abartmış mıyım? haksız mıyım?

Sogumadim desem yakan olur ama bi anda bitecek bişey degil icimdeki sevgi, kardeşlerimle iyi anlasir annem3 hediye falan alir sadece ben üzülüyorum diye icin için kizmis babama. Hata inda değil bende anlstmamaliydim hic bişey
Ama hani ben gelmem sen gider gelirsin demesi de ayıp geldi bana karşı.

Ailenle ilgili sorunlar kimseye anlatma, hele ki eş sevgili vs. kavga anında bile seni oradan vuruyorlar.
Ne Olursa olsun ailene laf söyletme. Söyleyene haddini bildir.
Ben gitmem sen gidersin demesi bile çok büyük bir ayıp ve saygısızlık.
Bu adam şimdiden böyle sorun çıkartıyorsa ilerisini düşünemiyorum.
Bak sıkıntılar sorunlar şimdiden sinyal vermeye başlamış yol yakınken biraz düşün derim ben.
Anlattığım icun çok pismanim zaten ama söylemiş bulundum artık ve cidden sogukluk var aramızda çekiniyorum artik ondan

Sana bir kaç tavsiye;
ailen hakkında sevgilinle, nişanlınla, eşinle dertleşme bu bir.
Ailesi hakkında sevgiline, nişanlına eşine söylenme bu iki.
Hayatındaki insan hakkında ailenle dertleşme bu üç.
İşler ciddiye bindiğinde iki aile arasındaki dengeyi, ailenle eşin arasındaki dengeyi iyi kur bu da dört.

Ailenle ilgili asla ama asla kötü bir laf etmeyeceksin sevgiline, kocana vs... Kolay gelsin. Evlensen de hep yüzüne vuracak..
Kötü laf değil aslinda sadexe babam çalışmıyor annemi çok üzüyor bende bi kac kez dolup aglamistim. Bu kadar anlattığım

Sana bir kaç tavsiye;
ailen hakkında sevgilinle, nişanlınla, eşinle dertleşme bu bir.
Ailesi hakkında sevgiline, nişanlına eşine söylenme bu iki.
Hayatındaki insan hakkında ailenle dertleşme bu üç.
İşler ciddiye bindiğinde iki aile arasındaki dengeyi, ailenle eşin arasındaki dengeyi iyi kur bu da dört.
Yaptigim yanlış farkındayım zaten ama öyle laf etmez sandim ne bileyim. Annemde hep anlatmayın der hakli çıktı her zamanki gibi

ailenizle ilgili sorunlarınızı anlatmayın karsı tarafda ister istemez on yargı olur..

Anlattığım icun çok pismanim zaten ama söylemiş bulundum artık ve cidden sogukluk var aramızda çekiniyorum artik ondan

Ben olsam çoktan ayrılmıştım kimse benim babam ve ailem hakkında yorum yapma haddine sahip değil. Zaten ben ailemle ilgili sorunları içimde yaşarım. Bu adamla evlilik olmaz.

ailenizle ilgili sorunlarınızı anlatmayın karsı tarafda ister istemez on yargı olur..
Babamin çalışmaması tek sorun bizim evde sadece bunu konuştum manevi bisey yok yani bundanda on yargı olusmaz diye düşünmüştüm

Düzeltirsin bir şekilde, ailene laf söyletmeyeceğini anlaması lazım.
Anladi zaten sert mizacli biri değilim normalde tavir yaptim sert ciktim anladi ama aramiz açıldı benim açımdan yani..

Ben olsam çoktan ayrılmıştım kimse benim babam ve ailem hakkında yorum yapma haddine sahip değil. Zaten ben ailemle ilgili sorunları içimde yaşarım. Bu adamla evlilik olmaz.
Ayrılmak aklimdan hiç geçmedi diyemem ama bunun dışında bi saygısızlık yapmadı hic bana karşı. Bilmiyorum hayalkirikligina uğradım

E sen de ilk yamukta soğudum, aram açıldı dersen olmaz ki.
Hayır bir çok seyi alttan aldim ve böyle tepkiler beklemiyordum açıkçası hayalkirikliguna ugradim o yuzden

Adam isyan bayrağını şimdiden çekmiş. Uyarmadı demeyin. Şimdiden yer yapıyor kendine ama evlenmeden önce çok güzel numara yapan cinsten kendisi. Şak aya vuruyor ama dedikleri gerçek.

misspoıne senın yorumlarına genel olarak hak verıyorum cok mantıklı konusuyorsun

Adam isyan bayrağını şimdiden çekmiş. Uyarmadı demeyin. Şimdiden yer yapıyor kendine ama evlenmeden önce çok güzel numara yapan cinsten kendisi. Şak aya vuruyor ama dedikleri gerçek.
Tek yaptığı bu ama ne bileyim kirildim cidden ama napim bilemedim konuştum da açıklamasını neden kırıldığımı yari tatli yari sert bi dille söyledim tekrarlanmaz diye umuyorum

Tek yaptığı bu ama ne bileyim kirildim cidden ama napim bilemedim konuştum da açıklamasını neden kırıldığımı yari tatli yari sert bi dille söyledim tekrarlanmaz diye umuyorum
Tekrarlamaz canım şimdi teorik ,evlebince uygular. Valla kesin konuştum ama evlenmeden önce şukadar ların kocamaaaaan ayıplarını. Ama bitek bu var diye göz ardı etmeyin. Saygısızın önde gideni. Bariz Belli. Elin adamı ne hakla benim ailem hakkında laf edecekmiş. Sen bilirsin tabi. Ama burada çoook bunları yaşamış sana bu filmin sonunu anlatacak bayan var

Siz ona güvenmişsiniz derdinizi açmışsınız daha sonra bunu size karşı kullanması gerçekten affedilecek bir şey değil,özellikle aile gibi hassas bir konuda.Ona da güvenip bir şey anlatamayacaksanız kime anlatacaksınız?Bundan sonra anlatırken 2 kere düşünmek zorundasınız,yaptığı hiç hoş bir şey değil.Net tavrınızı koyun asla taviz vermeyin,tavrınızı görsün bir daha böyle bir şey yapmaya kalkmasın.Eğer yaparsa da ciddi bir sorundur bence.

X