abartmış mıyım? haksız mıyım?

Bella dona ya katılıyorum tam olarak bunu kastedmistim
bende pişman oldum anlattığıma zaten şimdide alttan alıyor haklı oldugumu anlamış galiba baba napıyo iyi mi falan diyor ama tabii bu yaptıgını değiştirmez bundan sonra ailemle ilgili bişey anlatmayı konuşmayı düşünmüyorum bende kızlar

Aynen devam tatlım,ailenin her ne olursa olsun senin icin cok önemli oldugunu vurgula.ailenle olan sorunları güvendiğin kuzenine veya arkadaşına anlat ama erkek arkadaşına anlatma.mesela ben ailemle kavga etsem ararım teyzemi herseyi anlatırım,hem derdimi dökmüş olurum hemde Yapıcı yorumlar yapar teyzosum

bende öyle yaparım artık annem bu yaşına gelmiş hala anlatmaz babama varmış bi bildiği. zararın neresinden dönersem kardır canım napayım anlatmayıveririm

Bence abartmamissiniz, alinmakta da hakli görüyorum sizi. Aile konulari cok hassas, belki de bastan beri bu konu da az ve öz bahsetmeliydiniz bilemiyorum. Aslinda dertlesmek icin anlatmissiniz. Görünüse bakilirsa siz farkli, oda biraz farkli düsünüyor bu konuda. Bir de her erkek ayni degil tabi ki ama genel anlamda erkekler daha cok dedigim dedik, aile söz konusu olunca da kadinlar kadar anlayisli olamiyorlar.

Haklisin ama suc sende her seyi anlatmican oyle, kendi ellerinle ailenden mi sogutacaksin? O sana ailesinin senle ilgili olumsuz konusmalari aktarsa sen de gicik olursun.

Yazdığını yeni gördüm. Evt ben çok ağladım bi ara çok kötü oldum ona dayanamıyor kimsenin seni uzmesine incitmesine dayanamiyorum diyor

Hm yani bizim dusundugmz gibi saygisiz birisi degil. Ben basta kari tarafina gitmem ben diye dusunen erkeklerden sandim.
Tamamen sana olan sevgisinden oyle ypiyor.
Ama boyle bakarsakta hata sende.
Sen herseyi anlatmissin.
Soyle sert bi dille.
O benim babam yinede o bnm herseyim o tarz konsmani istemiyorum diye.
Basta belki alinir ama bosver alinsin.
Kessinde bu tavrina yeter

evet hata bende ama ben sadece dertleşmek istedim.tanışmak için geldiklerinde babam elini uzatmadı öptürmemiş o zoruna gitmiş bide. vedalaşırken elini uzatmış öpmüş ama. ben uyardım sende beni üzüyorsun ama ben sanada laf ettirmiyorum ve sevmekten vazgeçmiyorum dedim. bi daha herhangi bişey söyleyeceğini sanmıyorum

Haklisin ama suc sende her seyi anlatmican oyle, kendi ellerinle ailenden mi sogutacaksin? O sana ailesinin senle ilgili olumsuz konusmalari aktarsa sen de gicik olursun.
evet anlatmamalıydım yansıtmamalıydım farkındayım

evet dertleşmek istedim ben sadece böyle bişey olacagını kestiremedim. bu konuda biraz farklı düşünüyoruz galiba..

evet dertleşmek istedim ben sadece böyle bişey olacagını kestiremedim. bu konuda biraz farklı düşünüyoruz galiba..

Zararin neresinden dönseniz kardır inşallah bundan sonrası sizin için daha güzel olur. Evlenince zorluk çıkaracak felan diyenler olmuş, inşallah haksız çıkarsınız ve inşallah eşiniz bu konuda daha anlayışlı davranabilir. Direkt sikayet eder gibi, onun tavirlarini sert şekilde yargılamak yerine sizin duygularınızı anlamasini saglacak cümleler kurun. Kaldi ki her insanin bir kusuru vardır. Birbirimizi anlamaya çalışır da hoşgörülü davranabilirsek olaylar daha olumlu şekilde çözülebilir. Bunlarin farkinda olup bu niyette atilirsa adimlar her iki aile ile de yüz göz olunmaz.

tavırlarını yargılamadım aslında empati kurmasını istedim ne kadar başarılı oldum bilemiyorum. bundan sonra daha dikkatli olucam tabii :/

Hiç bir zaman ailenle ilgili sorunları kimseye anlatma kocana bile. Ben olsam çoktan yol vermiştim kimse babama laf edemez.

Ailenize alakalı hiçbirşeyi eşinize veya sevgilinize anlatmayın tamam dertleşmek istiyorsunuz ama işte böyle geri dönüyor

Hiç bir zaman ailenle ilgili sorunları kimseye anlatma kocana bile. Ben olsam çoktan yol vermiştim kimse babama laf edemez.
anlattığım için pişman oldum zaten bende yanlış biliyorum

Ailenize alakalı hiçbirşeyi eşinize veya sevgilinize anlatmayın tamam dertleşmek istiyorsunuz ama işte böyle geri dönüyor
evet tecrübe etmiş oldum bunu. yaşayınca daha iyi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…