abartmış mıyım? haksız mıyım?

onunla dertleşemıyeceksen kimle dertleşeceksin ki? ama demek ki dertleşmemek gerekıyormuş yeri gelince kullanıyorlarmıs. Şaka falan dıyor ama içten içe ailene özellikle babana kim duyuyor çünkü kompleks yapmıs bnce bu işsizlik olayını. Baban da buradan vurunca onu baya kin yaptı.. Evlenınce de devam edebilir bu ama bilinmez hersey unutulabilir de... sana tavsiyem ailene laf söyletme sen bişeyler söylesen kızıp söylensen de onun böyle bir hakkı olmadığını bilsin
evet aynen öyle dertleşmek anlatmak istedim böyle dediğinde çok şaşırdım konduramıyorum hala. Babama benziyor kendisi bazı davranışlarıyla bundan da çekiniyor babama sinirlendiğim uzaklaştığım için onada yapacam sanıyor galiba. zaten artık bi laf edemez sorunum bunu düşünmüş olması dile getirmiş olması. söylemese bile artık ne düşündüğünü biliyorum fikirleri değişse bile aklımda kalacak bu böyle

evet aynen öyle dertleşmek anlatmak istedim böyle dediğinde çok şaşırdım konduramıyorum hala. Babama benziyor kendisi bazı davranışlarıyla bundan da çekiniyor babama sinirlendiğim uzaklaştığım için onada yapacam sanıyor galiba. zaten artık bi laf edemez sorunum bunu düşünmüş olması dile getirmiş olması. söylemese bile artık ne düşündüğünü biliyorum fikirleri değişse bile aklımda kalacak bu böyle
zanlardan gitme canım.. iyi gözlem yap nişan söz işini agırdan al bence...

umarım canım.sennki ne yapmayı düşünüyor.ne mezunu
dış ticaret canım ama ataması falan yok işte ne yapacak bende bilmiyorum bulurum ben diyor ama bakalım off :KK43:

zanlardan gitme canım.. iyi gözlem yap nişan söz işini agırdan al bence...
şuan askerde zaten gelmesine 11 ay var seneye kadar hatta askerden gelip iş bulana kadar nişan falan olmaz.. bilmiyorum canım ne düşüneceğimi bende bilmiyorum

sende kendimi gördüm.bende böyle çok telaşlıydım .ama bulur kısmeti vardır biyerde.çalışna heryerde iş var üzülme
evet ama bizimkiler devlet işi olsun diyor yada çok iyi olması lazım işinin asgari ücret falan lursa kabul etmez babam. kısmatimizde varsa illaki olur ama insan düşünmeden edemiyor :KK43:

evet ama bizimkiler devlet işi olsun diyor yada çok iyi olması lazım işinin asgari ücret falan lursa kabul etmez babam. kısmatimizde varsa illaki olur ama insan düşünmeden edemiyor :KK43:
aynen.zamanla yükselebileceği bi iş bulabilir belki.şimdi herkes devlete atanamıyor.ya da sen de çalışırsan kabul edeerler bence.

aynen.zamanla yükselebileceği bi iş bulabilir belki.şimdi herkes devlete atanamıyor.ya da sen de çalışırsan kabul edeerler bence.
zor canım ya bakalım artık askerden gelsin de bi

çocuğun başını yeme iş de iş diye. zaman herşeyin ilacı.dua et.sabret.geçer hepsi.sevdğine güveniyosan sarıl bırakma.
yok kız açmıyorum bile konusunu. baskı yapmam yani canım

yok kız açmıyorum bile konusunu. baskı yapmam yani canım
ben açtın sürekli.artık bana güven sen kendi işine bak diyo :) atamalarım var kasımda.sen atanmana bak ben her türlü hallederim diyo.eğer nasibinizde varsa gelir yemenden .nasipte yoksa ne gelir elden :)

ben açtın sürekli.artık bana güven sen kendi işine bak diyo :) atamalarım var kasımda.sen atanmana bak ben her türlü hallederim diyo.eğer nasibinizde varsa gelir yemenden .nasipte yoksa ne gelir elden :)
aynen canım valla doğru söylüyorsun. Ben baskı yapmam baskıyla asla hareket etmez kafasında vardır illaki bişeyler. ikisininde..

aynen canım valla doğru söylüyorsun. Ben baskı yapmam baskıyla asla hareket etmez kafasında vardır illaki bişeyler. ikisininde..
tabiki.biz elimizden geleni yapalım arada yol gösterelim yardımcı olalım .gerisini bırakalım da onlar düşünsün.bi erkek evini geçndirebilmeli zaten.

Yani erkek olmak ne zor. Evleneceksin git askerliğini yap yüksek maaşlı iş bul. Kızı tatmin et ailesini tatmin et... Ohoo. Tabiki aile evladının iyi şartlarda yaşamasını ister. Çocuğun ailesi kalkıp sen çalışmıyorsun bile ne bu istekler dese ne diyeceksin? Paradan puldan daha önemli şeyler var. Ayrıca sürekli senin ailene gelip gitmek zorunda değil. Baban sürekli kulp takıp duruyor kırılması çok normal. Ben olsam ben de bayramdan bayrama belki giderim.

tabiki.biz elimizden geleni yapalım arada yol gösterelim yardımcı olalım .gerisini bırakalım da onlar düşünsün.bi erkek evini geçndirebilmeli zaten.
bende öyle düşünüyorum çalışır zaten benimki gocunmaz ama iş bulabilirse

X