Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
carrefoursada da satılıyo tv den sipariş vermenize gerek yok
Başlıkta bir çok alacağım, adımı yazdırdım, sipariş verdim gelecek gibi yorumlar var bu sipariş verenlerin eline ulaşmıştır herhalde alet, yorum yaparsanız sevinirim kızlar, umduğunuzu buldunuz mu?
Yayları hemen deforme olmaya aday mı? süngerleri dandik mi? gerçekten sırta bele iyi mi geliyo yoksa kötü mü?
Yeni alanların ya da halen kullananların yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürlera.s.
bu aletin işe yaradığını söyleyenler üreticiden reklam ücreti mi alıyorlar çok merak ediyorum.mekik yada diğer bütün hareketlerin amacı o bölgeyi zorlamak ve çalıştırmak kolaya kaçarak bunu sağlıyormusunuz ? 200-250 mekik çektiklerini söyleyenler var. kaç defada bu kadar mekik çekiyorsunuz ? sabah 1 seferde 125 akşamda 125 mi ?
size tavsiyem bırakın böyle şeyleri doğru düzgün çalışın.ürünün fiyatı yerine göre değişiyor ve genelde 100 tl üzeri. en basit bir spor salonuna gitseniz 35-45 tl ödeyerek 2-3 ay çalışsanız bütün fazlalıkları emin olun yok edersiniz.zaten alet bölgesel çalışıyor.siz yiyip bu aletle çalışıp belinizi göbeğinizi küçülteceğinizi sanıyorsunuz.zaten en zor iş bölgesel zayıflama.günde 200 mekik çekenler 1 ay çalışmaya devam edin bende o 1 ay hiç çalışmıcam sadece yicem. 1 ay sonra yere sırt üstü yatıp normal mekik çekelim yine sizi geçeceğimden %100 eminim.
tavsiyem ayağınızı sokacak bir yer bulun. dizler kırık bir şekilde sırt üstü yatın ve ayağınızı o dediğim yere sokun.amaç ayakların kalkmaması ve ayaktan güç alma.ellerinizide göğüslerinizin arasına koyarak 20 (yapamayanlar 10 la da başlayabilir) tekrar yapın. 1 dk yı geçmicek kadar dinlenin ve tekrar yapın. bunu 3 kez tekrarlayın. yani 20 tekrar 3 set.. sonrasında yine soğumamak için fazla zaman harcamadan hazır ol duruşunda sağa ve sola eğilin..ama eğilebildiğiniz kadar eğilin.baldırlarınıza kadar insin elleriniz.(eller açık olacak) bu şekilde hem karın kaslarını çalıştırıp o bölgeyi toparlarsınız hemde yanlardaki fazlalıkları atarsınız. bunuda her taraf için 30 kere yapın. sol için 30 sağ için 30 toplamda 60.. buda 3 set yapılacak. ne kadar zaman aldı ? 10 dk mı ? alet için önerilen zamandan 2 kat fazla sadece ama 2. veya 3. gün farkı görmeye başlıcaksınız.
biraz konuşmam ağır oldu sanırım özür dilerim hepinizden ama böyle bir alete kimsenin boşa para vermesini istemem. evde dediğim şekilde çalışıp alete vereceğiniz parayı zayıflamak için satılan yosun hapı gibi şeyler almanız çok daha mantıklı. hepinize kolay gelsin.[/QUOTE
[FONT="Comic Sans MS"]bu mesaja cevap yazıcaktım..ama bide baktım arkadaş güzelce duygularımı yazmış..aynen katılıyorum..ve onun yazısını alta ekliyorum..bilmiş bilmiş yazmak kolay da sizde yosun hapındanmı reklam ücreti alıyosunuz veyada spor salonlarıyla ortakmısınız ama belliki spor salonu fiyatlarından haberiniz yok veyada ufak cocunuz yada gidip gelme sorununuz yok..bence herkez faydalansın[/FONT]
-yorum yapan arkadaşın spor salonu fiyatlarından haberi yok galiba 35-40 liraya spor salonu olsa tabiiki iyi sağlam güvenilir bir salondan bahsediyorum işini düzgün yapan eğitmenleri olanlardan giderim.ne yazıkki burdan arkadaşlarla grup indirimi dahil bulabildiğimiz en uygun fiyat 90 lira.90salona verceğime bu aleti alırım alet dursun yaptım istediğim düzeye ulaştımmı bir başkasına veririm oda faydasını görür.hiç kimse üretici firmanın hatrına gelip buraya yorum yapmaz.burada herkesin ortak sorunu daha sağlıklı olmak herkez deneyimlerini paylaşıyor.zaten normalde rahatlıkla mekik çebebilen bir insan böyle bir alete yönelmez.yanlız bilmenizi isterim ki bu alet görüntüde mekik aleti izlenimi yaratsada aynı zamanda bir plates aletide plates hareketlerinide gayet rahat yapabiliyorsunuz.arkadaşım 1 ay önce aldı çokta memnun gözle görünür faydası var.bizler spor salonuna gidecek vakti olmuyan insanlarız.çünkü anneyiz.gitsekte aile bütçeme her ay 90-100 lira gibi darbe açamam.sporun ve sağlıklı zayıflamanın uzun vadede getirisi vardır.kısacası bu aleti kullanan arkadaşım var ve çokta memnun.bende gün içinde fırsat buldukça gidip kullanıyorum.çokta düzenli yapmadığım halde şimdiden şekillendiğinin farkına varıyorum.almak kullanmak isteyen varsa bence güzel bi alet.herkese bol sporlu az kalorili günler dilerim
......aa bide yosun hapından bahsetmiş haplar sizce çokmu sağlıklı sizde yosun hapı üreticisindenmi reklam ücreti alıyorsunuz.doktorlar ikaz üzerine ikazda bulunuyor sakın hap kullanmayın az yeyin 6 öğün yeyin sporunuzu yapın diyor.sakın arkadaşlar sağlığımız bu kadar basit değil hap filan almayın asıl hapa verdiğiniz paraya yazık
çok şaşırdım canım ama elinde kalmaz aldığın firmaya mail at öncelikle onları bilgilendirmek istediğini yaz ve durumu anlat marka olarak ab rocket değil mi benimkisi değişik mesela voit markanınkinden aldımya arkadaşlar bende aldım 3 hafta falan oluyor kullandığım ilk günler sırtımda ve boynumda inanılmaz ağrılar oldu daha çok boynumda bu ağrılar birikmeye başladı ardından baş dönmesi ve bulantılar başladı bende bıraktım ama eşim devamlı yaptı oda yaklaşık 2 haftada 4 kilo verdi. ama geçen gün akşam yaparken abrocket kırıldı. nasıl diye şaşıracaksınız eşim zannettiğiniz kadar kilolu bir insan da değil 79 kilo ağırlığında onu kaldıramazsa beni hiç kaldıramaz ben netten almıştım garantisi vardı faturası vardı ama hiç ilgilenmediler elimde kaldı bişey yapamadım bekliyorum
valla etki olarak memnunum şimdilik ama öyle sırta masaj falan bence terane :))) hatta göbek kaslarım yerine sırtım ağrıyor desem inanırmısın neden bilmiyorum ama sırtım çok ağrı yaptı fakat asıl amacı olan mekik konusunda bence gayet iyi :))olsun sırtıma masaj yapmayı versin yeterki karnıma etki yapsın :1shok:
ya arkadaşlar bende aldım 3 hafta falan oluyor kullandığım ilk günler sırtımda ve boynumda inanılmaz ağrılar oldu daha çok boynumda bu ağrılar birikmeye başladı ardından baş dönmesi ve bulantılar başladı bende bıraktım ama eşim devamlı yaptı oda yaklaşık 2 haftada 4 kilo verdi. ama geçen gün akşam yaparken abrocket kırıldı. nasıl diye şaşıracaksınız eşim zannettiğiniz kadar kilolu bir insan da değil 79 kilo ağırlığında onu kaldıramazsa beni hiç kaldıramaz ben netten almıştım garantisi vardı faturası vardı ama hiç ilgilenmediler elimde kaldı bişey yapamadım bekliyorum
ben dün sordum 129tl dediler