arkadaşlar merhaba durumumdan kısaca bahsetmek istiyorum
yaklaşık üç aydır nişanlıyım. çok severek olmadı mantığıma uydu adam ama tanıdıkça ondan soğuyorum. ikimiz de kamuda memuruz. ikimiz de evlenmiş ayrılmış insanlarız onun iki tane de annesinde kalan çocuğu var. zamanında çok nafaka ödemiş eski eşine. ve kadınalra karşı ciddi bir kini nefreti var.
şunu seziyorum. çoğu zaman dışarda bişeyler yaptığımızda parasını bana ödetmek istiyor.
HATTA AÇIK AÇIK SORUYOR. PARA VER BİRAZ BANA DİYOR. mesela ne yapılacak arabaya yakıt alınacak sigara alınacak vs.. ben de çıkarıp veriyorum. BU DAVRANIŞ NORMAL Mİ? Son bir hafta içinde tam 100 tl yakıt ödemişim. ve işin kötüsü şu araba benim. ama onda kalıyor onun bendne daha çok ihtiyacı var diye kalsın sende dedim.
bazen hesabı ödediği olmuyor mu oluyor ama o zmanlarda da benden beklediğini seziyorum ben.
eski karısına çok para yedirmiş bu yüzden ciddi bir kini var kadınara. geçen sigara alınacak para ver dedi çıkardım verdim bozuk para. cüzdanımdaki bozuk paraları gördü hepsini verdin mi hepsini ver dedi. BU NE DEMEK ALLAH AŞKINA? bir de 45 yaşında evlenmeyi çok istemiş sürekli reddedilmiş onun da kini var içinde. ve ben kendisine diyorum ben sana aşık değilim. olamıyorum bu şekilde evlenmem büyük hata olur diyorum bana da çok kötü bakıyor. sinirleniyor.
mesela bana şunu dedi evleniriz senin maaşla kredi çekeriz senin üzerine araba alırız dedi. ne demek benim maaşla kredi çekilecek? kendi hiç para vermeyecek benim maaş hep krediye gidecek? ayrıca iki tane oğlu var ilerde evlensem onun malı mülkü hep oğlunun olmaz mı?
ben ciddi anlamda bu adamdan ayrılmayı düşünüyorum ama maddi anlamda sömürülüyormuşum gibi hissediyorum. onu sevmediğimi biliyor. acaba yüzük takıldı kıyafet alındı onların parasını mı çıkarmaya çalışıyor benden?
yorumlarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar.
NOT:daha biraz önce geldi şehir merkezine gidiyormuş 2 gün iin daha önce söylemişti yapacakları vardı ama izin bile istemedi ben sap gibi kaldım arabasız ve bişey diyemiyorum.
......................
GÜNCELLEME: Arkadaşlar arabam şu an o adamda.Bu adam arabamla herhangi bişey yapsa yasadışı suç ne bileyim kanunsuz bişey ya da arabamı fırlamanın birinin eline verse ben mahvolmuş mu olurum? ÖYLE BİR DURUMDA KENDİMİ NASIL SAVUNABİLİRİM? AVUKAT ARKADAŞ VAR MI ARAMIZDA? OFF ÇOK FENA TAKINTI YAPTIM DEVLET MEMURUYUM BU ARADA.ORTALIK DA KARIŞIK
.........................
GÜNCELLEME:
arkadaşlar arabayı bırak bana işim var dedim bıraktı.oturduk konuştuk.ben evlenmek istemiyorum dedim.
benimle mi evlenmek istemiyorsun yoksa hiç mi evlenmek istemiyorsun dedi.ben de şu an sen varsın aday olarak seninle evlenmek istemiyorum dedim.
kadınları anlamıyorum çiçek alıyorum çikilota alıyorum huzuruna geliyorum kabul etmiyon diyor.ya etmek z<orunda mıyım.aslında işi baştan buraya taşımamalıydım.öfkeleniyor çok net anladım ama öfkesini de belli etmemeye çalışıyor.
ya diyor ne bekliyorsun karşında anadolu çocuğu var işte ille de top kılık erkek mi olması lazım diyor.
he dedim sen top kılıklı olsaydın sana yapışırdım.
ooof off
ama anladı onla olmayacağını.kızlar aslında benden kaynaklı tuhaf bir de durum var.çok yalnızım ailevi yönden ebeveynlerim ayrı iletişim yok denecek kadar az ciddi manada yalnızım.bu adamı sevmiyorum ama beraber vakit geçerdik hayatımdan tamamen çıkacak olması da beni üzüyor.takıntı mı saplantı mı diye düşünmeye başladım.keşke ona aşık olabilseydim ama onda beni iten çok şey var.izninizle örnek vermek istiyorum
1-konuşurken dudaklarında beyaz beyaz tükmük birikiyor sonra onu diliyle ağzının içine alıp yutuyor ben bu adamı nasıl öpeyim? halbuki eski kocamı dudaktan tereddütsüz öperdim ve çok hoşuma giderdi.
2-giyim tarzı fiyasko.sürekli klasik ya tamam memuriyette klasik giyin de memuriyet harici de spor şık giyin yok.
3-kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum ben de köylüyüm ama köylü edasını üzerinden atamamış.üni okumuş ama kendini asla asla geliştirmemiş.genel kültürü çok zayıf bu çok itici geliyor.
4-dinlediği müzikler çok çok basit geliyor bana ya mesela geçende şu dizleri mırıldandı yanımda aklıma geldikçe cinleniyorum:
"evir çevir gıvır çevir salla ,
ne kadar sallarsan salla
dona düşer son damla"
ay hele şu son dize beynimde yankılanıyor ya benim evleneceğim adam bu tarz dinlememli
sizce saçmalıyor muyum