aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

canım çocuğum yok ama diyor zaten zaten aile yönünden de tam istediğim gibisin diyor

Ailenle barışsan keşke onlardan uzak olmak seni yanlışlara sürüklüyor.Ne yaşadınız ne ettiniz bilemem elbette çok kırılmışsın ama ailen bu adamdan da fena değildir diye düşünüyorum.Belki bayramda buna vesile olur.

canım konumu çok yakından takip edip yorum yazıyorsun çok teşekkür ederim.ama başaracağım bu adamı defetmeyi.beni çok yalnız savunmasız buldu bence

Allah var ona dayan .
Anne baba eş dost bi yere kadar dua et . Allah sana güç versin .

Herkes kötü şeyler yaşayabiliyor
Ama adamın hareketleri çok çirkin
Para mevzusunda bu kadar yüzsüzlük de yuh artık
Ömür boyu yalnız kal ama böyle bir adamla evlenme
Anadolu çocuğu tabir edilen bir adamla evliyim ben, eşimin ikinci evliliği bu, cebinde parası yoksa sigara içmez ama benden istemeye ar eder öyle bir örnekle anlatmış olayım

memursun kulturlusun napcan böyle kekoları evlenıp ayrıldın dıye kekomanla mı evlencen senin maddi özgürlügün var böyle para muhabbeti yapmıcak seni kaldırabilcek birisi olsunn. acele etme bu aşk dediğin biraz zaman alıyoooorrr.
aşık olmadan niye evlenesin kendini harcama güzel kız

@roseofgoldd
Canım sen korkuyor musun? Bu adamdan!!!
Lütfen korkma önce Allaha sonra emniyet güçlerine güven..

Bakk şimdi bu adam nişan da ne taktı ne aldiysa bir güzel paketle...

İster yüzyüze görüşme de ver ister gönder bi şekilde...

Daha da muhattap olma...

Eğer tehdit falan ederse yada başka bir şey git dilekçe ver..

Sen onu korkut korkma güçlü dur kii ezemesin senii...

ben sizin yorumlarınız devam ettikçe bu konu sahte mi demeye başladım, çok üzgünüm yani. insanlar o kadar dil döküyor size gece yarılarına kadar, siz hala bana gömlek al demişti falan diyorsunuz. saf mısınız arkadaşım? bu naiflik falan değil, kusura bakmayın biraz sert yazıyorsam ama gerçekten yazılanlar sizde karşılık bulmuyor gibi geliyor bana burdan bakınca.

yetişkin bir insansınız, arabanızı vermemek için yok aileme bıraktım, yok şöyle yok böyle diye bahane üretmenize dahi gerek yok. arabamı vermiyorum, bu kadar, nokta, net.

yalnız kalsanız ne olur? ne olur yani? kendinize güvenin, kendi içsel kaynaklarınıza güvenin, böyle kimsesizim falan diye acizlenmeyin. siz böyle davrandıkça karşınıza böyle tipler çıkabilir, normaldir. herkesin ailesi mi var? insanlar içeriği ve ölçeği farklı farklı milyonlarca sorunla uğraşıyorlar. sanki herkesin ailesi mi destek? olsaydı ne güzel olurdu, ama yoksa da dünyanın sonu değil. çok sinirleniyorum kadınlar böyle kendilerini aciz gördükçe, sırf yalnız kalmamak adına böyle saçma sapan tiplerin ağız kokusunu çektikçe. dik dur arkadaşım, kendine gel, silkelen. herkes evlenmek zorunda da değil, çocuk yapmazsanızda eksik falan kalmazsınız. siz zaten tam ve bütünsünüz. çıkın şu toplumun size dayattığı yalnız/ezik kadın rollerinden.

açmayın telefonlarını. mesaj atın bitti diye. bu kadar basit. nişanda yaptığı masrafları misli misli çıkarmış zaten arabanızı tepe tepe kullanarak.

Kurtul o adamdan. .

Ne yaptın son durum nedir ?

Son durumu ben söyliyim. Arkadaş nisani attigini soylemeye utandigi icin isyerinde nisanli taklidi yapiyormus. Elini falan tutmak zorunda kaliyormus. Ya bu konu fake insanlriñ sınırını zorluyor yada ayrılmaya niyeti yok yine insanların sınırını zorluyor. :) 3

Millete ne . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…