aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

ay bacım güzel bacım öyle işte tiksiniyorum öpmek istemiyorum o istese ben kendimi geri kaçırıyorum
Valla düşünemiyorum...
Artı kaba saba bir insan..
Artı seni somurmeye calisan bir insan...
Ve eminim daha ne detaylar vardır bu adamda daha kötü şekilde...
Sen boşanmış bir kadinsin diye ona mecbur değilsin...
Lütfen kendini toparla ve yol ver gitsin bu öküze...
Birde o arkadaşıni da fazla ciddiye alma ne biçim arkadaş o öyle seni ateşe atıyor...

muallakta kaldı canım kesinlikle evlenmek istemiyorum dedim.ama kestirip atamadım da

hatayı burda yapıyosun işte.
neden kestirip atamıyosun. yanına gelip tükürük saçarak konuşsun diye mi? dona düşer son damla diye şarkı söylesin, kıro kıro tavırlar sergilesin diye mi?
psikolojinizi düzeltmek için kendinizi oyalayacak bişeyler bulun, yoksa sırf yalnız kalmamak için yine arabanızı verirsiniz, yine ona para yedirirsiniz ve gitgide kendinizden daha da çok nefret edersiniz.

saka gbı...bence sormanız hata....kesınlıkle ayrılın...tamamen maddı acıdan sızınle evlenmek ısteyor bu adam...ustelık çocukları var sızın yok...karakter sıfır...aşk yok...eee sırf yalnız kalmamak ıcın bır hata yapacaksınız değer mı??

DONA DÜŞER SON DAMLA .. ya varya istemsizce güldüm inanki yanlış anlama. nerden geliyor bu tip insanlar anlamıyorum az sosyalleş be adam. bi kitap oku bi geliştir kendini. salmış kendini iyice biri gelsinde beni toplasın ama benm paramıda harcamasın mantığında. oh ne ala memleket. Valla akıllı ol bu adamla sakın diyim sakın. önce bi beden temizliğine dikkat etsin.

ya inan ki a nlıyorum gülmeni.bazen ben de sinirimden gülüyorum ALLAH aşkına dinlediği şarkının sözlerine bakar mısın? ne kadar iğrenç ve basit ben kitap okumayı yeni şeyler öğrenmeyi çok severim ama onda tık yok kitap mitap okumam ben diyor aslında çok sosyal ama herkesle konuşur eder tanıdığı bol ama kültür seviyesi istediğim gibi değil

Böyle bir adamla evlenmeni ben uygun görmüyorum ne demek ya senin üzerine kredi çekip araba alırız da ne demek sonradan yine birşeyler bulup yeni arabayı kendisi alıp sende mal gibi ortada mi kalacaksın asla evlenme canım benim nişanlım mumyr felan değil durumları çok kötü değil ama iyi de diyemem ama sonuç ne biliyor musun bende bırak para isteme yi aşkım bak çok utanıyorum sürekli sen ödeme yapıyorsun bu seferlik te ben yapayım dediğimde utana sıkıla üzülerek çok zor kabul ediyor ve her ay bana harçlık veriyor bensiz dışarı çıkmıyorsun biliyorum ama evdeyken canım birşey çekerse yemek söylersin diyip veriyor ve bunu elime de vermiyor benden gizli cüzdanım a katıyor bazen bir şey sormaya bir yere girdiğimde kaşka göz arasında hemen katarmış eve geldim bir baktım sıkıştırılmış para var bazende telefonumun dışında kılıf var o kılıfın içine katarmış şok olsun düşünsene cebinde bir dondurma veya bir ekmek alacak para yokken sağdan soldan para çıkıyor çok şükür RABBİM E böyle davranıyor suan seninkinin düşüncesi ne biliyor musun bu kiz zaten daha önce evlendi ayrıldı ne yaparsan yapayım benimle evlenmek zorunda o yuzden ne kadar alırsam kârdır diye düşünüyordur çünkü sen ikinci kişiden ayrılırsan senin kendi çevren sana suç bulacaktır sen bir işi yürütemedin diye yuvası dişi kuş yapar diyes sakın kuzum böyle biradama kanıp tekrar evlenip ayrılma riskine girme kadının tazminat açması gerekirken bu açar aman canım yol yakınken dön

Arkadaşım ben nu adamın kandınlara çok para yedirdim lafına zerre inanmıyorum.

Nafakayı mecbur veriyo yediriyorum dediği o olabilir.

Anadolu çocuğuna bak para ister kredi ister arabaya el koyar

Yalnızlığını bu ayıyla mı doldurucaksın ?
Bi gözünü açıp etrafa baksan kimbilir neler kaçırıyosun.

Git kurslara yeni insanlarla belki çok iyi dostlar edinirsin

Ben bunu kabul edemezdim misal. Bu da ilginç. Sizinlieyken hesabı ödemesini anlarım ama durumum varsa bana ordan burdan para vermesini anlayamam.

Ben bunu kabul edemezdim misal. Bu da ilginç. Sizinlieyken hesabı ödemesini anlarım ama durumum varsa bana ordan burdan para vermesini anlayamam.
Hayır durumum yok maddiyat yönünden sorunumda var herşeye yinede RABBİM e çok şükür çokta kötü değilim ama çalışmıyorum bir gelirim yok ailemde kolay kolay bana para vermiyorlar biz düğünün için hazırlık yapacağız o yuzden birşey isteme diyorlar ve nişanlım bana harçlık vermeye çalıştı bazen 150 bazen 200 bazende 100 tl kendinde olsada olmasada kendinde kalmayacağını bilesede beni harcliksiz bırakmamaya çalışır ilk bana kendi eliyle uzattığında sen beni ne sanıyorsun bunu kabul edeceğimi nasıl düşünürsün diyip canım sıkılmıştı ve nişanlım ise bana ben seni eşim olarak görüyorum vede adettendir nişanlı olunca erkek tarafı kiz kendi ihtiyacını karşılasın diye vermesi gerekirmiş dedi çok şaşırdım yine kabul etmedim benim bir gururum var ben senden alamam dedim bir kac kere kp vermeye kalktı almadım koştum arkaların dan dolandım ama bu sefer kv yakaladı beni adettendir almalısın kizimkızım dedi yine almadım tekrardan yanlarına yaklaşıp hoşgeldiniz diyerek öperken arka cebime sokuverdi anne hayır desemde kuzum bak adettir diye kaç kere arka arkasın a söyledi ramazan bayramında da bize ailesi amcası halasıyım felan geldi yemek yaptık tabağa katıyordum annesi yanıma geldi kizim baban dişini şiş görünce sasirmis vermeyi unutmuş dedi bir baktım 100 to getiriyor hayır anne olmaz dedim kabul etmedim ablama vermeye çalıştı kabul ettir diye oda ben karışmıştım dedi ve kadından alır almaz cebime soktu kısacası oğlu da adetten diyip ya cüzdanım a ya telefon kılıfına katıyor utanıyorum diye hic elime vermiyor katıyor bende her gördiğimdegördüğümde aşkım bende vardı diyip gecistiriyirum halbuki ben de yok teşekkür ediyorum böyle yani

Kendine bu eziyeti neden yapiyorsun yaa

çıkar mı cidden karşıma iyi birileri
30 kusur yaşındayım evlendim ayrıldım ve bir de nişandan ayrılmış olacağım
Canım nisan nedir?Arkadaşım ikinci nikahtan ayrıldı iki aylıkken. Evini onun şehrine taşırmadan daha fazla beraber kalmadan pisman olup ayrıldı.
Bir de ben söyleyim. Adam çok itici olmakla kalmayıp yiyici.Maddi zarara uğratır bu seni hep.

1.maddeyi okuyunca midem bulandı
Senin derdin yalnızlık daha karşına kimler çıkar. Dünyada tek bu adam kalsa da evlenme gitsin kendine göre birini bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…