- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
az uyanığa bak sana alırız ama ben binerim demiş işte. ne adam ya. bırak sunu yaa. Akşam annemlerle bi arkadaşa gidicez de arabanı iste. Hafta sonuna doğruda artık seni görmek istemiyorum de gitsin.şöyle dedi evlenince senin arabayı satırız ki değeri 8 bin ediyor en fazla.senin maaşının tamamına kredi çeker sana araba alırız dedi.
Arkadaslar bilgisayara gireyim ordan daha rahat yazarim.birkac dakika lutfenevleneceksin şunla diye yüreğim ağzıma geliyor
arkadaşlar arabayı bırak bana işim var dedim bıraktı.oturduk konuştuk.ben evlenmek istemiyorum dedim.
benimle mi evlenmek istemiyorsun yoksa hiç mi evlenmek istemiyorsun dedi.ben de şu an sen varsın aday olarak seninle evlenmek istemiyorum dedim.
kadınları anlamıyorum çiçek alıyorum çikilota alıyorum huzuruna geliyorum kabul etmiyon diyor.ya etmek z<orunda mıyım.aslında işi baştan buraya taşımamalıydım.öfkeleniyor çok net anladım ama öfkesini de belli etmemeye çalışıyor.
ya diyor ne bekliyorsun karşında anadolu çocuğu var işte ille de top kılık erkek mi olması lazım diyor.
he dedim sen top kılıklı olsaydın sana yapışırdım.
ooof off
ama anladı onla olmayacağını.kızlar aslında benden kaynaklı tuhaf bir de durum var.çok yalnızım ailevi yönden ebeveynlerim ayrı iletişim yok denecek kadar az ciddi manada yalnızım.bu adamı sevmiyorum ama beraber vakit geçerdik hayatımdan tamamen çıkacak olması da beni üzüyor.takıntı mı saplantı mı diye düşünmeye başladım.keşke ona aşık olabilseydim ama onda beni iten çok şey var.izninizle örnek vermek istiyorum
1-konuşurken dudaklarında beyaz beyaz tükmük birikiyor sonra onu diliyle ağzının içine alıp yutuyor ben bu adamı nasıl öpeyim? halbuki eski kocamı dudaktan tereddütsüz öperdim ve çok hoşuma giderdi.
2-giyim tarzı fiyasko.sürekli klasik ya tamam memuriyette klasik giyin de memuriyet harici de spor şık giyin yok.
3-kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum ben de köylüyüm ama köylü edasını üzerinden atamamış.üni okumuş ama kendini asla asla geliştirmemiş.genel kültürü çok zayıf bu çok itici geliyor.
4-dinlediği müzikler çok çok basit geliyor bana ya mesela geçende şu dizleri mırıldandı yanımda aklıma geldikçe cinleniyorum:
"evir çevir gıvır çevir salla ,
ne kadar sallarsan salla
dona düşer son damla"
ay hele şu son dize beynimde yankılanıyor ya benim evleneceğim adam bu tarz dinlememli
sizce saçmalıyor muyum
Yaaa gözünü seveyim bacimmm bin yıl yanlız kall yakma başını...arkadaşlar arabayı bırak bana işim var dedim bıraktı.oturduk konuştuk.ben evlenmek istemiyorum dedim.
benimle mi evlenmek istemiyorsun yoksa hiç mi evlenmek istemiyorsun dedi.ben de şu an sen varsın aday olarak seninle evlenmek istemiyorum dedim.
kadınları anlamıyorum çiçek alıyorum çikilota alıyorum huzuruna geliyorum kabul etmiyon diyor.ya etmek z<orunda mıyım.aslında işi baştan buraya taşımamalıydım.öfkeleniyor çok net anladım ama öfkesini de belli etmemeye çalışıyor.
ya diyor ne bekliyorsun karşında anadolu çocuğu var işte ille de top kılık erkek mi olması lazım diyor.
ooof off
ama anladı onla olmayacağını.kızlar aslında benden kaynaklı tuhaf bir de durum var.çok yalnızım ailevi yönden ebeveynlerim ayrı iletişim yok denecek kadar az ciddi manada yalnızım.bu adamı sevmiyorum ama beraber vakit geçerdik hayatımdan tamamen çıkacak olması da beni üzüyor.takıntı mı saplantı mı diye düşünmeye başladım.keşke ona aşık olabilseydim ama onda beni iten çok şey var.izninizle örnek vermek istiyorum
1-konuşurken dudaklarında beyaz beyaz tükmük birikiyor sonra onu diliyle ağzının içine alıp yutuyor ben bu adamı nasıl öpeyim? halbuki eski kocamı dudaktan tereddütsüz öperdim ve çok hoşuma giderdi.
2-giyim tarzı fiyasko.sürekli klasik ya tamam memuriyette klasik giyin de memuriyet harici de spor şık giyin yok.
3-kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum ben de köylüyüm ama köylü edasını üzerinden atamamış.üni okumuş ama kendini asla asla geliştirmemiş.genel kültürü çok zayıf bu çok itici geliyor.
4-dinlediği müzikler çok çok basit geliyor bana ya mesela geçende şu dizleri mırıldandı yanımda aklıma geldikçe cinleniyorum:
ne kadar sallarsan salla
dona düşer son damla"
ay hele şu son dize beynimde yankılanıyor ya benim evleneceğim adam bu tarz dinlememli
sizce saçmalıyor muyum
ama dona düşer son damla diye şarkı söylemesi itici değil mi ALLAH aşkına söyleyin abartıyor muyum?şu saydığınız maddeler zaten yeterince itici. sırf arkadaş çevreniz yok, akşamları yalnız kalacaksınız diye "dona düşer son damla" diye şarkı söyleyen biriyle evlenmeyi geçtim, takılmak zorunda değilsiniz ki. yalnız olursunuz ama huzurlu olursunuz.
adam da tam bir kıroymuş yalnız, anadolu çocuğu nedir yaa
yalnız kalmak istemiyorsanız kurslara gidin, danss kursu mesela hem eğlenirsiniz hem de arkadaşlarınız olur, ya da spora gidin yine yalnız kalmamış olursunuz. bi parka gidin kitap okuyun vakit geçer değişiklik olur. ama allah aşkına sırf yalnız kalmamak için iki satır ortak konu bulamadığınız bir adamla ilişki yaşamak neden? kaldı ki adama karşı hiç bir çekicilik duymuyorsunuz.
yaşınızda küçük değil ki, gerçekten bu konuda anlayamadım sizi.
Ayril gitsin bu ne be.arkadaşlar arabayı bırak bana işim var dedim bıraktı.oturduk konuştuk.ben evlenmek istemiyorum dedim.
ooof off
ne kadar sallarsan salla
dona düşer son damla"
sizce saçmalıyor muyum
ay bacım güzel bacım öyle işte tiksiniyorum öpmek istemiyorumYaaa gözünü seveyim bacimmm bin yıl yanlız kall yakma başını...
İğrenç ötesi adamm...
Ağzında beyaz tükürük oyyy oyyyy...
e tamam itici diyorum zaten ben de. bu kadar itici bir adamla sırf akşamları iki satır konuşup yalnız kalmayacaksınız diye neden ilişkinize devam etmek istiyorsunuz diyorum?ama dona düşer son damla diye şarkı söylemesi itici değil mi ALLAH aşkına söyleyin abartıyor muyum?
kesinlikle evlenme niyetim yoke tamam itici diyorum zaten ben de. bu kadar itici bir adamla sırf akşamları iki satır konuşup yalnız kalmayacaksınız diye neden ilişkinize devam etmek istiyorsunuz diyorum?
kesinlikle evlenme niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?