• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

A
Aynen canım ama bir kız arkadaşım var onunla evlen daha kim alacak seni yaşımız geldi 30 küsüre sen evleenmiş boşanmışsın seni daha iyisi almaz gibilerinden konuşunca sinirden çıldıryorum.
ne yani beni kimse almaz diye böyle bir adamla mı evlenmeliyim?
nasıl arkadaşmis o ya.?? kendi evli mi ? evli olalım da nasıl olursa olsun mu yani. ? :(

ya senin yaptığın yorumlar hayatını pylaşacağın herşeyini paylaşacağın bir insan gibi değil ki onu yabancı gibi görüyorsun o da seni yabancı gibi görüyor ayrıca sevmiyorum diyorsun. para olayından önce daha önemli sorunların yok mu? sanki evliik değil ticarethane kuruyorsunuz

Korkunç bir adam. Defolsun gitsin. 45 yaşına gelmiş beyefendi bir araba alamamış mi kendine, utanmıyor mu acaba sizin arabanizi kendi malı gibi kullanmaya? Onu geçtim, hiç sevmem kadın parası yiyen, kadının malına göz diken adamı.

Bu ne yahu? Okurken ben daraldım burda. Para ver,hepsini ver,arabayı ver maşallah adam boş mezar bulsa içine atlayacak bedava diye,sizde sevmiyorsunuz,neden katlanıyorsunuz aklım hafsalam almadı.
Daha evlenmeden maaşınız için planlar yapan bu adamı kapının önüne koymak için ne bekliyorsunuz.
Verin yüzüğünü eline defolsun gitsin.
Evlenilmez böyle bir adamla.

acilen kaç, evlenince olur da para vermezsen şiddete meğili varsa bu adam da döver, bir arkadaşımın başına geldi, hamileyken kıza para ver diye vurmuş
tavsiyem şu acilen uzaklaş, evlenmekzorundadeğilsin, bekar ama huzurlu ol

Çok hoşsun aklını peynir ekmekle mi yedin?allahın ayısına kendini sömürttüğün yetmiyo gibi bu adamı sevmiyosun bile.İnsanlar bu hallere düşüyolar tamam da en azından sevdikleri insanlar için.Yazık etmişsin kendine.

aynen yaa bu yoruma bayıldım. hem sevmiyosun hem evlenmek zorundayım diye düşünüp adamı çekiyorsun gerçekten bu yaşadıkların evlendikten sonra yaşayacaklarının yanında hiç kalır. şimdiden demiş çocuklar geip kalacak diye sen buna hazır mısın önce, sevmediğin birinin çocuğuna da mı bakıcaksın. onlara para yedirmek istemiyorum diye düşünüyorsun yani kabullenmemişsin, haklı da olarak..
şu ülkemizdeki cinsiyet ayrımcılığından nefret ediyorum. adam evlenip boşanmış, sorunlu bi karakter, 50 yaşına merdiven dayamış ama pişkin şekilde seni sömürmeyi hak görüyor sen de sırf kadın olduğun için evlenemeyeceğim baskısı ile boyun eğiyosun:( çok üzücü bi durum

hayır adamın kini var diye bir bahaneye sarılmakta ilginç..sizin zaten sütten ağzınız yanmış yoğurdu bile üfleyeceğiniz yerde adamın sizi kullanmasına müsade ediyorsunuz,çok mu aradınız?

Adamın ne kını olacak
bu yuzden bosanmıs bellı kı ınsanlar bır kap sut ıcın ınek beslemezler evlerınde.
Evlenmek ıstemıs evlenenemıs acaba neden :KK49:

Back