aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

konuyu okudukça şok geçiriyorum
birincisi madem kadınlara karşı kini varmış niye kadınlarla evleniyor? otursun ömür boyunca bekar olarak ayrıca sen onun kinini çekmek zorunda mısın?

ikincisi eski karısına nafaka tazminat vermek ne zamandan beri para yedirmek oldu?
eşeğim gibi ödeyecek evlenmeyi biliyor çocuk yapmayı biliyor ayrılmayı biliyor ama nafaka veremezmiş ha.... oradan
ayrıca 5 bin lira maaş alanlara bile hakimler kuş kadar nafaka vermiyor tazminat alabilen çok az
Allah bilir ne yaptı da hakim buna yüksek tazminat ödetti?

üçüncüsü arabanı alıyor geziyor tozuyor üstüne benzini sana ödetiyor zıkkımlandığı sigarasını ödetiyor cüzdanında ki kuruşlara göz dikiyor
sen bu adamı niye tekmeleyerek arabandan ve hayatından atmıyorsun?

dördüncüsü bunun neresi mantık evliliği?
olsa olsa onun açısından mantık evliliği olur parasını yiyebileceğim saf iyi niyetli bir kadın buldum evleneyim bari
adam boşanmış iki çocuğu var paraya şimdiden göz dikme var cimri para yiyici bir adam bununla evlenmek kendini paraşütsüz uçurumdan atlamakla aynı şey

beşincisi ondan ayrılırsan daha kötüsü nasıl oluyormuş?
kendisinden daha kötü bir seçenek mi varmış ?
ayrıca ilahi adalet birini haksız olarak üzersen ayrılırsan seni bulur
bir halt olmadığını en çok kendi biliyor sevgisiz saygısız bir adam kim ne yapsın o yüzden ayrılmak istemiyor kendinde bir özellik bulamıyor şu iyi özelliğim var diyemiyor benden sonra daha kötüsünü bulursunmuş puhahaha çok kötü bir şaka

son olarak canım senin kendinle derdin ne ?
böyle bir adamı niye çekiyorsun sal ipini gitsin çağır yarın araba acil lazım de al sonra bir mesajla ayrıl bu adam hak ediyor

okurken sinirim bozuldu iyi ki evlenmeden açık etmiş bu manyakla vakit harcamayın

canım çok teşekkür ederim yorumun için.çok haklısın yazdıklarında.zaten aceleye geldi hepsi birden pat diye oldu.ben de anlamadım
ayrıca dediğin gibi onun açısından mantıklı bulmuş benim gibisini daha ne yapsın.ama benim açımdan sevgi zaten yok mantığa da uymuyor.biraz önce mesaj yaptım yarın ne zaman geliyorsun diye akşam ezanına dedi.ben de araba bende kalsın yarın akşam dedim tamam dedi.o kadar konuştuk.

yani nasıl katlandınız bilemiyorum. bu tarz şeyler karşılıklı olur. belirli bir samimiyetten sonra güven kazandıktan sonra para pul lafı edilmez. ama bu adam hep bana demiş belli ki. bir de nişanlıyken tutup sizin arabayı kullanması hiç hoş değil. bir erkeğin bunu düşünebilmesi lazım. kadınlara olan kinini siz niye çekesiniz. çok mantıksız. bir de bence evlenecekseniz. çocuksuz biri olsun. mantık evliliği yapıyorsanız başkasının çocuğuyla ilgilenmek, zaman geçirmek zor gelir bence. hakkınızda hayırlısı olsun. boşandım nişan da atıcam demişsiniz ama bence hepsi kötü bir evlilikten kat kat iyidir.

canım ya ne kadar da güzel yazmışsın içten samimi.çok teşekkür ederim yorumun için.
aslında çocuğu dert değil diyordum ama haklısın galiba bana şöyle söylüyor:
ya ben evlenemedim çocuklar gelip yanımda vakit geçiremiyor evlensem düzenli bir hayatım olsa çocuklar da gelir yanıma diyor.ama benim zoruma gider değil mi? ayrıca benim kazandıklarım da onun çocuklarına gider diye korkuyorum açıkçası eğer evlenirsem.
ayrıca dediğin gibi daha nişanlılık aşamasında arabaya el koydu adam resmen.ne kadar çirkin değil mi? ya yani ben de iyi niyetliyim diye bu kadar mı olması gerekiyor?yazıkalr olsun ne diyeyim.
en kısa sürede kurtulacağım inşallah.
inşallah da karşıma gerçekten seven değer veren biri çıkar.

Ne kadar sabırlı bir kadınsın sen ya.Hem bu adamla ömür mü geçer, arabanı niye veriyorsun? Al arabanı ve ayrıl adamdan.Yahu ben arabamızı lazım olduğunda alamazsam sinirimden kudururum ya.
canım şu an ben de tam böyleyim.kuduruyorum sinirimden yarın akşam gelecekmiş beyefendi.ya böyle adam mı olur? böyle erkek mi olur ya?
geri dönüyor diyor ki:
SİZ KIZLAR P.Ç SEVİYORSUNUZ BİZİM GİBİ ANADOLU ÇOCUĞUNU İSTEMİYORSUNUZ.

ne demek. bakın ben de boşanmış bir kadınım. otuzu da geçtim ama şu aşamada çocuğu olan biriyle evlenmeyi gözüm kesmez. dediğiniz gibi hem maddi hem manevi anlamda adam çocuklara destek olacak haklı olarak. kendiniz için ayırmak istediğiniz zamanı, parayı yeri gelecek çocuklara harcayacaksınız. bunu kabullenebilmek için sanıyorum adama çok aşık falan olmak lazım. bu sebeple yalnız kalmayı tercih ederim. ha adam gerçekten çok sağlam karakterli olur, bundan emin olursunuz belki denenebilir ama sizin durumunuzda bu da geçerli değil. inşallah gönlünüze göre biri çıkar karşınıza ama çıkmasa da mesleğiniz var kazancınızı kendinize, mutluluğunuza harcayın.

inanın yazdığınız her bir cümleyi hayranlıkla okudum.çok haklısınız.maddi manevi destek olacak.haklı da ama ben ne aşığım adama ne de seviyorum onu.e adamın davranışları da ortada.dediğiniz gibi çok sağlam karakterli biri olsaydı ve ben sevseydim o zaman belki diyebilirdim.
ay adamı tanıdıkça huylanıyorum
özel olmazsa siz çalışıyor musunuz? çocuğunuz yok sanırım.İnşallah karşınıza hayal ettiğinizden de iyi hayırlı bir insan çıkar.yazdıklarınızdan mantıklı olgun bir bayan olduğunuz anlaşılıyor.mutluluk huzur sizinle olsun.

tamam canım söz sonuçtan haberdar edicem inşallah.

sağolun. evet ben de çalışıyorum kamuda. çocuğum da yok. inşallah cümlemizin karşısına hayırlı insanlar çıkar. zaten olmazsa da evlenmeyip keyfime bakmayı düşünüyorum. bir daha evlenmek cesaret isteyen bir şey. bizler incinmiş oluyoruz yaşadıklarımızdan dolayı. daha sağlam adımlar atmamız lazım. siz meseleyi aslında zaten çözümlemişsiniz. kararınızda iradeli olmanızı dilerim.

Kadin ona 2 çocuk vermiş ne yapsaymiş?Baba bakmasaymış? Bu erkekler hep yedirmiş oluyor cocuklarima bakiyorum diye düşünmuyorlar.Huylu huyundan vazgecmez belki ilk karısınında parasıni böyle yedi bitirdi?Kadında ayrılinca almiş iyide olmuş.senin cocugun yok sanirim?Boşver kendini ziyan etme böyle biri için.Ne kadar versen okadar ister.Şimdi bunun eski karısından ne farkı var buda seni yiyor?

Çok hoşsun aklını peynir ekmekle mi yedin?allahın ayısına kendini sömürttüğün yetmiyo gibi bu adamı sevmiyosun bile.İnsanlar bu hallere düşüyolar tamam da en azından sevdikleri insanlar için.Yazık etmişsin kendine.

Ya bırak ne anadolu çocuğu ya,böyle anadolu çocuğu mu olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…