- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Zamanına yazık değmez inanaraba onda canım bir üstteki yorumumu okur musun
canım eski eşine çok nafaka tazminat ödemiş acısını benden çıkarıyor gibi .bir de yüzsüzce cüzdanımdaki bozuk paraları istiyor ver diyor.sigara alacam.hepsini verdin mi diyor
İsteyeceksiniz tabiki inşallah olur ama adam çok yüzsüz. Sürekli para ver para ver olmaz. Gurursuz demekki. Senin araban zaten varmış niye kredi çekip borç ödeyeceksin. O da çocuklarına belki akrabalarına harcayacak. Boş yere sıkıntı çekeceğinize ayrılın.canım yaaa aynen o psikolojideyim sanırımmutlu bir ailemin olmasını öyle istiyorum ki
canım o adamla evlenmeyi asla düşünmüyorum.tanıdıkça severim demiştim ama tanıdıkça TİKSİNDİM.Canım o geçmişin acısını senden çıkarmıyor sadece bu bahanenin arkasına sığınıp seni maddi yönden kullanıyor aklını başına al lütfen iyi kalplisin ve oda bunun farkında ona hayır diyemeyeceğini biliyor ama senin artık buna hayır demen lazım
Erkek değil adam olan biri böyle durmadan para araba vs isteyip gururunu çiğnemez geçmişte ne yaşamış olursa olsun bunun hesabını sen veremezsin yazık değilmi onca emeğine parana ailene ve en önemlisi de sana.. Kendini böyle hafife alma o adama muhtaç değilsin sen seviyorsan da buna bi dur demen lazım yoksa evlendiğinde çok pişman olursun balık baştan kokar
evet zaten sevmiyordum ama tanıdıkça aşık olurum severim diye düşündüm ama ı ıh tanıdıkça nefret ettim hala çok sinirliyim.sevmediğin bir insanla bi ömür geçmez hele hele böyle bir adamla hiçç geçmez...
arabamı geri verir misin de. Hayır derse lazım de. yine hayır derse polisi arayacağını söylecanım o adamla evlenmeyi asla düşünmüyorum.tanıdıkça severim demiştim ama tanıdıkça TİKSİNDİM.
işte nasıl isteyecem arabamı onu düşünüyorum
Canım araba lazım oldu annemle ... artık nereysen oraya gideceğim. akrabaları bırakacam de.canım o adamla evlenmeyi asla düşünmüyorum.tanıdıkça severim demiştim ama tanıdıkça TİKSİNDİM.
işte nasıl isteyecem arabamı onu düşünüyorum
Aynen canım ama bir kız arkadaşım var onunla evlen daha kim alacak seni yaşımız geldi 30 küsüre sen evleenmiş boşanmışsın seni daha iyisi almaz gibilerinden konuşunca sinirden çıldıryorum.bu tür erkeğe hiç saygım olmaz
vede evlenilmez acayip itici geldi ki
ilerde igrendigin adamla aynı yatağıda paylaşabileceği sanmıyorum kısa zamanda ayrıl bence
Ayrıldın mı?Aynen canım ama bir kız arkadaşım var onunla evlen daha kim alacak seni yaşımız geldi 30 küsüre sen evleenmiş boşanmışsın seni daha iyisi almaz gibilerinden konuşunca sinirden çıldıryorum.
ne yani beni kimse almaz diye böyle bir adamla mı evlenmeliyim?
evlenmek için karaktere bakılırAynen canım ama bir kız arkadaşım var onunla evlen daha kim alacak seni yaşımız geldi 30 küsüre sen evleenmiş boşanmışsın seni daha iyisi almaz gibilerinden konuşunca sinirden çıldıryorum.
daha gelmedi canım gelsin deAyrıldın mı?
Yok artık sanki 60 yaşına geldin der gibi. Niye kimse almazmış. Moralini bozmaya mı çalışıyor kız senin. Nasıl arkadaş o öyle. Adamın seni maddi olarak kullandığını bile bile körüklüyor seni. Boşver böylesiyle zaten mutlu olamazsın.Aynen canım ama bir kız arkadaşım var onunla evlen daha kim alacak seni yaşımız geldi 30 küsüre sen evleenmiş boşanmışsın seni daha iyisi almaz gibilerinden konuşunca sinirden çıldıryorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?