• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A 101'de çalışmak

iş basvurusuna gittiğimizde orada çalısan kasiyer söylemişti. BİM ile aynı. zaten BİM'in ilk patronları BİM'e rakip olarak kurdular A101'i

haftalık 45 saat mesaiyi doldurmanız gerekiyor. sabah akşam ve full olmak üzere üc vardiyanız mevcut. yemek sizden ama sanırım cüzzi olarak yol parası veriliyor emin değilim. sigorta hemen başlatılıyor deneme sürecinde olsanızda. maaşınız asgari ücret..

ben marketlere deilde genel müdürlüğe muhasebeci olarak başvurdm. aynı mıdır maaş falan acaba

eğer yine bimdeki mantıksa cok fazla da olacağını sanmam vereceği anca asgari ücretin biraz üstü olur. varsa servisinden yararlanırsın yemek paran olmaz. tabi bir de bu tip yerlere girmek için torpil gerek. genel merkezler için. şansın bol olsun arkadaşım

A101de Mağaza sorumlusu olan bir arkadaşıma sordum, "750 falan maas hafta sonu tatıl sabah 8 aksam 5 olması lazım" dedi

şartları iyiymiş.tabii ilk etapta kasiyer olarak girmek gerekiyor heralde.sabah 8 akşam 5 çok iyi yaaa:2:

şartları iyiymiş.tabii ilk etapta kasiyer olarak girmek gerekiyor heralde.sabah 8 akşam 5 çok iyi yaaa:2:

internet sitesindeki iş başvuru formunda pozisyonlar belirtilmiş, oradan hangisini istiyorsanız seçebiliyorsunuz.

A101 de bim mantığında yani o mağazada kasiyer reyonist depocu diye bir kavram yok tatlım... hepsini yapmak zorundasınız

Selam arkadaslar esim a101in bolge satis mudurlugu pozisyonuna basvurmustu. Daha sonra internet uzerinden bir test yapti ve dun aradilar gorusmeye cagirdilar. Esim hizli tuketim sektorunde calisiyor genelde sef mudur olarak satis biriminde deneyimi var. Gorusmeye gitmeden once firma ve calisma tarzlari hakkinda ne kadar cok bilgimiz olursa o kadar iyi olur diye dusunuyoruz. Bilgi verirseniz cok sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back