Merhaba arkadaşlar, sohbet muhabbet olsun maksat...
doğduğumuz yer doyduğumuz yer aslen nereliyiz derken muhabbet sohbet olur diyorum...
belki bu konum patlat:)
ben istanbulda doğdum tokatlıyım şuan şırnakta doyuyoruz :
Gaziantep’te doğdum Antalya’da doydumMerhaba arkadaşlar, sohbet muhabbet olsun maksat...
doğduğumuz yer doyduğumuz yer aslen nereliyiz derken muhabbet sohbet olur diyorum...
belki bu konum patlat:)
ben istanbulda doğdum tokatlıyım şuan şırnakta doyuyoruz :)
ya sizler?
çay sevenleri beklerim...çayım yine hazır..
kahve sevenler de tabii:)
bizim de şimdi doyduğumuz yer şırnak hava çok sıcak...oralar nasıl?yakın sayılırızDoğduğumyer Malatya doyduğum yer Hakkari eşim mesleğinden dolayı
merhaba canım şırnağa gelmeden önce biz de 3 sene samsunda kaldık ..samsunu çok seviyoruz ben de aslen tokatlıyım ben de istanbulda doğdum tokatta büyüdüm . şimdi almanyadasınız gurbetçisiniz o zaman oralarda havalar nasıl biz yine yanmaya başladık hava nefes aldırmıyor.Aslen samsunluyum, Istanbulda doğdum ve almanyada büyüdüm.
Burdada iyi ama esiyorbizim de şimdi doyduğumuz yer şırnak hava çok sıcak...oralar nasıl?yakın sayılırız
merhaba canım şırnağa gelmeden önce biz de 3 sene samsunda kaldık ..samsunu çok seviyoruz ben de aslen tokatlıyım ben de istanbulda doğdum tokatta büyüdüm . şimdi almanyadasınız gurbetçisiniz o zaman oralarda havalar nasıl biz yine yanmaya başladık hava nefes aldırmıyor.
Selamün aleykum asker esiyim bizimde tayinimiz hakkari merkeze cikti siz nerde oturyorsunz merkezde miDoğduğumyer Malatya doyduğum yer Hakkari eşim mesleğinden dolayı
Hydr YüksekovaSelamün aleykum asker esiyim bizimde tayinimiz hakkari merkeze cikti siz nerde oturyorsunz merkezde mi
Bizimde merkezHydr Yüksekova
Merkez pek guzel değil diyolar kiralik ev sikintisi varmisHydr Yüksekova
Hayırlı olsunBizimde merkez
Siz esiniz herhalde jandarma merkez hakkinda bir bilginiz varmı lojmanda mi kaliyorsunzHayırlı olsunbizim bi yıl kaldı tayini inş
Ben şuan 4+1 2 bin TL oturuyorm yüksekovaya daha iyi diyorlar ben merkezi bilmiyorum çok bi beklentiniz olmasn sonuçta doğu bölgesi biz darlandık bi batıya gitseydikMerkez pek guzel değil diyolar kiralik ev sikintisi varmis
Sagolun tesekkur ederim darisi 3 yıl sonra bize inşallahHayırlı olsunbizim bi yıl kaldı tayini inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?