Valla biz klimaları bi haftadır acmıyorduk bugün azcık actım ama hastalıktan herhaldr yanıyorum yoksa serin havahavalar ne zaman ferahlar ya :)
ay canım klima açmadan bir an geçmiyor bu elektrik paralarına da yazıkValla biz klimaları bi haftadır acmıyorduk bugün azcık actım ama hastalıktan herhaldr yanıyorum yoksa serin hava
afyonun lokumları bir kez geldim afyona o meşhur kalesine de çıkmıştım ne merdiven vardı beAslen afyonluyuz denizlide doğdum büyüdüm İstanbulda doyuyorum
Afyonda yaşamadım sadece ziyaret için bulundum Denizli de uzun yıllar yaşadım 2003 de istanbula yerleştim geçim her yerde zor ama burda daha zor haklısınız evin varsa sıkıntı o kadar yok evin yoksa zor olurduafyonun lokumları bir kez geldim afyona o meşhur kalesine de çıkmıştım ne merdiven vardı be
oraya bir çıkan yine gelirmiş orada yaşarmış diyorlardı henüz gelemedik o günden sonra
istanbulda yaşamak zor ya gezmeye güzel de geçim çok zor
gerçekten öyle geçim her yerde zorlaştı her şey ateş pahası..Afyonda yaşamadım sadece ziyaret için bulundum Denizli de uzun yıllar yaşadım 2003 de istanbula yerleştim geçim her yerde zor ama burda daha zor haklısınız evin varsa sıkıntı o kadar yok evin yoksa zor olurdu
bu arada bir afyonlu olarak kalesine çıkmadım siz benden şanslısınız :) :) :)
Gelemiyorum ben bu ara buraya aslında kk da cok da aktifimkonumuz aktifti yine sessiz modda:)
bazen öyle oluyor canımGelemiyorum ben bu ara buraya aslında kk da cok da aktifim
İzmir güzel İzmir bende bir egeli olarak İzmiri çok severim ırkçılık en büyük ruhsal hastalık insana hayvana şehire ırkçılık nasil bir cahillik akıl almıyorBazıları Gavur İzmir diyor.
İşte ben tam orada doğdum , büyüdüm ve yaşıyorum
hepinize kucak dolusu selam ve Sevgiler ...
merhaba canım :)Bazıları Gavur İzmir diyor.
İşte ben tam orada doğdum , büyüdüm ve yaşıyorum
hepinize kucak dolusu selam ve Sevgiler ...
kuzu sen istanbulun hangi semtindesin ben de istanbulda doğdum babam 40 sene yaşadıİzmir güzel İzmir bende bir egeli olarak İzmiri çok severim ırkçılık en büyük ruhsal hastalık insana hayvana şehire ırkçılık nasil bir cahillik akıl almıyor
Istanbuldan bende sevgi ve selam gönderiyorum herkese
Ben Anadolu yakasındayim çekmeköy 20 yildir aynı semtteyimkuzu sen istanbulun hangi semtindesin ben de istanbulda doğdum babam 40 sene yaşadı
istanbulu çok bilmiyorum küçükken memlekete geri döndük tanıdıklar küçükçekmece sefaköy falan rahmetli annemin arkadaşları var ben de hala görüşüyorum onlarla...Ben Anadolu yakasındayim çekmeköy 20 yildir aynı semtteyim
Yıllar sonra bir gun ins tekrar gelmek kısmet oluristanbulu çok bilmiyorum küçükken memlekete geri döndük tanıdıklar küçükçekmece sefaköy falan rahmetli annemin arkadaşları var ben de hala görüşüyorum onlarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?