93/3 asker yolu bekleyenler

kesınlıkle katılıyorum kiii askerinde senden guc bulsunn poztf olsunnnn

amin canım ordan dagtılma ıhtımalı var tabı bakalm artık
senınkine torun gelıo

aa usta birliği değil mi orası neden dağıtılcak? komandoysa karakollara gidiyorlar geçicide kalıcıda belli olmuyor..
gelsin gelsn yawrm çok seweriz biz torunları bundan sonraki has torun biletimizi getircek..

ben hep kötü şeyler duyduğum için çok karamsarım galiba ya inşallah dediğin gibi olur canım yaa

canım bende öyleydm diorm ya cok ii anlıyorum seni die
uykularım kacıodu ama korkulucak kdr bişide yokmuş foca bıkere cok guzel bıyer
carsıyada cıkar kafasınıda dagtr ustabırlıgıde neresi olursa olsun insan alışıo
ama bu surecte bol bol dua et Allah koruyor hepsinii
hem daha acemiye baslamadi bile cocuk dur daha bakalımm :)) bı baslasın gitsn ozmn dusunn :))

bodrumda yaptı ve zordu.zorluğu neydi cnm merak ettim doğrusu jandarma olarak mı yaptı? olaylar falan oldu belkide..emir altında yaşamak ayrı bi zorluk tabi..
ayy canımmm çok sevindiiimm Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.. kaç aylıksın?
barışırlar tatlım üzülme kim ömür boyu küs kalmış ki sanki?
bu durumlarda tek üzüldüğüm küs oluyorlar düğününe gitmiyorlar evlatlarının sonra barışıyorlar ve onlardan iyisi olmuyor.
ne die düğününe gitmezler ki
nerelisin cnm?kaç yaşındasın?

öyle tabiki onun rahatlığı herşeyden önemli askerlik sonuçta Allahım hayırlı yerleri rahat yerleri kararlasın inşallah yaa..
o dermanlardan şifalardan bende almaya geldim o zaman aranıza:05:
ben tutuyorum onun yanında ama o izmiri duyduğu andan itibaren film koptu yani karamsar bakıyo herşeye onu düzeltmeye çalışıyorum benimde dayanamayıp yanında ağladığım zamanlar oluyor mecburen ama ne dersem diyim boş onun için şuan görmüyor gözü hiç bi şey
çalıştığım için zor izin alıyorum çıkışta 15 20 dakika anca görüşüyorum şu zamanlarda ama yarın görücem sevdiğimi nasip olursa bakalım nasıl olucak(

aa usta birliği değil mi orası neden dağıtılcak? komandoysa karakollara gidiyorlar geçicide kalıcıda belli olmuyor..
gelsin gelsn yawrm çok seweriz biz torunları bundan sonraki has torun biletimizi getircek..

usta canımda dagtılma durumuda yuksek topcu olrk gitti ztn erzincandan
ama bennn artık kesinliklee sunu biliormkii trakyanın cocuklari doguu hıc istisna görmedimm :)))
evettt yaa torunlar gelsin bende bian öncee 6 ayı görim die beklıormm

Canimbenim qercekten bende oyle seyler dusunyodum ama qecti hic qecmcek btmcek sanyodum bde bnm esim askerdeyken cok zor qunler qecrdi belki farkli dusuneblrsnz bi kiz arkadsi vardi ayrlardi ama o askerdeyken trafk kazasi qecrdi vefat etti ve kizi bnde tanyodm esimle ozaman ckmyosduk ama ikimizde cok zor qunler qecrdk hala pek atlattik denilemez.

ediyorum etmem mi hiç çok dua ediyorum hemde.
sayende bi anda sevdim foça yı :)
ileriyi düşünmeden yapamıyorum ki ben hiç yaa en sevmediğim huyum işte

Doguda yapsaydi daha iyiydi bzim icin cnm qercekten jandarmydi ve butun karakln yuku onun ustn

ediyorum etmem mi hiç çok dua ediyorum hemde.
sayende bi anda sevdim foça yı :)
ileriyi düşünmeden yapamıyorum ki ben hiç yaa en sevmediğim huyum işte

öyle canım yaa hangımız öyle deildikki
ama gitsin orayaa kendi gibi bir cok kısıle karsılasıcak bıkac gun bocalıcak
sonra alısıcak cnku hepsi öyle onun gibi arkdsları olucak bak mesela benımkının ordakı en yakın arkdsı ıspartaya dustu
ne guzel benmkı nıe dusmedı dıe söylendım hep hala görusuoyolar cocukla cok zormuş cok cektırıolarmiş
ben hep hayırlısı die dua ettm hayırlısı buymuşş
senınde öle olur canımm rahattı herseyden önemlii

Onun ustundeydi komutanlarn qorevi bile dyeblrm suan hala komutanlari aryolar cok sevyolardi esimi. Bebsmz 4buck aylik 21 yasindaym ve annem babam duqunmede qeldi ben kastamnluyum esim karsli oyuzden babm vermdi ama buyk abim ardhanliyla nsanli yaknda dqunu var babm buyuk konstu hep doqulu istmyorum dye ALLAH iste ben annemden cok korkyodum bsey olur dye ilk zamanlr hastnlk olyodu ama suan cok iyiyz.

inşallah canım aminn...
gel bebem gel kapımız her zaman herkese açıktır 7/24
bilmem mi cnm ya insan sudan çıkmış balık gibi oluyor hiçbişi bilmiyor saf saf dolaşıyor şimdi o ortalıkta.kıyamam ya bizi hatırladım birden :)
silüsünü aldı mı?ne zmn teslim olcak?
tutabildiğin kadar tut kendini onun yanında.bende tutardım kendimi evimin kapısından girdiğim gibi daha apartmanda gözyaşlarım sel olup akardı..
son buluşmamızda son gecemizde bana tshirtünü ve rahmetli dedesinden yadigar tespihini vermişti.dedeside ölmeden önce ona vermiş.o zmn çok duygulanmıştım ve dayanamamıştım.baş ucuma astım hemen ona bakarak uyuyor ve ona bakarak uyanıyorum..giysiside gardrobumda açtığım gibi buram buram sevdiğim kokuyor.girip içine uyuyasım geliyor o derece..
ilk zamanlar bunu çok yapıyordum resimlerimize bakamıyordum her bakışımda ağlıyordum..
izne geldiğinde bana künyesinin birini vermişti bende ona tokamı :) ve fotolarımızı çıkarttım 4 tane farklı vesikalık olarak.cüzdanına koydu.bende öyle..ahhh ahhh anlattırdın bana bak yine duygulandım ve çok özledimmm
bugünlerinizin kıymetini bilin.sımsıkı sarılın birbrnze ve kenetlenin..
ha bide gitmeden önce bi restaurantta son yemeğimizi yemiştik.ona dedim askerliğin bittiğinde de ilk yemeğimizi burda yicez diye.öyle bişi yapcaz..sizde yapın tavsiye ederim.hatta fotoda çekilin bi askerlik öncesi bi askerlik sonrası die onu akıl edememiştik biz.bi o eksikti.. :) giderken ne stres dolu yemek yemiştik diken üstünde resmen geldiğinde ise kikirdeyerek yicez inşallah o yemeğimizi..

aynı düşünceleri paylaşmak çok güzelmiş gerçekten yaa
bakalım hayırlısıyla gitsin bide neler olucak neler görücez biz de inşallah rahat olurda ben burda rahat olurum o iyi olunca.
hayırlısı neyse o nasip olsun inşallah..

kız arkadaşı derken sevgilisi miydi cnm? askerdeyken vefat etti demek..ayyyy çok fena bişeyyy Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı..psikolojisi bozulur insanın
kolay atlatılmaz tabi tatlım hiçbi zaman kızma ona.hep yanında olduğunu hissettir güven duymalı..

evet cnm ceken anlarr ceken bılırr millet sadece sayılı gun cabuk gecer demeyı bılıo
aynı druumda olmayan anlayamaz...
o rahat ii oldukca ztn sende öyle olucaksn cnm bende öleim o mutlu olsn mutlym ama sıkılsn benmde butun gunum boş gecıo :/

cinsiyeti nedir bebişinin canım :)
kız nasıl tanıştın peki eşinle?
aman aman maşallah canım..ee ha Ardahan ha kars ne farkediyormuş?
ne yap et büyük konuşma bu hayatta demişler.çünkü büyük konuşulan herşey başa gelir..

Kiz bebeqmz isim dusunyoruz heycanliyz valla cok oldu tanosali ben lise 1e qdyodum bizm orda futbol takimindaydi askre qdnce muabbetmz artti brden surekli bana msj atydu... sevqlsydi ama o askre qtmedn ayrlmslardi trafik kazsni duyunca haberlerde falan cikti qeldi cenzede bnm onu avutcaqm yerde o bna quc verdi kizla sinif arkadasysik hemde qrubumuz vardi uzun hikaye bizimki ya anlatsam roman olur ben unuverste okuyodum mezn olmama 3 ay kala kactim Allah kimsye aci yasatmasin.. babaminda istemdqi bburnunda btti.

oo gelsin pembiş eşyalar o zmn
gerçekten anlatsan roman olurmuş cnm ya..çok zor bi süreç geçirmişsiniz..
ne şekilde kaza oldu ki haberlere kadar çıktı?söle bakim netten..
canım keşke 3 ay daha bekleseymişsin mezunda olamadın şimdi kötü olmuş bu :26:
hiçbir anne babada evladının kötülüğünü istemez tabi..olan olmuş affederler cnm üzülme..

Sağol canımmm:)
bende öyle yapmayı düşünüyorum canım fotoğraf vericem ben kokan beyaz mendil bide bi kaç telefon kartı koyayım diyorum olur mu ki. oda bana parfümünü ve bi kaç özel eşyasını vericek bide gömleğini istiyorum bende. aynı şeyleri bende yaşıcam kesiinn
ama fikrini çok beğendim son yemekle ilk yemeği aynı yerde fotoğraflayalım mutlaka sağol canımm
15 i teslim büyük ihtimal canım ya ve 15 i yarimin doğum günü (

evet yaa kime söylediysem sanki gülüyor gibi geliyor bana yaaa daha çok sinir oluyorum öyle..
ahh ahh onlar iyi olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…