- Konu Sahibi mutluluk_06
-
evet yaa kime söylediysem sanki gülüyor gibi geliyor bana yaaa daha çok sinir oluyorum öyle..
ahh ahh onlar iyi olsunda..
banada öyle gelıodu cnm :)
askerlik bitip gelincede söyleriz şükür geldi diye aaa ne çabuk gittii geldi daha dün gibi derlerr(
aa ne güzel toprağım sayılırsın
bende sinem tatlım 23 yaşındayım..çok memnun oldum bu arada kader ortağım
ay bitsin şu askerlik bir an önce yaaaa bıktım usandım
Canlarım benim yarim de 93/3 gidicek( son günlerimiz yaniii.. izmir foça komando çıktı ben zor bi yer diye duydum ama fikri olan varmı bende sizdenim artık. Allahım yar ve yardımcımız olsun
hayırlı teskereler..
oo gelsin pembiş eşyalar o zmn
gerçekten anlatsan roman olurmuş cnm ya..çok zor bi süreç geçirmişsiniz..
ne şekilde kaza oldu ki haberlere kadar çıktı?söle bakim netten..
canım keşke 3 ay daha bekleseymişsin mezunda olamadın şimdi kötü olmuş bu :26:
hiçbir anne babada evladının kötülüğünü istemez tabi..olan olmuş affederler cnm üzülme..
bıtmeden dıolar ztn canımm btımesıne gerek kalmadan duyarsın:)
nekdr oldu gideli 6 ay gectı dıyorum 8 ay kaldı falan 6 ay gectimiiii daha dun gibi gitti ne cbk gecms dıolar :))
hıcte cabuk gecmıo atlayasım gelıo ustlerinee
ayy aynen yaa nasıl sinir bi durum demii yaa:)
ama asker yolu beklemek herkese nasip olmazmış canım benim olsun bilmeyenler konuşsun demi yani :)
evet cnm onlar hazıra konmuşşbiz ceremesini cekıyoruuzzz
ama olsun her cekılen cefanın bı sefası oluyooo
e aynen öyle tabikii hazıra konup direk evlenen çook bide 15 ay hasret çeksinler bakalım noluyoo..
eee ne demişler aşk emek sabır fedakarlık istermiş bizde hepsi var çok şükür
aynen canım yaa 15 ay fazlamiz varda eksigimiz yok
aynen öyleee kardeşimm
ama şöyle bi düşünürsekk 15 ay 15 seneye bedell napcaz :))
napalım canım bu dönemi öyle yada böyle bitirmemiz lzm kurtulmamız icin
15 yıl diil 25 yıla bedel olsada kurtulmamız lzm
sonucta kımse askerlikte kalıcı değil biticek o son gun bizede gelicek
bizde görücez o günleri hayırlısıyla canım bi gün güneş bizede doğucak inşallah
Sağol canımmm:)
bende öyle yapmayı düşünüyorum canım fotoğraf vericem ben kokan beyaz mendil bide bi kaç telefon kartı koyayım diyorum olur mu ki. oda bana parfümünü ve bi kaç özel eşyasını vericek bide gömleğini istiyorum bende. aynı şeyleri bende yaşıcam kesiinn
ama fikrini çok beğendim son yemekle ilk yemeği aynı yerde fotoğraflayalım mutlaka sağol canımm
15 i teslim büyük ihtimal canım ya ve 15 i yarimin doğum günü(
aynen cnm yavastan basldm kısa qelyo bde bandanalar falan yapyorum cok tatlı cok quzel bı duyqu
maltepe trafık kazası ozlem sırın yaz ckyo ınterntte canım Allahım kımsye yastmsn bız atlattık ama ynede aklıma qelyo esım benı cok sevmese kacmazdım bız cok ayrldık barstık ama hıc vazqecmdı benden bende ondan alnına yazldysa oluyo herseyn hayrlısı affederler ya ben babamla cok savastım kabul ettrmek ıcın cok drendım bu yolu braktı bana olsun herseyde bır hayr vardr sennkı nerde yapyo nekadrdr ckyosunuz kac yasındasn???
kıyamaaaammRabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu..
hayırlısı herşeyin tatlım.
bizde 8. yılımıza girdik erkek arkadaşımla. Tunceli-ovacıkta asker.
23 yaşındayım. henüz hala sevgilim olur kendisi
kısmetse geldiği gibi bizde nişan düşünüyoruz yetişirsede aynı sene içinde de düğün 2014 te yani..
Amin canim ya abimde tunceli pertekte yapti daqda komandoydu kotu oluyo sirtinda 50 kilo canta oluuo tabi seninkni blemem Allah yardmcnz olsun Allah mutlu mesut etsin kndne iyi bak...
Napyosnz kizlar iyi bayramlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?