93/3 asker yolu bekleyenler

askerlik bitip gelincede söyleriz şükür geldi diye aaa ne çabuk gittii geldi daha dün gibi derlerr (

bıtmeden dıolar ztn canımm btımesıne gerek kalmadan duyarsın:)
nekdr oldu gideli 6 ay gectı dıyorum 8 ay kaldı falan 6 ay gectimiiii daha dun gibi gitti ne cbk gecms dıolar :))
hıcte cabuk gecmıo atlayasım gelıo ustlerinee

aa ne güzel toprağım sayılırsın
bende sinem tatlım 23 yaşındayım..çok memnun oldum bu arada kader ortağım
ay bitsin şu askerlik bir an önce yaaaa bıktım usandım

Bende memnun oldum sinemcim, wallahi burda dert ortağıda oluyoruz acıları sevinçleri paylaşıyoruz seviyorum burayı ya

Hoşgeldin canım öncelikle Allahım tez vakitte hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. İnşallah gideceği yer onun için en hayırlısı olur ve allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, bizde zorlandık ilk başlarda ama insan zamanla alışmaya çalışıyo başka çare yok 15 ay sabırla beklicez...

aynen cnm yavastan basldm kısa qelyo bde bandanalar falan yapyorum cok tatlı cok quzel bı duyqu
maltepe trafık kazası ozlem sırın yaz ckyo ınterntte canım Allahım kımsye yastmsn bız atlattık ama ynede aklıma qelyo esım benı cok sevmese kacmazdım bız cok ayrldık barstık ama hıc vazqecmdı benden bende ondan alnına yazldysa oluyo herseyn hayrlısı affederler ya ben babamla cok savastım kabul ettrmek ıcın cok drendım bu yolu braktı bana olsun herseyde bır hayr vardr sennkı nerde yapyo nekadrdr ckyosunuz kac yasındasn???

ayy aynen yaa nasıl sinir bi durum demii yaa:)
ama asker yolu beklemek herkese nasip olmazmış canım benim olsun bilmeyenler konuşsun demi yani :)

Hoşgeldin canım öncelikle Allahım tez vakitte hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. İnşallah gideceği yer onun için en hayırlısı olur ve allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, bizde zorlandık ilk başlarda ama insan zamanla alışmaya çalışıyo başka çare yok 15 ay sabırla beklicez...[/QUOTE]

hoşbuldum canım amin inşallah tüm askerlerimize inşallah ya bi atlatsak şu günlerii hayırlısıyla hep birlikte..

kıyafet telefon kartı yada orda lazım olabileceği hiçbişi wermedim ben cnm.sadece bizim için bişiler werdk brbrmze.geri kalanını ztn annesi almıştı artı gittiği yerin kantininde herşey satılıyor.uygunda fiyatları askeriye olduğu için.bazı arkadaşlarımız posta yada kargo yoluyla kurabiye vs. gibi şeyler yapıp gönderiyorlar :) ama ben hiçbişi göndermedim çnkü ulaşım imkanı zor..
gelincede mavi beresini vercek
evet tatlım o yemek fikri güzel ama biz ölümsüzleştiremedik onu artık gelince foto çekiliriz giderken olanıda hep bahsederek ölümsüzleştiririz
ayyyy doğum gününde olması fena olmuş canım ya.o zmn ona güzel bi doğum günü yapalım..

kıyamaaaamm Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu..
hayırlısı herşeyin tatlım.
bizde 8. yılımıza girdik erkek arkadaşımla. Tunceli-ovacıkta asker.
23 yaşındayım. henüz hala sevgilim olur kendisi
kısmetse geldiği gibi bizde nişan düşünüyoruz yetişirsede aynı sene içinde de düğün 2014 te yani..

Amin canim ya abimde tunceli pertekte yapti daqda komandoydu kotu oluyo sirtinda 50 kilo canta oluuo tabi seninkni blemem Allah yardmcnz olsun Allah mutlu mesut etsin kndne iyi bak...

Amin canim ya abimde tunceli pertekte yapti daqda komandoydu kotu oluyo sirtinda 50 kilo canta oluuo tabi seninkni blemem Allah yardmcnz olsun Allah mutlu mesut etsin kndne iyi bak...

Amin bebeğim inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Evet zor şartlarda askerliği geçiyor ama kötünün iyisi diyorum yinede çok şükür buna.. çatışmaya olaylara falan gitti ama sağ salim döndü Allahtan.. benimki şoför+yazıcı o yzden dağlara pek gitmiyor bin şükür..sende kendine ii bak tatlım ben hep buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…