inşallah canım aminn...
gel bebem gel kapımız her zaman herkese açıktır 7/24

bilmem mi cnm ya insan sudan çıkmış balık gibi oluyor hiçbişi bilmiyor saf saf dolaşıyor şimdi o ortalıkta.kıyamam ya bizi hatırladım birden :)
silüsünü aldı mı?ne zmn teslim olcak?
tutabildiğin kadar tut kendini onun yanında.bende tutardım kendimi evimin kapısından girdiğim gibi daha apartmanda gözyaşlarım sel olup akardı..

son buluşmamızda son gecemizde bana tshirtünü ve rahmetli dedesinden yadigar tespihini vermişti.dedeside ölmeden önce ona vermiş.o zmn çok duygulanmıştım ve dayanamamıştım.baş ucuma astım hemen ona bakarak uyuyor ve ona bakarak uyanıyorum..giysiside gardrobumda açtığım gibi buram buram sevdiğim kokuyor.girip içine uyuyasım geliyor o derece..
ilk zamanlar bunu çok yapıyordum resimlerimize bakamıyordum her bakışımda ağlıyordum..
izne geldiğinde bana künyesinin birini vermişti bende ona tokamı :) ve fotolarımızı çıkarttım 4 tane farklı vesikalık olarak.cüzdanına koydu.bende öyle..ahhh ahhh anlattırdın bana bak yine duygulandım ve çok özledimmm

bugünlerinizin kıymetini bilin.sımsıkı sarılın birbrnze ve kenetlenin..
ha bide gitmeden önce bi restaurantta son yemeğimizi yemiştik.ona dedim askerliğin bittiğinde de ilk yemeğimizi burda yicez diye.öyle bişi yapcaz..sizde yapın tavsiye ederim.hatta fotoda çekilin bi askerlik öncesi bi askerlik sonrası die onu akıl edememiştik biz.bi o eksikti.. :) giderken ne stres dolu yemek yemiştik diken üstünde resmen geldiğinde ise kikirdeyerek yicez inşallah o yemeğimizi..