93/3 asker yolu bekleyenler

Eşim ayın 13 ünde yola çıkıyor. son 3 günümüz

şimdiden Allah kavuştursun canım hayırlı tezkereler dilerim.. üzülme tatlım hepimiz bu yoldan geçtik. ama evli olman 2 kat daha zor..keşke askerlikten sonra evlenseymişsiniz ama hayırlısı böyleymiş yapcak bişi yok artık :)

Son günler sanırım şimdi nasıl gecek günler ne yapacağım diyorsunuz dimi ama SABIR kızlar..tamam çok kolay değil tamam günler geçmek bilmeyecek tamam çok özleyeceksiniz ama sonra alışacaksınız..ilk günler geçmiyormuş gibi gelecek eminim ama sonra bir bakacaksınız ki 400 ler bitmiş onu 300 ler, 200 ler vee 100 ler takip edecek..sonundada kaçınılmaz son MUTLULUK..
Sakın isyan etmeyin kızlaar belkide aşkınız için son engel askerlik sayesinde tüm engelleri geride bırakmış olacaksınız

Has torunlarımız olarak sizi dört gözle bekliyoruz kızlar..gelin biran önce ki bizimde gitmemiz yaklaşsın..sonra sıra sizede gelecek tabki

Hayırlı TESKERELER kızlar

iyi bayramalar canım yazamadım bayram dolayısıyla..:) bende dydum herşey varmış orda ama telefon kartı anlamlı olur diye düşündüm ilk beni arasın hemen diye istedim.
evet hemde çok kötü canım ya ne yapıcam bilmiyorum ddaha ya bi fikir verebilirmisin...

konuyu tam bilmiyorum canım, askerine birşeymi göndermek istiyorsun. istersen yardımcı olabilirim

93/3 askerim ve ayın 15 i yani tam teslim günü doğum günü şaka gibi yani :) ne yapabilirim diye düşünüyorum canım ya ama 20 sinde teslim olma ihtimalide varmış.

Şimdiden allah kavuştursun yawrum allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah,
Ben bayramda askerime convers almıştım, birde tsihört aldım evci çıktığında temiz temiz giysin diye, kutunun içine sevdiği şekerleri,çekirdek falan , sonra mektup yazdım birde benim en sevdiğim fularımı üstüne parfümümü sıktım gönderdim. benden bir parça yanında olsun diye. istersen böyle birşey yapabilirsin hem yanında götürür askerinde. zaten bir ay falan çıkamicak çarşıya sivil olarakta pek eşya götürmesine gerek yok. sende öyle tsört gibi birşey alabilirsin giderken giyer hem.
Bu arada nereye gidicek askerin, uzun dönemmi

tabi canım fikir alışverişi için buradayız

amin amin sağol cümlemizin inşallah..
bende bi kutu dşünüyorum aslında içine sevdiği çikolatadan koyucam telefon kartı bide bi kaç fotoğrafımızı koyayım diye aklıma geldi he bide not defteri ve kalem orda herşeyi yazamasını istiyorum ama yazarsa tabi bide herşeyi almıyolar diye biliyorum o yüzden ne yapabilirim başka onu bilmiyorum hiç ya. yarim fotoğraf bile götürmem diyo orda belli olmaz ne olcağı başımı belaya sokma benim diyo

evet canım uzun dönem aslında kasımda gitmek için tecili bozdurdu ama ağustosta son celp dönemine çağırmışlar öyle dedi nasıl oluyorsa bilmiyorum artık yaaaa(

YEŞİLGÖZNURUM..
canım günlük yazarsa öyle bi ajanda gibi bişi al. her gün yazmasada haftada bir falan yazsın onada anı olur hayatı boyunca çocuklarınızda okur. aynı zamanda sende yaz o askerdeyken. döndüğünüzde birbrnze hediye edersiniz sonra evinize koyarsınız :)
güzel romantik bir yemek yiyin, fotolar çekilin doğal samimi komik espirili hatta çıkartın fotoları sonra arkasına tarih ve o güne ait güzel notlar yazın.. söz uçar yazı kalır
bence giyim türü şey alma çünkü çarşısı olmayacak 1 ay acemiliği kısa olursada 1 ayın sonunda gelecek zaten.hem boşa yük taşımasın çocuk.
telefon kartı al.tokani ver bence hem küçük sorunda olmaz götürdüğünde.daha kolay muhafaza eder.
vesikalık fotolarınızı çıkar cüzdanına koysun sende koy..

gitmeden 1-2 gün önce kutlayın doğum gününü moral depolasın..son gün zor olur anca yakınlarını,akrabalarını gezecek..
nerede kutlıcaksınız doğum gününü onuda söylersen daha ayrıntılı fikir verebilirim tatlım..

Son düzenleme:

Aslında birazda haklı yawrum, çeşit çeşit insan olucak orda haliyle askerlerimizde kıskanıyorlar yani sevdiğinin resmini başklarının görmesini pek istemezler orda. zaten acemiliği bitsin ustada daha rahat olur o konuda. telefon kartına çok ihtiyacı olucak çünkü kantinde çok sıra oluyormuş ve bazen kalmıyormuş kart. o yüzden bol bol al. bende pek yazmaya fırsat bulabilceğini sanmıyorum çünkü hep eğitim falan oluyor acemi birliğinde, benimki yatağa nasıl yattığımı bile hatırlamıyorum diyor yorgunluktan
Sonuçta herşeyi oraya götürmek zorunda değil, sen içinden ne geliyorsa onları yap, eninde sonunda evine dönücek zaten evinde durur aldıkların,resimler falan. evlendiğinizde kendi yuvanda hepsini çerçeveletip koyarsın. fotoğrafların arkasına not ve tarih yazabilirsin hoş bir hatıra olur. Asker saatleri var casionun ondan alabilirsin pek güzel değil ama orda lazım olucak... şimdilik bunlar var aklıma gelen. eğer aynı gün gitmiceksede başbaşa hoş bir yere yemeğe gidebilirsiniz. yada bütün arkadaşlarını ayarlayıp kalablık bir grupla yemek sonra çay muhabbet yapabilirsiniz.hem herkezide görmüş olur bir arada

evet canım uzun dönem aslında kasımda gitmek için tecili bozdurdu ama ağustosta son celp dönemine çağırmışlar öyle dedi nasıl oluyorsa bilmiyorum artık yaaaa(

e-devletten teslim olucağı tarih gideceği yer falan herşeyi öğrenebilir canım, bu haftada şubeden gidip silüsünü alıcak demekki. Hayırlısı olsun boşver kasımda gitmemesinde bir hayır var demekki öyle düşün. hem ne kadar çabuk giderse, okadar çabuk dönücek sana

Canım bu arada okudum açtığın konuyu, naptın karar verebildinmi napıcaksın

TRAUBLEE
canım diğer konudan cwp yazmadım yazmıyorum pek ordan cwp burdan teşekkür edeyim fikrin için
aslında yazan herkese hak veriyorum. kızdıklarımda oluyor tabi ama tepkisiz kalıyorum. milletin canı sıkılıyor herhalde sarmaya yer arıyor..
neyse kesin giderken artık haber veririm inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olur :26:

ordaki bütün yorumları okudum, emin ol öfkeleri sana değil, sadece herkez eşit şartlarda yaşamıyor herkeze aynı fırsatlar tanınmıyor malesef onlar aslında buna isyan ediyorlar. sebebi sen değilsin yani takılma bence o yüzden...

ama gerçekten yurtdışında okumak zordur eminmki,sonuçta dil bilmeden orda yaşamak ve okulu bitirmek zor, azim isteyen birşey. kararlı olman ve eğer gidiceksen öncelikle kendin için sonrada ailen için yüzünü kara çıkarmaman gerekli. sevgilinle nasıl bir ilişkin var nasıl biri, yada sen nasıl birisin bilmiyorum sonuçta siz birbirinizi çok daha iyi tanıyorsunuzdur onca yıl geçmiş. ama gerçekten iyi düşün . burda kalıp evlenirsen ileride okul okuma şansın olucakmı? ama okulu bitirip geldiğinde elinde işin, mesleğin ve daha sonrasında mutlu bir yuvan olma olasılığı hepsinden yüksek... hakkında hayırlısı olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…