- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
Eşim ayın 13 ünde yola çıkıyor. son 3 günümüz
Benim eş durumundan tayinim olsun diye erken evlenmiştik. Evli olunca çok zor olacak gibi geliyor bana da..
Eşim ayın 13 ünde yola çıkıyor. son 3 günümüz
kıyafet telefon kartı yada orda lazım olabileceği hiçbişi wermedim ben cnm.sadece bizim için bişiler werdk brbrmze.geri kalanını ztn annesi almıştı artı gittiği yerin kantininde herşey satılıyor.uygunda fiyatları askeriye olduğu için.bazı arkadaşlarımız posta yada kargo yoluyla kurabiye vs. gibi şeyler yapıp gönderiyorlar :) ama ben hiçbişi göndermedim çnkü ulaşım imkanı zor..
gelincede mavi beresini vercek
evet tatlım o yemek fikri güzel ama biz ölümsüzleştiremedik onuartık gelince foto çekiliriz giderken olanıda hep bahsederek ölümsüzleştiririz
ayyyy doğum gününde olması fena olmuş canım ya.o zmn ona güzel bi doğum günü yapalım..
iyi bayramalar canım yazamadım bayram dolayısıyla..:) bende dydum herşey varmış orda ama telefon kartı anlamlı olur diye düşündüm ilk beni arasın hemen diye istedim.
evet hemde çok kötü canım ya ne yapıcam bilmiyorum ddaha ya bi fikir verebilirmisin...
konuyu tam bilmiyorum canım, askerine birşeymi göndermek istiyorsun. istersen yardımcı olabilirim
93/3 askerim ve ayın 15 i yani tam teslim günü doğum günü şaka gibi yani :) ne yapabilirim diye düşünüyorum canım ya ama 20 sinde teslim olma ihtimalide varmış.
iyi bayramalar canım yazamadım bayram dolayısıyla..:) bende dydum herşey varmış orda ama telefon kartı anlamlı olur diye düşündüm ilk beni arasın hemen diye istedim.
evet hemde çok kötü canım ya ne yapıcam bilmiyorum ddaha ya bi fikir verebilirmisin...
Şimdiden allah kavuştursun yawrum allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah,
Ben bayramda askerime convers almıştım, birde tsihört aldım evci çıktığında temiz temiz giysin diye, kutunun içine sevdiği şekerleri,çekirdek falan , sonra mektup yazdım birde benim en sevdiğim fularımı üstüne parfümümü sıktım gönderdim. benden bir parça yanında olsun diye. istersen böyle birşey yapabilirsin hem yanında götürür askerinde. zaten bir ay falan çıkamicak çarşıya sivil olarakta pek eşya götürmesine gerek yok. sende öyle tsört gibi birşey alabilirsin giderken giyer hem.
Bu arada nereye gidicek askerin, uzun dönemmi
Şimdiden allah kavuştursun yawrum allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah,
Ben bayramda askerime convers almıştım, birde tsihört aldım evci çıktığında temiz temiz giysin diye, kutunun içine sevdiği şekerleri,çekirdek falan , sonra mektup yazdım birde benim en sevdiğim fularımı üstüne parfümümü sıktım gönderdim. benden bir parça yanında olsun diye. istersen böyle birşey yapabilirsin hem yanında götürür askerinde. zaten bir ay falan çıkamicak çarşıya sivil olarakta pek eşya götürmesine gerek yok. sende öyle tsört gibi birşey alabilirsin giderken giyer hem.
Bu arada nereye gidicek askerin, uzun dönemmi
amin amin sağol cümlemizin inşallah..
bende bi kutu dşünüyorum aslında içine sevdiği çikolatadan koyucam telefon kartı bide bi kaç fotoğrafımızı koyayım diye aklıma geldi he bide not defteri ve kalem orda herşeyi yazamasını istiyorum ama yazarsa tabi bide herşeyi almıyolar diye biliyorum o yüzden ne yapabilirim başka onu bilmiyorum hiç ya. yarim fotoğraf bile götürmem diyo orda belli olmaz ne olcağı başımı belaya sokma benim diyo
evet canım uzun dönem aslında kasımda gitmek için tecili bozdurdu ama ağustosta son celp dönemine çağırmışlar öyle dedi nasıl oluyorsa bilmiyorum artık yaaaa(
YEŞİLGÖZNURUM..
canım günlük yazarsa öyle bi ajanda gibi bişi al. her gün yazmasada haftada bir falan yazsın onada anı olur hayatı boyunca çocuklarınızda okur. aynı zamanda sende yaz o askerdeyken. döndüğünüzde birbrnze hediye edersiniz sonra evinize koyarsınız :)
güzel romantik bir yemek yiyin, fotolar çekilin doğal samimi komik espirili hatta çıkartın fotoları sonra arkasına tarih ve o güne ait güzel notlar yazın.. söz uçar yazı kalır
bence giyim türü şey alma çünkü çarşısı olmayacak 1 ay acemiliği kısa olursada 1 ayın sonunda gelecek zaten.hem boşa yük taşımasın çocuk.
telefon kartı al.tokani ver bence hem küçük sorunda olmaz götürdüğünde.daha kolay muhafaza eder.
vesikalık fotolarınızı çıkar cüzdanına koysun sende koy..
gitmeden 1-2 gün önce kutlayın doğum gününü moral depolasın..son gün zor olur anca yakınlarını,akrabalarını gezecek..
nerede kutlıcaksınız doğum gününü onuda söylersen daha ayrıntılı fikir verebilirim tatlım..
TRAUBLEE
canım diğer konudan cwp yazmadım yazmıyorum pek ordan cwp burdan teşekkür edeyim fikrin için
aslında yazan herkese hak veriyorum. kızdıklarımda oluyor tabi ama tepkisiz kalıyorum. milletin canı sıkılıyor herhalde sarmaya yer arıyor..
neyse kesin giderken artık haber veririm inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?