- Konu Sahibi mutluluk_06
-
evet 93/2 ler gitti 4 bölük var ya 3. olarak gitti eşim işte yanlış değildir heralde bilmem ki
Bende nişanlımı 2 gün sonra gönderiyorum nasıl zor bir durummuş bu walla(((nasıl bitecek???????
kızlarrrrr merhabalrrrrrr benimde sözlüm 93/3 yani ağustosta gidicekkkk allah hepimizi bütün bekleyenleri bi an kavuştursun inşallah su gibi geçsin zaman
kızlar agustosa cok var valla sevgılınızın dibinden ayrılmayın ben 93/2 yım suan tek gun bıle gorusmek ıcın cırpınıyoruz su gunlerın kıymetını bılııın :))
aynen yawrum yaa imkanım olsa koşa koşa gidicem ama malesefff
o yüzden yanlarındayken kıymetini bilinnn
aynen yawrum yaa imkanım olsa koşa koşa gidicem ama malesefff
o yüzden yanlarındayken kıymetini bilinnn
benim eşim de ağustosta gidecek. 93/3 mü oluyor?
benimde sevgilim 93/2lerle gitti. Foçadaydı. Ustaliklar belli olmuş Iğdır nasıl bilginiz var mı :))
aa foca cok guzel bı yer dıye bılıyorummm :) ıgdır hakkında bı bılgım yok ama maleseff :/
Teşekkürler ezgi, bakalım bizim kısmetimiz neresi olacak..
Evet canımm İzmir-Şirinyer Nato Karagahına düştük bakalım artık hayırlısıcanım ustaya nereye düştüğü belli oldumu ?
benim eşim de ağustosta gidecek. 93/3 mü oluyor?
benimde sevgilim 93/2lerle gitti. Foçadaydı. Ustaliklar belli olmuş Iğdır nasıl bilginiz var mı :))
tatlım benm sevgılımde focadaydı cok rahat acemilik gecirdi ordan bingöle dustu
siz cok sanslısınz ıgdırda bısı yok bıraz sougu varsa vardır cogu kısı focadan doguya duser ıyı yere dusmus ıcını ferah tut sen ve dagtım ıznini cok ii degerlendırın:)
Iğdır doğu anadoluya göre çok daha sıcaktır. Zeytin bile üretilir ki zeytin ağacı soğukta yaşayamaz. Iğdırın soğuğundan çok korkmayın ;-)
Herhalde 93-3 ile gidecek başka kimse yok eşim haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?