- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
93/3 gidiceklerin yerleri belli olmuş yeni yarenler düşmedi henüz buraya demekki
Öf kimse yok mu 93/3 hataya gönderiyorum eşimi.
Öf kimse yok mu 93/3 hataya gönderiyorum eşimi.
anammmm 93/3 müüüü
92/4 yareni olarak bu topiği görünce çok çok sevindim valla ne yalan söliim
şimdi bakıyorum şafağımada daha dün gibi 1 yıl kaldığına seviniyordum seneye bu zaman yanımda diye..
şimdi bakıyorum 6 ay kalmış bile maşallah
Allahım hepimizi sevgililerine,nişanlılarına, eşlerine kavuştursun hayırlısıyla yapıp gelsinler de bizde artık bi düğün yapalım
hayırlı teskereler canlarımmm
Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım, daha bayramdan sonra anca gelir senin devreler buraya
Siz yarıladınız şafakları darısı bizlerin başına inşallah, allah hepimize sabır versin biran önce bitirip gelsin askerlerimizda sağ salim inşallah
çoğu gitti azı kaldı bizim artık cnmbugüne kadar bayır yukarı çıktık şimdi artık yokuş aşağı iniyoruz
benim sevgilim tuncelide yapıyor askerliğini çok zor şartlarda..Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun ama doğuda yapanların 2 kat daha yardımcısı olsun sabır versin..:26:
Amin canım amin , gerçekten doğuda askeri olanlara Allah binkat daha sabır versin, biz şanslıyız benim askerim İzmire düştü, ama her ne olursa olsun hasretlik ve asker beklemek gerçekten sabır ve sevgi işi. inşallah sağ salim geldiklerinde herşey çok güzel olur hepimiz için
usta birliğiniz mi izmir cnm? evlisinde sanırım çocuk var mı? kendi evinde mi bekliyorsun yalnız mısın yani?
yok yawrum evli değiliz uzun süredir birlikteyiz aileler falan biliyor ama söz falan yok daha, askerden sonra inşallah. Usta birliğimiz izmirde canım, acemilik Burdurdaydı bitti çok şükür . bende istanbuldayım. sen nerdesin
ay pardon cnm sözlüm yazısını ben eşim diye okudum
bizde 8 yıldır birlikteyiz cnm askerlik bitince kısmetse nişan yapcaz önümüzdeki ilkbaharda herhalde..şubatta bitircek kısmetse..
ben t.dağlıyım tatlım.istanbula geliyorm ama gezmeye.hangi semttensin?yaşın kaç?
Önemli değil yawrumbende kırklarelilyim hemşeri sayılırız 23 dolucak bu ay sonunda yawrum ismim nilay, bizde 5yılı doldurduk işte senin gibi askerliğin bitmesini bekliyoruz birşeylerin olması için , senin adın nedir kaç yaşındasın?
Canlarım benim yarim de 93/3 gidicek( son günlerimiz yaniii.. izmir foça komando çıktı ben zor bi yer diye duydum ama fikri olan varmı bende sizdenim artık. Allahım yar ve yardımcımız olsun
hayırlı teskereler..
Canlarım benim yarim de 93/3 gidicek( son günlerimiz yaniii.. izmir foça komando çıktı ben zor bi yer diye duydum ama fikri olan varmı bende sizdenim artık. Allahım yar ve yardımcımız olsun
hayırlı teskereler..
oyyy kıyamaaaammm
Allah kavuştursun şimdiden tatlım hayırlı tezkereler dilerim..sende bizim kervana katıldın demek artık
gelip geçecek hepsi nede olsa sayılı gün kalıcı ayrılık değil ya.yeterki sağlıkları, sıhhatleri yerinde olsun..
izmir foça komando yetiştirir yani %99 doğuya çıkar.ama bu gözünü korkutmasın.doğuda olup çok rahat eden askerlerimiz var.
benimkide doğunun gözünü çıkardı bilecikteydi acemiliği şimdi Tuncelide
zor şartlarda yapıyoruz çarşımız falan yok hiçbi sosyal aktivite yok 2 ktm geçiriyor gelip giderken..ulaşım yok helikopterlerle gidiyorlar.ama gel gelelim çok şükür Allahımıza 6 ayımız kaldı..geçiyor yani bebeğim bi şekilde.dediğim gibi canları yerinde olsun..
biz yinede halimize hep şükrederiz.bende hep bugünleri bir daha yaşayamıcağnı arkadaşlarıyla keyfini çıkarmasını gırgır yapmasını söylüyorum.tek tesellisi bizleriz ailesindende fazla bize iş düşüyor..
ama bide şu war %1 ihtimalde olsa batıya düşer..Allahtan hiçbi zaman umut kesilmez bol bol dua et canım..
oyyy kıyamaaaammm
Allah kavuştursun şimdiden tatlım hayırlı tezkereler dilerim..sende bizim kervana katıldın demek artık
gelip geçecek hepsi nede olsa sayılı gün kalıcı ayrılık değil ya.yeterki sağlıkları, sıhhatleri yerinde olsun..
izmir foça komando yetiştirir yani %99 doğuya çıkar.ama bu gözünü korkutmasın.doğuda olup çok rahat eden askerlerimiz var.
benimkide doğunun gözünü çıkardı bilecikteydi acemiliği şimdi Tuncelide
zor şartlarda yapıyoruz çarşımız falan yok hiçbi sosyal aktivite yok 2 ktm geçiriyor gelip giderken..ulaşım yok helikopterlerle gidiyorlar.ama gel gelelim çok şükür Allahımıza 6 ayımız kaldı..geçiyor yani bebeğim bi şekilde.dediğim gibi canları yerinde olsun..
biz yinede halimize hep şükrederiz.bende hep bugünleri bir daha yaşayamıcağnı arkadaşlarıyla keyfini çıkarmasını gırgır yapmasını söylüyorum.tek tesellisi bizleriz ailesindende fazla bize iş düşüyor..
ama bide şu war %1 ihtimalde olsa batıya düşer..Allahtan hiçbi zaman umut kesilmez bol bol dua et canım..
sineeeeeeeeeeemm napıosun canım yaa nerelerdesın sennn görunce laf atim dedimmm
canım hosgeldın önceliklee
benım sevgılımde acemi birligini orda yaptı 3 aylık acemisi olucak ve dogu yolluyan bıyer
herkes cok zor fln der ama benımki cok rahattı orda
bence komando olmamaya baksın tatlimm
sımdıden hayırlı teskereler sorucakların olursa bızler burdayızzz
senaaaaaaa kızııımm özlediiimmmmm seniiiiben burdayım bebeğim artık
kumbağdaydım 1 aydır geldik şimdi kışlıktayım bayram hazırlığı falan filan
sen napıon canım?nasıl gidio?
bende herşey yolunda çok şükür Allahıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?