93/3 asker yolu bekleyenler

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar askeriniz ve siz için güzel bi gün olur inşşşş

Merhaba kızlar ben de yarimi 16 Agustosta gönderdim bugun onsuz gecırdıgım 14.gun onsuz gunler gecmek bılmıyor ne yapacagımı sasırmıs bı haldeyım gözüm sürekli telefonda gıttıgı gunu soylemıyorum bıle ne uyku kaldı ne iştah canım kimseyle konusmak istemiyor küçük bi ajandam var hergun sanki bitaneciğimle konusuyormusum gibi yazıyorum nasıl geçecek 15 ay hiç bilmiyorum hergünüm aglamakla geçiyor... Çok şükür ki hergün arıyor konusabiliyoruz kısa da olsa... Çevremde halimden anlayan hiçkimsem yoktu sizin yorumlarınızı okuyunca kendimi gordum bende aranızdayım artık sevdiceğimle...

Ben de özellikle şu kısımda kendimi gördüm sende, çünkü ben de öyle yapıyorum ve ancak öyle rahatlıyorum gibi. :2: Sizin teslim tarihiniz de bizimkiyle aynı, bir günün bile çok önemi vardır böyle zamanlarda o yüzden söylüyorum teslim olduğu gün şafağından düşülür yani 15 gün olmuş gibi düşünebilirsin. Hoş geldin aramıza, Allah seni de sağ salim bir şekilde ve çabucak sevdiğine kavuştursun inşallah...

Hoş buldum, sağolasın inşallah Allah hepimizi sevdiğimize sağ sağlim ve çabucak kavuştursun, AMİN... Ben de kendimi ancak defterimi yazdıkca rahat hissedebiliyorum yoksa saatler geçmiyor

Hoş buldum, sağolasın inşallah Allah hepimizi sevdiğimize sağ sağlim ve çabucak kavuştursun, AMİN... Ben de kendimi ancak defterimi yazdıkca rahat hissedebiliyorum yoksa saatler geçmiyor

Ahh bilmez miyim o hissi, güneş batmayacakmış gibi geliyor insana

Son düzenleme:

Peki dün ne oldu onu anlatayım.
Eşim aradı ve ben bir işim için müşteri hizmetleriyle görüşüyordum.
Meşguldü yani.
Allahtan 10 dk sonra aradı.
ama eşimi delirttim sonunda.
ben burada her boş bulduğum anda telefon sırasına giriyorum, sen ise açmıyorsun bile diye sitem etti
ben telefonu ya çantamda, ya şarjda hatta bazen iş yerinde bile unuttum kaç defa. unutuyorum malesef.. iş yerinde sessize aldıysam sesini açmayı unutuyorum bazen de.

aradım hemen 4-5 kere ama sürekli meşguldü.
bütün gece uyumadım ama üzüntüden
duşa falan ben de alayım bari.
of unutuyorum ya boynuma asıcam bu telefonu artık.

yaptım ya son ses yaptım, ama hoparlörü altta kalınca hiç duyulmuyor sesi.
günde 4-5 kere telefnu kaybediyorum zaten evin içinde.
bundan sonra radyasyondan ölsem de yanımdan ayırmıcam.

aynını ben de yapıyorum, tarih atıyorum hergün mutlaka yazıyorum. gelince vericem. çocuklarımıza da okuruz artık roman niyetine.
ve bişey diyim mi
ben de eşime hep bitaneciğim diye hitap ederim

Özlüyor o da ne yapsın ondandır sitemi üzülme

Ahh bilmez miyim o hissi, güneş batmayacakmış gibi geliyor insana

Aynen öyle oluyor, onunlayken su gibi akıp geçen zaman o yokken nasıl da ağır geçiyor güneş bir türlü batmıyor hergün dua ediyorum saatler cabuk gecsin biran önce aksam olsun da sevdiğime bir gün daha yaklasayım diye

aynını ben de yapıyorum, tarih atıyorum hergün mutlaka yazıyorum. gelince vericem. çocuklarımıza da okuruz artık roman niyetine. ve bişey diyim mi ben de eşime hep bitaneciğim diye hitap ederim

Sanırım hepimiz bunu yapıyoruz kızlar ve bu hem askerımıze guzel bır hedıye olacak hem de bugunlerımızın en guzel hatırası olacak evet ilerde insallah cocuklarımıza okuruz roman niyetine. Benim de en sevdiğim hitaplardan biridir bitaneciğim hep öyle hitap ederim sevdiceğime

hahah aynen valla bende oyleyım telefon sevgılımın yerıne gectı resmen onla yatıp onla kalkıp onla tuvalete gırıyorum falan hehehe

Yarın askerimin yanına Manisa'ya gidiyorum. Sabahtan beridir sarma sardım bir de tatlı kurabiye yapasım var yeterli olur mu sizce kızlar yaa beynim durdu O, bu değil de bir de ailesiyle birlikte gidiyoruz yanına yemin töreninden önce tek gidişim olacak zaten, rahat rahat sarılamamak bana baya bir dokunacak diye düşünüyorum ama bencillik de etmek istemiyorum

aynen öyle canım o yüzden akışına bırak
kız benimki gene 88 li ya komutanları benimkiyle aynı yaşta küçüğü bile var
bitsin artık ya daral geldi iyiceeeee

canım Allah kavuştursun sağsalim gidip gelmesini kısmet etsin Rabbim..Hayırlı tezkereler..
üzülme diyemiyorum çünkü o yollardan bende (bizde) geçtim. çok üzüldüm dediğin gibi yemeden içmeden kesildim hiçbir şeyden zevk alamıyordum nefesim kesiliyordu sessiz çığlıklar atıyordum her gün ama kimse duymuyordu, kimse anlamıyordu. aldığım standart cevap "sayılı gün çabuk geçer, alışırsın" oldu..
onlara içten içe çok kızıyordum demesi kolay anlamıyorsunuz işte beni ben sizden daha çok seviyorum demekki siz rahattınız ben değilim diyordum içimden..
ama zamanla gerçekten alışıyormuş insan o söyleyenlere ne kadar kızdıysam hak veriyorum şu an.
sende alışacaksın, mecbursun. insanoğlu nelere alışıyor. Allah tamamen yokluklarını göstermesin, bunlar geçici günler döneceği günü bildiğimiz için umutluyuz. temelli gitmediler ya. seninde içinden ağlamak geliyorsa ağla ama isyan etme Allaha ve sevdiğine belli etme hiçbir zaman ağladığını. her daim şükren haline ve bol bol dua et. onların orda dualarımıza ve desteklerimize ihtyaçları var. he birde ağlamak ağlamayı getirir derler o yüzden çokta ağlama derim. olumlu düşün ki olumlu olsun herşey buna çok inanırım ben. içini ferah tutmaya çalış hem bu acemilikte 1-2 ay bişi asıl ustalık önemli onun için dua et çok..

ee haklı çocuk.. cnm daha dikkatli ol ama çalışıyorsan sesi kısık olması normal tabi o zaman sana hak veririm.
iyi bari çok şükür konuşabilmişsiniz..

aynen ya bende bitanecim i hatta bitanecimde bitanecimi severek kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…