- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
kızlarrr saygının komutanı demiş nişanlın gelince bana haber ver sana bi seferlik çift çarşı vericem kız sürekli geliyo falan ayy komutanı bile acıdı halime hahaha ay çok mutlu oldummmm
kızlarrr saygının komutanı demiş nişanlın gelince bana haber ver sana bi seferlik çift çarşı vericem kız sürekli geliyo falan ayy komutanı bile acıdı halime hahaha ay çok mutlu oldummmm
ne güzel :) şanslı senii
Merhaba kızlar ben de yarimi 16 Agustosta gönderdimbugun onsuz gecırdıgım 14.gun onsuz gunler gecmek bılmıyor ne yapacagımı sasırmıs bı haldeyım gözüm sürekli telefonda gıttıgı gunu soylemıyorum bıle ne uyku kaldı ne iştah canım kimseyle konusmak istemiyor küçük bi ajandam var hergun sanki bitaneciğimle konusuyormusum gibi yazıyorum nasıl geçecek 15 ay hiç bilmiyorum hergünüm aglamakla geçiyor... Çok şükür ki hergün arıyor konusabiliyoruz kısa da olsa... Çevremde halimden anlayan hiçkimsem yoktu sizin yorumlarınızı okuyunca kendimi gordum bende aranızdayım artık sevdiceğimle...
Ben de özellikle şu kısımda kendimi gördüm sende, çünkü ben de öyle yapıyorum ve ancak öyle rahatlıyorum gibi. :2: Sizin teslim tarihiniz de bizimkiyle aynı, bir günün bile çok önemi vardır böyle zamanlarda o yüzden söylüyorum teslim olduğu gün şafağından düşülür yani 15 gün olmuş gibi düşünebilirsin. Hoş geldin aramıza, Allah seni de sağ salim bir şekilde ve çabucak sevdiğine kavuştursun inşallah...
Hoş buldum, sağolasın inşallah Allah hepimizi sevdiğimize sağ sağlim ve çabucak kavuştursun, AMİN... Ben de kendimi ancak defterimi yazdıkca rahat hissedebiliyorum yoksa saatler geçmiyor
çalışıyor musun ki? neden duyuyorsun telini?
hiç ayırmasana yerinden adam deli olur ulaşamayınca.üzülür,dahada hasta olur.orada tek tesellisi sensin.sende teli duymuyorsun
daha dikkatli ol cnm wc ye bile gitsen al telini hep cebinde taşı son ses açık olsun..
Hemen geri arasaydın keşke. Aramalara yetişemeyince üzüntüsü büyük oluyor çok haklısın, benim de aklım çıkıyor mesela arayacak da duymucam diye o yüzden duşa girerken bile telefonum yanımda :18:
canım ben duşa girerken bile tlfnu su kabına koyup yanıma alıyorum yani o derece .. yüksek sese al bişey yap o zaman sen telefonunun melodiyi değiştir falan ne biliyim ama haklı kızdıysada aramamazlık yapmaz merak etme bos vakti olmamıştır fakat üzülüyordur o da bi hevesle koşup telefona seni aramaya çalışıyor sonuçta...
Merhaba kızlar ben de yarimi 16 Agustosta gönderdimbugun onsuz gecırdıgım 14.gun onsuz gunler gecmek bılmıyor ne yapacagımı sasırmıs bı haldeyım gözüm sürekli telefonda gıttıgı gunu soylemıyorum bıle ne uyku kaldı ne iştah canım kimseyle konusmak istemiyor küçük bi ajandam var hergun sanki bitaneciğimle konusuyormusum gibi yazıyorum nasıl geçecek 15 ay hiç bilmiyorum hergünüm aglamakla geçiyor... Çok şükür ki hergün arıyor konusabiliyoruz kısa da olsa... Çevremde halimden anlayan hiçkimsem yoktu sizin yorumlarınızı okuyunca kendimi gordum bende aranızdayım artık sevdiceğimle...
Peki dün ne oldu onu anlatayım.
Eşim aradı ve ben bir işim için müşteri hizmetleriyle görüşüyordum.
Meşguldü yani.
Allahtan 10 dk sonra aradı.
ama eşimi delirttim sonunda.
ben burada her boş bulduğum anda telefon sırasına giriyorum, sen ise açmıyorsun bile diye sitem etti
ben telefonu ya çantamda, ya şarjda hatta bazen iş yerinde bile unuttum kaç defa. unutuyorum malesef.. iş yerinde sessize aldıysam sesini açmayı unutuyorum bazen de.
Ahh bilmez miyim o hissi, güneş batmayacakmış gibi geliyor insana
aynını ben de yapıyorum, tarih atıyorum hergün mutlaka yazıyorum. gelince vericem. çocuklarımıza da okuruz artık roman niyetine. ve bişey diyim mi ben de eşime hep bitaneciğim diye hitap ederim
Meşguldü yani.
ben burada her boş bulduğum anda telefon sırasına giriyorum, sen ise açmıyorsun bile diye sitem etti
ben telefonu ya çantamda, ya şarjda hatta bazen iş yerinde bile unuttum kaç defa. unutuyorum malesef.. iş yerinde sessize aldıysam sesini açmayı unutuyorum bazen de.
aradım hemen 4-5 kere ama sürekli meşguldü.
bütün gece uyumadım ama üzüntüden
duşa falan ben de alayım bari.
of unutuyorum ya boynuma asıcam bu telefonu artık
yaptım ya son ses yaptım, ama hoparlörü altta kalınca hiç duyulmuyor sesi.
günde 4-5 kere telefnu kaybediyorum zaten evin içinde.
bundan sonra radyasyondan ölsem de yanımdan ayırmıcam.
aynını ben de yapıyorum, tarih atıyorum hergün mutlaka yazıyorum. gelince vericem. çocuklarımıza da okuruz artık roman niyetine.
ve bişey diyim mi
ben de eşime hep bitaneciğim diye hitap ederim
ohoo 91lıbedellı ıcın daha baya baya vardı yaniii aynen yani işte düzeldi iyi şimdi canım cok sukur :) bencede okusaydı ama ıste :):) aman bıtsınde nasıl bıterse bıtsın artık olan olmus zaten :)
aynen öyle canım o yüzden akışına bırak
kız benimki gene 88 li ya komutanları benimkiyle aynı yaşta küçüğü bile var
bitsin artık ya daral geldi iyiceeeee
Meşguldü yani.
aradım hemen 4-5 kere ama sürekli meşguldü.
bütün gece uyumadım ama üzüntüden
duşa falan ben de alayım bari.
of unutuyorum ya boynuma asıcam bu telefonu artık.
yaptım ya son ses yaptım, ama hoparlörü altta kalınca hiç duyulmuyor sesi.
günde 4-5 kere telefnu kaybediyorum zaten evin içinde.
bundan sonra radyasyondan ölsem de yanımdan ayırmıcam.
aynını ben de yapıyorum, tarih atıyorum hergün mutlaka yazıyorum. gelince vericem. çocuklarımıza da okuruz artık roman niyetine.
ve bişey diyim mi
ben de eşime hep bitaneciğim diye hitap ederim
Aynen öyle oluyor, onunlayken su gibi akıp geçen zaman o yokken nasıl da ağır geçiyor güneş bir türlü batmıyor hergün dua ediyorum saatler cabuk gecsin biran önce aksam olsun da sevdiğime bir gün daha yaklasayım diye
Sanırım hepimiz bunu yapıyoruz kızlar ve bu hem askerımıze guzel bır hedıye olacak hem de bugunlerımızın en guzel hatırası olacak evet ilerde insallah cocuklarımıza okuruz roman niyetine. Benim de en sevdiğim hitaplardan biridir bitaneciğim hep öyle hitap ederim sevdiceğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?