- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
ayy diyorum karabglr nerdn çıktı . aynn canm hatlar baya karşmış. yaş kactı biz sennle zatn arkds eklmsz
Çok cesaretlendim yaa gidip salya sümük ağlasak da olsun gidicem, zaten çok özledim burnumda tütüyo resmen. T-shirt'ünü koklamaktan bir hal oldum burdaÇok sağol canım
valla yakındayken gıt hayatımcım bol bol ne demek her zamannn :):) sor tam gununu falan ogren ama pazar dıye bılıyorum hafta sonları boslar ama cumartesı normalde bi kaç saatte olsa bazen egıtım olabılıyor o rıske gırmeyın gıtmısken tam bos oldugu gune gıdersın en azından
Ahh bi arayabilse sorucam ama arayamadı daha herhalde arayamaz bugün :2:
acemılıkte oluyo hayatım o bugun pzt bı de yogun olabılırler evet .. olsun hayatımcım duzelcek hepsı takma yarın arar hafta sonuna daha var arar ogrenırsın sende gıdecegın otobus fırmalarını arar sorarsın servısı yada nasıl gıdebılcegın hakkında ben valla amasya samsun ankara hepsını ogrendım sora sora artık
Asker yarenleriii günaydın hepinize
selam kader ortaklarımkeyifler nasıl? askerleriniz nasıl? herşey yolundadır umarım..
çok sıkılıyorum ben ya.
sevdiceğime dedim sabah 6-7 deme ara ama sen uyu o saatte benimle konuşmak için kalkılır mı diyor. Ben zaten onsuz hiç uyumuyorum ki
çok sıkılıyorum ben ya.
sevdiceğime dedim sabah 6-7 deme ara ama sen uyu o saatte benimle konuşmak için kalkılır mı diyor. Ben zaten onsuz hiç uyumuyorum ki
Rekor hala daha benimkinde galiba hiç abartmıyorum bu sabah aradığında saat 05.33'ü gösteriyordu
aman arasınlarda kaç olursa olsun 7/24 müsaitiz onlara
eveeet askerım delirdi benim sürgün isticem bu nöbetlerle olmaz böyle bilmem ne diyooo annesini aradım babasını ablasını hepsine söyledim ayağa kaldırdım herkesi çok yoruluyormuş falan diye isyanlarda piskolojisi bozuldu bu araaaa :26::26:
o oyle olunca benımde canım içim sıkılıyor elimdende birşy gelmiyor üff
Çok kötü bir his Allah kolaylık versin sana da askerine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?