93/3 asker yolu bekleyenler

Çok cesaretlendim yaa gidip salya sümük ağlasak da olsun gidicem, zaten çok özledim burnumda tütüyo resmen. T-shirt'ünü koklamaktan bir hal oldum burda Çok sağol canım

valla yakındayken gıt hayatımcım bol bol ne demek her zamannn :):) sor tam gununu falan ogren ama pazar dıye bılıyorum hafta sonları boslar ama cumartesı normalde bi kaç saatte olsa bazen egıtım olabılıyor o rıske gırmeyın gıtmısken tam bos oldugu gune gıdersın en azından [/QUOTE]

Ahh bi arayabilse sorucam ama arayamadı daha herhalde arayamaz bugün :2:

Ahh bi arayabilse sorucam ama arayamadı daha herhalde arayamaz bugün :2:[/QUOTE]

acemılıkte oluyo hayatım o bugun pzt bı de yogun olabılırler evet .. olsun hayatımcım duzelcek hepsı takma yarın arar hafta sonuna daha var arar ogrenırsın sende gıdecegın otobus fırmalarını arar sorarsın servısı yada nasıl gıdebılcegın hakkında ben valla amasya samsun ankara hepsını ogrendım sora sora artık

Ahh bi arayabilse sorucam ama arayamadı daha herhalde arayamaz bugün :2:

acemılıkte oluyo hayatım o bugun pzt bı de yogun olabılırler evet .. olsun hayatımcım duzelcek hepsı takma yarın arar hafta sonuna daha var arar ogrenırsın sende gıdecegın otobus fırmalarını arar sorarsın servısı yada nasıl gıdebılcegın hakkında ben valla amasya samsun ankara hepsını ogrendım sora sora artık[/QUOTE]

Aynen canım bu acemilik başa bela zaten Valla ben şimdilik Alaşehir'e direk gidebileceğim bir otobüs firması buldum, üyelerden biri de terminalinden askeriyenin oraya dolmuş tarzı hatların olduğunu söyledi o şekilde kaybola maybola bulucaz yani her şey onlar için

Aynen canım bu acemilik başa bela zaten Valla ben şimdilik Alaşehir'e direk gidebileceğim bir otobüs firması buldum, üyelerden biri de terminalinden askeriyenin oraya dolmuş tarzı hatların olduğunu söyledi o şekilde kaybola maybola bulucaz yani her şey onlar için[/QUOTE]

evet hayatımm sora sora bulursun askerıyenın tam adını ogrensen yeter :) taksıcıye oraya buraya sorsan gene yardımcı olurlar yanı bıseycık olmaz :) aynen oyle hersey onlar ıcınnn

günaydın güzelliklerrrrrrrrrr askerlerimizin ve bizim günümüzün güzel ve ışık hızıyla geçmesi dileklerimleeeeeeeeee

çok sıkılıyorum ben ya.
sevdiceğime dedim sabah 6-7 deme ara ama sen uyu o saatte benimle konuşmak için kalkılır mı diyor. Ben zaten onsuz hiç uyumuyorum ki

Kiyamaaaamm..canim neden aksamlari aramiyor ki?sira mi gelmiyor acaba..:26:
uzulme cnm hersey yakinda yoluna girecek.az kaldi..

eveeet askerım delirdi benim sürgün isticem bu nöbetlerle olmaz böyle bilmem ne diyooo annesini aradım babasını ablasını hepsine söyledim ayağa kaldırdım herkesi çok yoruluyormuş falan diye isyanlarda piskolojisi bozuldu bu araaaa :26::26:

o oyle olunca benımde canım içim sıkılıyor elimdende birşy gelmiyor üff

Çok kötü bir his Allah kolaylık versin sana da askerine de

Çok kötü bir his Allah kolaylık versin sana da askerine de

valla arada gelıyorlar oyle ıste kotu oluyo falan ama yapcak bısey yok tum herkes yasıyor yapıyor gecıyor gıdıyor bızımde boyle olcak ne kadar destek olmaya calıssakta bazen yetmıyor tabı .. bakalım haftaya moral olsun dıye annelerı gıdıcek yanına sonrakı haftada ben gıdıcem bıraz toparlansın dıye

Arkadaşlar ben dayaklık mıyım neyim ya?
Dün eşim 10 dk arayla 2 kere aradı ve ben 1. aramasını hiç duymadım, 2. aramasını duydum ama yetişemedim. Tam açtım kapandı. Konuşamadık yani. Ve de 2 gün önce konuştuğumuzda hastaydı, sesi falan kısılmıştı.
Neyim var benim ya, ben olsam çok kızardım.
Bence eşim de kızdı ve aramıyor artık.

Bütün moralim 0 oldu.
gece 2-3 saat uyuyabildim, çok üzüldüm. belki kaç dk sıra bekliyor telefon edebilmek için.
Çok kızmış olmalı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…