- 16 Ağustos 2013
- 322
- 6
- 318
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
evet yaa hemen gelsınler artık bı seyı 40 kere soyleyınce olurmusta bız 460 kere soylucez hala tık yok
Haha bu cok iyidi 460 kere soylemekk)))
kızlar benimki çok üzgün, morali de sıfır.
seni özledim, nerden geldim ben buraya, evime gelmek istiyorum diyor başka bişey demiyor.
9 gün sonra yemin törenleri varmış.
sonrasında çarşıya çıkacakmış.
çıksa da biraz rahatlasa bari.
Canım alışıcak eşinde zamanla yapıcak hiç birşey yok geçicek bu süreçlerde...
Sen gitmicekmisin yemin törenine? bildiğim kadarıyla yemin töreninden sonra eşler yada aile çıkartabiliyor 2gün evci olarak. sende öle bişey yapabilirsin ikinizede çok iyi gelir.
hihihi :) dha bile fazla söylemişizdir dimii :) hoşgeldin bu aradaaaa ezgi ben
hatay buradan 15 saat sürüyor otobüsle.
çalışıyorum ve işten izin almam da mümkün değil.
eşim de o kadar yolu tek başına gelme dedi.
çok özledim ama gelme diyor, ben de çok uzak olduğu için gidemeyeceğim gibi görünüyor.
Nasıl gidiyor kızlar alışabildinizmi?
Alışamadım ben hala canım, ağlama krizleri geliyor bazen o anda arayacak diye aklım çıkıyor iyiyim diyorum sevdiğime sürekli ama değilim, alışamadım.
Sen bana göre baya baya söylemişsindir tatlım hahahHoşbuldukk memnun oldum bende Şeyma :))
Alışamadım ben hala canım, ağlama krizleri geliyor bazen o anda arayacak diye aklım çıkıyor iyiyim diyorum sevdiğime sürekli ama değilim, alışamadım.
Acemixe dimi şuan? Nerede? Cnm bende bundan 9 ay öncesinde böyleydim her aradığında ağlardım inan alışılıo. Dua et ustası güzel yakın bir yere çıksında ara ara gisebil..yoksa diğer türlü çok ama çok zor biz 6 ay göremedk sonra izne geldi yeni gtti işte son 5 ay kaldı yine görüşemicez..dua et yakın çıksın
Bir an ben mi yazdım bu cevabı diye düşündüm yaa o kadar ortağız yani bu konuda. Ağlamalarım biraz azalmış gibiydi (!) düne kadar, sabah kalktım içime o sıkıntı tekrar geri gelmiş. Akşama kadar zar zor tuttum kendimi ama radyoda çıkan bir şarkı her şeyin önüne geçti, başladım salya sümük ağlamaya. Bir de açtım karşıma fotoğrafımızıİçine mi doğdu o an ne oldu, bu saate kadar arayamadıysa herhalde bugün arayamaz dediğim bir saatte aradı Sevdiğim. Hemen topladım tabi sesimi, gülmeyi de ihmal etmedim ama dikkatsizliğime denk geldi daha telefonu kapatmadan hıçkırmaya başladım tekrar, umarım duymamıştır diye dua ediyorum şimdi. Çünkü biliyorum duyduysa ses etmez ama o da indirmiştir orada
Ah canım benim ya, o kadar iyi anlıyorum ki benim ağlamalarım hiç bitmiyor dışarda iki sevgili görsem bile başlıyorum ağlamaya, ben de yaşadım anlattıgın bu olayın aynısını ama tek fark benım dınledıgım sarkı radyoda calmıyordu kendım actım resmımızı de actım karsıma tabı tutamadım gozyaslarımı çok kötü olmuştum sesimi falan bıraktım resmen aglamaya basladımsonra o an sevdiceğim aradı, hemen toparlandım, gülerek konustum şakalar falan yaptım iyi gelsin diye orada çok hassas oluyorlar ve ağladığımızda, kötü olduğumuzda hissediyorlar kesinlikle, hep derim zamanlamaların harika oluyor diye bitaneciğime... Duymamıştır inşallah canım sıkma sen canını ama hissediyorlar işte [/B]
93/2 askere gitmiş çok yakın bir arkadaşım var benim. Bir asker olarak bizzat o söylüyordu zaten iyi taklidi yapma çocuğa iyi ol, emin ol insan burada hissediyor, anlıyor bir şekilde kötü olduğunu sevdiğinin deyip durdu dağıtım iznine geldiğinde. Kendimden biliyorum dedi Aysun'u ( kız arkadaşı ) ne zaman arasam ağlamaklı ses tonunu fark ediyorum ki o anlık yani sesimi duyuşundan değil öncesinde duygulanıp ağlamaya başlıyor ve ben de bir şekilde hissedip dur şu kızı bir arayım diye içimden geçiriyorum diye söylemişti. Onların moralinin iyi olması için bizim de moralli olmamız lazım da denildiği kadar kolay olmuyor işte
Ne guzel özetlemiş olayı arkadasın canım, aynen öyle biz kötü olunca onlar daha kötü oluyorlar, evet söylendiği kadar kolay olmuyor maalesefama iyi olup onlara destek olmamız gerekiyor, zaten ne kadar iyiyiz desek, hissediyorlar
Öyle tabi hissetmezler mi hiç ? İşte onlar da bizler de biraz rol yapıyoruz işte birbirimize karşı, yoksa herkes biliyor yani özlemekten iki tarafın da içinin yandığını
Acemilikteyiz canım, Kütahya'da. Dua edıyorum bende usta birliğinde iyi bir yere düşsün diye, yakın bir yere çıksa keşke ama her seyden önce hakkında hayırlısı olsun diyorum.Allah yardımcınız olsun
Aynen öyle canım, mesela benim sevdiceğim süreki ben iyiyim merak etme der ama sesinden o kadar belli ki iyi olmadığı, ağladığı, üzüldüğü, kutsal çile bitecek elbette, her gün dua ediyorum ve sabır diliyorum
Anladm ustasıda inş güzel yere çıkar acemilik öenmlideğil zaten önmli olan usta birliği.aynen öyle uzak olup hayırlısıda olabilir bende üzülmüştüm aramızda 17saat var şuan ama hayırlısı öyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?