biz bu durumda bile hep şükrediyoruz hiç ah vah demedik. bende benimkine daha kötü haldekileri söylüyorum kötünün iyisi bizimki bak şanslıyız falan diyorum yapcak bişey yok desteğe ihtiyaçları var :26:
seninki sanıyor ki doğuda askerler rahat ediyor emir yok iş yok kardeş gibi olur herkes, rahatlardır terör olmayınca vs.vs.
bizde öyle sanıyorduk yok tel rahat kullanıyorlarmış kimse bişi demiomuş falan filan. benimki telde kullanamadı aylarca.ve çok sıkı herşey.pekte rahat değil.yerden yere değişiyordur o rahatlık doğu batı alakası yok yani.
yada böyle emir altında olmaktansa gider çatışırım en azından zaman geçer diye düşünüyor. bilemiyorum.
ama eğer öyle düşünüyorsa çok yanlış. canını dişe takıyor hiçbişi düşünmüyor o çatışanlar. her olaya giderlerken belkide helalleşip gidiyorlar gidipte dönememekte var risk çok..!
benimkinin çarşısı yok, tel yasak, ankesörlüden günde 1 kez arıyor, araçlarla tabur dışına bile çıkılmıyor yasak, her yer tehlike.
int cafeleri yok artı sosyal aktiviteleri hiç yok tenis,futbol,langırt vs.vs. tek sporları koş yat kalk sürün..
yok geri çekilme var terör yok olay yok çatışma yok şehit yok yokta yok deniyor.
tamam şehit yok çok şükür ama çatışmalar hep var medyaya bişi yansımıyor. tabura saldırı yapıyorlar gecenin bi yarısı..
yinede çok şükür Allahıma sağlığı canı aklı yerinde. Allahım hepsini korusun ve yardımcısı olsun..
daha 1 ay olduğu için alışamadı demek canım üzülme takma sen 1 ay sonra daha rahat olacaksınız çavuş olamasa bile alışacak mecbur.. ilk zamanlar hepimizinki isyanlardaydı

sen bunları anlat onada çok şanslı olduğunu görsün..