93/3 asker yolu bekleyenler

cnm neredeydi askerin? ne iş yapıyor?
askerlik bu kolay olacak değil en kolayı rahatı bile emir altında.
Allahtan sayılı gün gelecekleri gün belli yani.tek avuntumuz bu..
Allah yardımcısı olsun, ailesinin ve senin gitmen gerçekten ona iyi gelecek ama dönüşünüzde bir o kadar zor olacak..:26:

çalışıyor musun ki? neden duyuyorsun telini?
hiç ayırmasana yerinden adam deli olur ulaşamayınca.üzülür,dahada hasta olur.orada tek tesellisi sensin.sende teli duymuyorsun
daha dikkatli ol cnm wc ye bile gitsen al telini hep cebinde taşı son ses açık olsun..

canım askerım ankara cumhurbaskanlıgında kosk muhafızı nobet tutuyor ama 1 2 aya cavus olucak ıste . nobet tutmcak o zaman ıste ama o arada delırıyor falan boyle nobet tuttugu ıcın .. kesınlıkle oyle allahtan gelceklerını donceklerını bılıyoruz ..
ah bılmezmıyım ben o ayrılıkları sureklı yasıyorum kı zaten 2 3 haftada 1 gıdıyorum zaten yanına .. ayrılık anı cok zor tabıkı cok hemde ..
olsun ama oylede boylede gecıcek bugun konustuk daha ıyı yanı en azından artık takmıcam falan dıyo b sure zaten dıyo oyle dusuncem falan dıyo bakalım :) senın nerde az kalmıs senın oh ne guzell :):)

Hemen geri arasaydın keşke. Aramalara yetişemeyince üzüntüsü büyük oluyor çok haklısın, benim de aklım çıkıyor mesela arayacak da duymucam diye o yüzden duşa girerken bile telefonum yanımda :18:

canım ben duşa girerken bile tlfnu su kabına koyup yanıma alıyorum yani o derece .. yüksek sese al bişey yap o zaman sen telefonunun melodiyi değiştir falan ne biliyim ama haklı kızdıysada aramamazlık yapmaz merak etme bos vakti olmamıştır fakat üzülüyordur o da bi hevesle koşup telefona seni aramaya çalışıyor sonuçta...

nöbeti günde kaç saat tutuyor canım?
oh ne güzel imkanınız var bak sık sıkta görebiliyorsunuz birbrnzi.ama sık giderek onun oraya alışmasınıda zorlaştırırsınz bence :26:
benimki az görünüyor ama zor şartlarda olduğumuz için bu şafak bile çok geliyor bize
ama çok şükür epey azaldı
tuncelide tatlım benimki..:26:

canım ben duşa girerken bile tlfnu su kabına koyup yanıma alıyorum yani o derece .. yüksek sese al bişey yap o zaman sen telefonunun melodiyi değiştir falan ne biliyim ama haklı kızdıysada aramamazlık yapmaz merak etme bos vakti olmamıştır fakat üzülüyordur o da bi hevesle koşup telefona seni aramaya çalışıyor sonuçta...

allah kolaylık versın tatlım oncelıkle .. yok oraya alısması benı gorunce daha ıyı oluyor sankı ona o ıkı hafa guzel guclu ıyı sekılde bırseylerı yaparsa carsıya cıktıgında benı gorcegı hedıye gıbı geldıgınden mutlu huzurlu ve ıyı sekılde yapıyor dıger turlu cok karamsar falan oluyor boyle nobet gunde 8 saat ama cumhurbaskanlıgı oldugundan sureklı ustler gecıyo yanı cok dıkkatlı tutulması geekıyor kıpırdamak falan asla olamaz yanı bı de sılahları cok agırmıs falan ondan zorlanıyor e acemılıktede alısık degıldı bu kadarına bı de cok ters saatlere denk gelıyo uykusuz kalıyo nobetten goreve gorevden nobete falan olunca bı anda alısıcak yanı zamanla yapcak bısey yok .. asıl askerlıgı sımdı baslıyo acemılık rahattı ondan sımdı sıkılasınca sey oldu bı anda

amin canım benim sağol..
evet orada askerlik çok zor..ama ne olursa olsun doğuda değil canım can güvenliği var.tek sıkıntı emir altında olmak olsun yeterki.
ne zamandır usta birliğinde tatlım? alışacak elbet başka çare yok sen üzülme cnm onuda doğudakilerden bahset arkadaşlarım var forumda anlatıolar ne kötü şeyler şükredelim halimize de moral bulur yine. olaylarda sürekli var medyaya hiçbişi yansıtmıolar

Ezgicimm çavuş olsada nöbet olayı kolluğa dönüyo bi tek nöbet tutmuo ama nöbet saatlerinde uyanıo gene üstünü giyiyo nöbet tutcakları kaldırıyo falan nöbet değişimlerini yapıo tek değişen orda çakılı beklemio askerin bunada hazırlıklı olsun nöbet tutmıcak ama gene kaç nöbeti varsa uyancak nöbetçileri götürcek sonra alcak o nöbet aralığında uyusa da gene nöbet bitince onları almak için gene uyancak ...Kısacası durum böyle oluo inşallah sizinki daha farklı olur

Son düzenleme:

bılıyorum hayatım onun derdı dıkılmek zaten 3 saat 3 saat 2 saat dıye bagrınıyor ayakları agrıyormus falan uykusuzluk degıl yanı sorunu cokta .. neyse artık yanı alıscak yapıcak bısey yokk nerelerdesın seen bayadır konusamıyoruzz :) askerın nasıl nasıl gıdıyor

bencede sukretmesı gerekıyor kızdıgım konu bu bazen sürgün isticem diyor falan bende bunlara kızıyorum onun ıcın uzuluyorum ama bazen abartıyor yanı tamam ne kadar yorulursa yorulsun doguya gıtmek ıstıcegı kadar abartılcak bı durum yok kendıde farkedıyo sonradan ama anlık sinirle istese olaylar sarcak nasıl .. 1ay oldu daha ustası canım

Anladm o zaman rahat eder en azındn beklemiolar çünkü.. ben giriyorum da pek bişi yazmıorum heralde okuyorum
Benim askerim gene hastalandı dün bayağı kötü olmuş bütün gün revirdeymiş haberde alamadım dün akşam delirdim en son uçak biletlerine bakıodum o derece ...bu sabah konştkta daha iyiymiş ya içim içimi yiyo elden bişi gelmio oralarda hasta falan bi iyileşemio tam olarak yemekler falan dokunuo valla bitsin artık yaa

Son düzenleme:

az kaldı canım sızın bıtıyo bakkk sıcak suan yemek fln hepsı etkılıyordur gecmıs olsun cok ıns hemen ıyılesırrr :/
dımı bıtsede artık rahatlasak yaa öf

biz bu durumda bile hep şükrediyoruz hiç ah vah demedik. bende benimkine daha kötü haldekileri söylüyorum kötünün iyisi bizimki bak şanslıyız falan diyorum yapcak bişey yok desteğe ihtiyaçları var :26:
seninki sanıyor ki doğuda askerler rahat ediyor emir yok iş yok kardeş gibi olur herkes, rahatlardır terör olmayınca vs.vs.
bizde öyle sanıyorduk yok tel rahat kullanıyorlarmış kimse bişi demiomuş falan filan. benimki telde kullanamadı aylarca.ve çok sıkı herşey.pekte rahat değil.yerden yere değişiyordur o rahatlık doğu batı alakası yok yani.
yada böyle emir altında olmaktansa gider çatışırım en azından zaman geçer diye düşünüyor. bilemiyorum.
ama eğer öyle düşünüyorsa çok yanlış. canını dişe takıyor hiçbişi düşünmüyor o çatışanlar. her olaya giderlerken belkide helalleşip gidiyorlar gidipte dönememekte var risk çok..!
benimkinin çarşısı yok, tel yasak, ankesörlüden günde 1 kez arıyor, araçlarla tabur dışına bile çıkılmıyor yasak, her yer tehlike.
int cafeleri yok artı sosyal aktiviteleri hiç yok tenis,futbol,langırt vs.vs. tek sporları koş yat kalk sürün..
yok geri çekilme var terör yok olay yok çatışma yok şehit yok yokta yok deniyor.
tamam şehit yok çok şükür ama çatışmalar hep var medyaya bişi yansımıyor. tabura saldırı yapıyorlar gecenin bi yarısı..
yinede çok şükür Allahıma sağlığı canı aklı yerinde. Allahım hepsini korusun ve yardımcısı olsun..
daha 1 ay olduğu için alışamadı demek canım üzülme takma sen 1 ay sonra daha rahat olacaksınız çavuş olamasa bile alışacak mecbur.. ilk zamanlar hepimizinki isyanlardaydı
sen bunları anlat onada çok şanslı olduğunu görsün..

canım benimm çok sağol kesinlikle bende hep bunları söylüyorum .. çokta haklısın ayrıca artık en kısa zamanda dönsün seninde rahat rahat olsun . yani rahat olmasını geçtim doguda rahat olsa nolur olmasa nolur gene askersin askerliğin düşmüyor ki . orda hayatın söz konusu vs bunları sinirlendiğinde düşünmüyor ama düşünmesi gerekiyor . bugun düzelmişti çok şükür ama bi daha delirdiğinde bu söylediklerini söyliycem .. hatta açıp bunuu okucam bak neler düşünüp söylüyor doğuda asker bekleyen arkadaşlaarım diye emin olabilirsin . çok güzel yazmışsın çünkü.. :) evet alışıcak hayatında bu kadar emire bişeye alışık değildi işi kendinin her istediği elinde falan ee sıkıya gelince böyle oldu aileside dün aynısını söyledi bırak naparsa yapsın şuan şımarıklık yaptığı sadece dediler.e tabi ben kıyamıyorum öyle sert çıkışamıyorum düzgünce anlatıyorum ona :) neyse düzeldi gibi yani ailesindende sert tepki görünce biraz silkelendi kızıda üzmeye hakkın yok yaşını bekleseydin bedelli yapsaydın yada okulunu bırakmayıp okusaydın kusura bakma falan demişler bu da konuşamamış tabi ondan şuan düzeldi yani :)

sende sağol bebeğim
şu an morali iyiyse sorun yok canım yine dertlendiğinde söylersin
bedelliye istesede gidemezdi cnm yok çnkü artık 1 kereye mahsustu onda da 30 yaş olması gerekiyordu. bedelliyi büyük bişi olduğu zaman çıkarıyorlar. o zmnda van depremi oldu diye çıkmıştı.
kaç doğumlu seninki cnm?
ama okusaydı kısa dönem yapacaktı tabi orası doğru
olsun kaderinde böylesi yazılıymış geç dönsünde güç olmasın..

ohoo 91lı bedellı ıcın daha baya baya vardı yaniii aynen yani işte düzeldi iyi şimdi canım cok sukur :) bencede okusaydı ama ıste :):) aman bıtsınde nasıl bıterse bıtsın artık olan olmus zaten :)

kızlarrr saygının komutanı demiş nişanlın gelince bana haber ver sana bi seferlik çift çarşı vericem kız sürekli geliyo falan ayy komutanı bile acıdı halime hahaha ay çok mutlu oldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…