- Konu Sahibi mutluluk_06
-
5 ay kalmıs bebegımm bakkk ne guzel bıtmıs yarısı bıle gıtmıs :)
canım Allah kavuştursun sağsalim gidip gelmesini kısmet etsin Rabbim..Hayırlı tezkereler..
üzülme diyemiyorum çünkü o yollardan bende (bizde) geçtim. çok üzüldüm dediğin gibi yemeden içmeden kesildim hiçbir şeyden zevk alamıyordum nefesim kesiliyordu sessiz çığlıklar atıyordum her gün ama kimse duymuyordu, kimse anlamıyordu. aldığım standart cevap "sayılı gün çabuk geçer, alışırsın" oldu..
onlara içten içe çok kızıyordum demesi kolay anlamıyorsunuz işte beni ben sizden daha çok seviyorum demekki siz rahattınız ben değilim diyordum içimden..
ama zamanla gerçekten alışıyormuş insan o söyleyenlere ne kadar kızdıysam hak veriyorum şu an.
sende alışacaksın, mecbursun. insanoğlu nelere alışıyor. Allah tamamen yokluklarını göstermesin, bunlar geçici günler döneceği günü bildiğimiz için umutluyuz. temelli gitmediler ya. seninde içinden ağlamak geliyorsa ağla ama isyan etme Allaha ve sevdiğine belli etme hiçbir zaman ağladığını. her daim şükren haline ve bol bol dua et. onların orda dualarımıza ve desteklerimize ihtyaçları var. he birde ağlamak ağlamayı getirir derler o yüzden çokta ağlama derim. olumlu düşün ki olumlu olsun herşey buna çok inanırım ben. içini ferah tutmaya çalış hem bu acemilikte 1-2 ay bişi asıl ustalık önemli onun için dua et çok..
İyi geceler hatunlarr,
Kimsecikler yokk, ben aldım izmir biletimi (askerimin yanına gidiyorummm)kısmet olursa 6 Eylül Cuma 23:00da yolcudur abbas
AMİNNN canım sağolasın, Allahım hepimizi sağ sağlim kavustursun sevdiğine insallah, AMİNNN... Tüm askerlere hayırlı tezkereler olsun. Aynı şeyleri yaşıyorum şuan, sanki hiç geçmeyecekmiş gibi oluyor, sabahtan oğlene kadar ingilizce kursum var kursla bi şekilde öğleni getiriyorum, sevdiğim de her fırsatında arıyor çok şükür kısa da olsa sesini duyup kendime geliyorum ama gece olunca bir türlü geçmiyor saatlerKime söylesem anlatsam aynen "sayılı gün çabuk geçer, alışırsın" diyorlar ve bu benim canımı fazlasıyla sıkıyor yaşamayan anlamıyor maalaef... Her dakika dua ediyorum onun için, çok ağlıyorum ama hiç bi sekilde bitaneciğime bunu belli etmiyorum sürekli sesim iyi gitmeli ki o da kendisini iyi hissetsin ama telefonu kapattıktan sonra dökülüyor gözlerim Allahım hayırlısını nasip etsin bitaneciğimle birlikte tüm askerlere insallah...
aaa çok ayıp yavrum ne demek yarısı gitmiş bize bir hakarettir bu
yarısından çoğuuuuuu gittii çünküüüüüüüüü
sende sağol canım.. İNŞALLAHHH AMİİİİNNNN!!!
çok iyi anlıyorum tatlım seni yaşayan anlar ancak bu duyguyu birde bizim gibi duyguları yoğun yaşaması gerek
kısada olsa seslerini duymak gibisi var mı canım en azından iyi olduğunu duyuyorsun..
oyalancak bişiler bulcaksn mecbur cnm yoksada alışacaksın ben gibi, biz gibi..
o diyenlere takılma sen canım banada çok dediler onu. ama benim dediğimi önemse çünkü bende bu yoldan geçtim ve hala yolum bitmedi.. alışacaksın ister istemez çünkü alışılıyor.. ve gün gelecek sende alt devrelerine bu cümleleri yazacaksın çok çabukta gelecek o gün emin ol kulaklarımı çınlatırsın artık o zaman
aferin tatlım belli etme ona ağladığını hep destek ol güler yüzlü ol başka şeylerdende bahset ona yüzünü güldür. hiç olmadığı kadar belkide sana ihtiyacı var bu süreçte..
İNŞALLAAAAAAAHHHHH canımmm. ama herşeyden önce bu terör BİTSİN!!!
hhahahahahayy yerım sızı ben gecsın bıtsın ınssss :):)
Sanki hiç alışamayacakmışım gibi geliyorama günler de geçiyor bir şekilde bugün yine konuştuk bitaneciğimle geçecek bugünler de diyip teselli ediyoruz birbirimizi, geçip gidecek inşallah ve sağ sağlim gelecek askerim onu beklemesi, bunun verdiği gurur bile güzel, hasretlik tek derdimiz kutsal çile, biter elbet Allah sabrı da veriyormus... Çok sağol canım desteğin için çok seviniyorum sizlerin yazılarınızı okuyunca birbirinize olan desteğinizi görünce. İnşallah canımm biran önce geçsin şu günler. Aynen canımm her seyden önce BİTSİN BU LANET TERÖR!!!!
İnsallah bebetom yaaa
Hepimizin askerligi carcabuk bitsin insallaaaahhh
başlarda öyle geliyor yavrum ama gör bak ister istemez alışacaksın fazla üzme yıpratma kendini. aksine sabret içinde biriktir özlemini aşkını gelince birikim patlaması yaşa
diyorum ya insanlar ana baba evlat kardeş yokluklarına alışıyor hayatlarını kaybediyorlar. Yüce Rabbim ne sabırlar veriyor onlara. binlerce kez şükürler olsun ki bizim öyle bir derdimiz yok. gelecekleri gün belli!!
senin şimdi bol bol duan usta birliği hayırlı biyere çıksın die olsun..
sende sağol aşkitom ben hep burdayım her konuda destekçinizim
Kızlaaar birkaç gündür pek yazamıyordum hazırlık gelme gitme falan derken. Dün askerimi ziyarete gittim ailesiyle birlikte. Çok sarılamadım hatta ilk andaki hoşgeldin ve gidişteki güle güle faslıyla beni lavaboya götürdüğü zamandaki kaçamak sarılışımızı saymazsak hiç sarılamadım diyebilirim. Ama olsun görmek bile yetiyor inanın demem o ki kendisi çağırdıktan sonra dengesini bozar mıyım acaba gidip de hiç düşünmeyin gidin. Ben kendim öyle düşündüğüm için başta buradan bir yazmak istedim. Tabi ki hüzün oluyor ki ben üzülmesin diye oradan ayrılana kadar tek damla gözyaşı dökmedim sonrasında bıraktım kendimi ama olsun 5 dakika görmek için bile her şeye değer
Kızlaaar birkaç gündür pek yazamıyordum hazırlık gelme gitme falan derken. Dün askerimi ziyarete gittim ailesiyle birlikte. Çok sarılamadım hatta ilk andaki hoşgeldin ve gidişteki güle güle faslıyla beni lavaboya götürdüğü zamandaki kaçamak sarılışımızı saymazsak hiç sarılamadım diyebilirim. Ama olsun görmek bile yetiyor inanın demem o ki kendisi çağırdıktan sonra dengesini bozar mıyım acaba gidip de hiç düşünmeyin gidin. Ben kendim öyle düşündüğüm için başta buradan bir yazmak istedim. Tabi ki hüzün oluyor ki ben üzülmesin diye oradan ayrılana kadar tek damla gözyaşı dökmedim sonrasında bıraktım kendimi ama olsun 5 dakika görmek için bile her şeye değer
ay canımm çok sevindim gitmiş olmana kesinlikle katılıyorum aman öğrenmişsindir artık bi arada sen gidersin kendin bol bol sarılıp görüşmüş olursun hehe :) o da çok mutlu olmuştur ağlamaman falan süper süpersin valla çünkü çok etkiliyo onları hepsi bende bu hafta değil ondan sonra ki hafta gidiyorum tekrar inş :)
çok sevindim görüşebildiğinize
ben de çok özledim ama bayramdan önce görmem mümkün değil
yok cnm ya sans isi o. bazi yerlerde de devre kaybi olanlar kral gibi askerlik yapio.benimkinin acemilikten bi arkadasi devre kaybiydi.herkes acemiligini yapip usta birligine dagilmis bu onlardan snra gtms.e bi alt devresi gelene kdr meydan onun.o arada komutanlarla kaynasiyor is guc olmuyor pek insan olmadigi icin (acemi birlikler her zmn kalabaliktir cnku) sans yani tatlim..hepimizin we askerlerimizin sansi acik olsun bu hayatta..
yinede iyice ogren yesilgoznurum bir an once gidip oraya alismasi en guzeli.ha simdi gitmis ha 15 gun snra.alismasi daha guc olur kaldikca ve daha uzuntulu gergin gunler gecirir..
bizide gelismelerden haberdar et tatlim..
şu anda hayatım boşa gidiyor gibi hissediyorum ya.
boş boş günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?