- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #31.101
Selamlar canım, iyiyiz seni sormalı.
Gelişmeleri okudum emrivaki her zaman iyidir boş ver bizimki de öyle olmuştu
Emrivaki aniden olması çok iyi bence canm çok sevindim gerçekten İzmireki düzene de ayrıtten çok sevindim devrem bu demek oluyo ki buraya geliceksiin
Bende iyiyim canım sağol :) Gerçekten çok iyi oldu çıktı aradan :) okulun nasıl gidiyor memnunsun değil mi bölümünden :)
Bende iyiyim canım sağol :) Gerçekten çok iyi oldu çıktı aradan :) okulun nasıl gidiyor memnunsun değil mi bölümünden :)
Aynen öyle olucak canım yani tamamen bir iş düzeni kurulsaydı daha rahatlıcaz hala haber bekliyoruz
Suan gecti cok sukur hayat normalinden devam ediyo askerlik sanki hic yasanmamis gibiPsikoloji geçti mi bari kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor ?
Suan gecti cok sukur hayat normalinden devam ediyo askerlik sanki hic yasanmamis gibi
Maleseef ya suan gecici olarak istanbukda arkadasinin pes cafesinde calisiyo mayista gelicek sakaryaya canim sonra is bakicak insallh is suan cok sıkıntı en buyuk sorunumuzNe güzel :)
İş güç durumlarını ne yaptınız ? Oturdu mu bari ?
Maleseef ya suan gecici olarak istanbukda arkadasinin pes cafesinde calisiyo mayista gelicek sakaryaya canim sonra is bakicak insallh is suan cok sıkıntı en buyuk sorunumuz
Aynen canim is olmayincada evlulik adina ciddi bi adimda atilamiyor ama insallh en hayirli zamanda en hayirli is olurSıkıntıların askerlikle bitmediğini hepimiz gördük böylece. Bizim de 2 ay doldu tam oturdu sayılmaz. Baştan çıkmayan problemler sonradan çıkmaya başladı ama bugünlerde her şey daha iyi, umarım daha iyiye de gidecek. Sen de olumlu düşün canım, zamanla her şey oturur. Senin sevdicek bir de aralıkta dönmüştü henüz, biz iş için 5 ay bekledik de ancak adam akıllı bir yere girebildi. Herkes işi hazır olacak kadar şanslı olmuyor maalesef.
Aynen canim is olmayincada evlulik adina ciddi bi adimda atilamiyor ama insallh en hayirli zamanda en hayirli is olur
Aynen canim is olmayincada evlulik adina ciddi bi adimda atilamiyor ama insallh en hayirli zamanda en hayirli is olur
Selammmm
He he biri çağrıma kulak verdi sonunda.
Selamm canımm
bizim sayfa tee arkalara gidiyor hiç kimse yok topikte
Nasılsın Çağlacımm neler yapıyorsunn ?
Artık kimse uğramıyor canım, bir selam yazan yok gerçekten
İyi diyelim iyi olsun canım, okul falan uğraşıyoruz işte. Sen neler yapıyorsun ?
Napıyım bende canım bu dönem evimdeyim sadece sınava gidiyorum işte ygs ye falan girecektim ama girmedim memlekete gelince bölümü yine bırakamadım yani
Bi koşuşturma gidiyor valla öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?