• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen hic hatirlatan seyleri gormek istemiyorum ruya gibi:KK66:
Kesinlikle yaa :-)
Psikoloji geçti mi bari kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor ? :KK25:

Geçti canm geçti çok şükür zaten biz şok bi şekilde yaşadığmz için askerlğn a sını bile anmıyoruz. Volkanda toparlnmya başldı iş falan ,söz için bi adım bekliyrum ondan süpriz teklifim ne zmn gelck diye sabırszlanyrum borç vs durumu için bnden biraz süre istemişti o yüzdn hiç sormadn beklyorum ;-) sizde nasl durumlar ?

Kesinlikle yaa :-)

Geçti canm geçti çok şükür zaten biz şok bi şekilde yaşadığmz için askerlğn a sını bile anmıyoruz. Volkanda toparlnmya başldı iş falan ,söz için bi adım bekliyrum ondan süpriz teklifim ne zmn gelck diye sabırszlanyrum borç vs durumu için bnden biraz süre istemişti o yüzdn hiç sormadn beklyorum ;-) sizde nasl durumlar ?

Ben okul - ev arasında, sevgilim de iş - ev arasında mekik dokuyor işte canım. Bizim aramızda bir problem yok çok şükür de iş yerinde bazı sıkıntılar var şu aralar, onların geçmesini bekliyoruz ne yapalım :KK51:

Ben okul - ev arasında, sevgilim de iş - ev arasında mekik dokuyor işte canım. Bizim aramızda bir problem yok çok şükür de iş yerinde bazı sıkıntılar var şu aralar, onların geçmesini bekliyoruz ne yapalım :KK51:
Aman çok şükür bi problem olmasn canm ya diğer sıkntılarda hallolur inş. Yaa Çağla izmirdeyiz ikimzde hiç yanyana gelemdik :-)

İyiyim bende canım benim nasıl olayım :) evime geldim bu dönem sınava gideceğim sadece daha mutluyum bu yüzden :)

Bu arada erkut bize geldi tanışma gerçekleştii tek haberim bu :KK22:

Nasıl gidiyor senin :)

Ooo süper canm yaa çok sevindim valla ee anlat nasıl oldu annen baban nasl karşıladılar :-))
Benim nolsn bildiğn gibi gidiyor hiç bir değişim yok canm çok şükür iyiyiz :-))

Ooo süper canm yaa çok sevindim valla ee anlat nasıl oldu annen baban nasl karşıladılar :-))
Benim nolsn bildiğn gibi gidiyor hiç bir değişim yok canm çok şükür iyiyiz :-))

Aslında çok plansız oldu mayıs gibi falan düşünüyorduk :) güzel karsıladılar ailede bi çok kişi erkutu biliyordu zaten :)
Biz biraz atışmıştık konuşmak için geliyordu benim yanıma gelmişken tanıstı bizimkilere de biraz emrivaki oldu ama iyi de oldu stresi kalktı en azından :KK53: sıra bende artık onunkilerle tanısıcam yazın kısmetse :)
Başka da değişik birşey yok zaten he bide artık izmir de düzeni oraya kuruyor inş :)

Size de nazar değmesin aman :nazar::nazar::nazar:

Aslında çok plansız oldu mayıs gibi falan düşünüyorduk :) güzel karsıladılar ailede bi çok kişi erkutu biliyordu zaten :)
Biz biraz atışmıştık konuşmak için geliyordu benim yanıma gelmişken tanıstı bizimkilere de biraz emrivaki oldu ama iyi de oldu stresi kalktı en azından :KK53: sıra bende artık onunkilerle tanısıcam yazın kısmetse :)
Başka da değişik birşey yok zaten he bide artık izmir de düzeni oraya kuruyor inş :)

Size de nazar değmesin aman :nazar::nazar::nazar:

Emrivaki aniden olması çok iyi bence canm çok sevindim gerçekten İzmireki düzene de ayrıtten çok sevindim devrem bu demek oluyo ki buraya geliceksiin :KK73:

Back
X