93/3 asker yolu bekleyenler

Böylesi hayırlısıymış canım öyle düşün biraz da ayağın için de tekrardan çok geçmiş olsun. Kaza nasıl oldu bu arada?
Son konuşmamızda da karışık diyordun canım, ne oldu kararsızlık mı yaşıyor erkek arkadaşın? Zor zaten bu işler aylarca koşturduk biz de biliyorsunuz. İlk 2 ayı da kabustu bizim için, kaç kere olmuyor anlaşamıyorum bırakacağım ben bu işi dedi benim sevdicek ama sabretti. Eğer sizinki de böyle bir meseleyse sabredin, mutlaka düzeliyor.
Bakalım canım zaman ne gösterir bilemeyiz ama 2 seneden önce bir şey göstermeyeceği kesin

Hayırlı olsun canım, güzel bir şekilde atlatmışsındır inşallah. Senin adına çok mutlu oldum.
Atlattk canım çok şükür tam istediğim gibi oldu 2 gündr çarşıya çıkıyrz nişanmz 30 mayıs Allah nasip ederse şimdi ona koştryorz güzel telaşlar isteyen herkes yaşasn inşallah

Canım ya çok geçmiş olsun
Herşeyin zamanı var kuzu gerçekten ne aceleye getirmek ne çok yaymak güzel olmuyo herşeyin hayrlısı

Çok teşekkür ederim tatlım, aynen böylesi hayırlıymış demek ki zaten diğer türlü nasıl söyleyeceğim diye kıvranıyordum aradan çıkıverdi. Kaza çok talihsiz bi şekilde oldu ya aslında benim dikkatsizliğim, otobüse yetişeyim derken kaldırımdan düştüm burkuldu kırılmış. İş konumuzda kararsızlık yoktu aslında aklımızda geleceği olan bir iş bulma düşüncesi vardı hani girmek istese iş buluyor ama bir yerden sonra olmuyordu şimdi yeni bir iş buldu umutlu gibi bakalım mutlu da hayırlısı olsun içimize sindi gibi şimdilik.
Bu zaman denen şey çok şaşırtıyor bizi bu aralar zaten, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.

Canım ya çok geçmiş olsun
Herşeyin zamanı var kuzu gerçekten ne aceleye getirmek ne çok yaymak güzel olmuyo herşeyin hayrlısı
Çok teşekkür ederim canım, aynen biz de zamanını bekliyoruz böyle içimize sinsin her şey inşallah benim okul bitsin işlerimiz de düzene girsin öyle diyoruz bakalım, hayırlısı tabi.
Nişanın da yarın sanırım canım bol şans umarım her şey çok güzel olur, hayırlı olsun.

Tekrardan geçmiş olsun hayatım, umarım artık daha iyisindir.
İş için de tekrardan hayırlısı olsun, umarım umudu son bulmaz da düzeninizi sevdiceğin adına en azından kurarsınız. Yoksa bizim daha okullar olduğu için önce onların bitmesi gerekiyor Ben seneye bitiriyorum bu arada, sanırım senin de seneye bitecekti değil mi

Çok sukur canim simdi biraz daha iyiyim ama basmak yasak delirmek uzereyim tesekkur ederiz tatlim insallah hayirli olur, sevdicek bir duzen yakalayabilse cok iyi olacak ama isimiz hep ters gitti ins bu isten umutlu gibiyiz. Evet ben de kismetse seneye bitiriyorum okulu. Az kaldi biz de bitirelim de bir duzen kuralim, son seneye gireceyim ya iyice baydi okul artik.

Oh sevindim canım, anlayabilirim zordur ama şimdi basarsan iyileşmesi gecikir öyle telkin et artık kendini
Al benden de o kadar canım ya, hem baydı hem korku sardı. Daha şimdiden kara kara seneye mezun oluyorum ne yapacağım ben, hemen iş bulabilecek miyim diye düşünüyorum

Sabrın sonu selametmiş bunu gerçekten yaşadım gördüm En güzel şeyler sabırdan sonra gelirmiş sizinde böyle olur inşallah canımm

Kızlarrrrrr.....
Gruba ne olmuş böyle uzun zamandır girmiyordum bi gireyim dedim grubu zor buldum Nasılsınız iyi misiniz??

Kızlarrrrrr.....
Gruba ne olmuş böyle uzun zamandır girmiyordum bi gireyim dedim grubu zor buldum Nasılsınız iyi misiniz??

Merhaba canım.
Maalesef grup bu hale geldi. Pek giren mi yok giren mi yazmıyor ben anlamadım. Ben buralardayım fakat tek başına olunca ben de ancak yazan olursa cevap veriyorum.

canım nasılsın? Nasıl gidiyor en son bölümünü değiştirmek istiyordun naptın?

Iyiyim canım sen nasılsın?
İyi gidiyor ne olsun. Staj ile uğraşıyorum ben de.
Evet değiştirdim bölümümü. Bir senesi bitti hatta kaldı bir sene.
Sen neler yapıyorsun yoktun bayağıdr. Umarım herşey yolundadır

iyiyim canım çalışıyorum bende napayım
hangi bölüme geçtin? valla herşeyi kaçırmışım sizde bi adım var mı sanki birinin profilinde söz pastası gördüm

iyiyim canım çalışıyorum bende napayım
hangi bölüme geçtin? valla herşeyi kaçırmışım sizde bi adım var mı sanki birinin profilinde söz pastası gördüm

aaa öyle mi canım çok sevindim hayırlısı olsun. ne işle meşgulsün
Adalet bölümüne geçtim canım. Bizde henüz adım yok canım okulun bitmesini ve birikim meselesini bekliyoruz. Tuğba nişanlandı canım onu görmüşsündür

bi mağazada müdür yardımcısıyım (olmaz olaydım) bölümün güzel canım hayırlısıyla bitirirsin inşallah oooo sizin daha uzun yıllar var güzel günleri burdan görmek nasip olur inşşallah. doğrudur herkesin isimleri değişmiş kafam karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…