93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen hic hatirlatan seyleri gormek istemiyorum ruya gibi
Kesinlikle yaa
Psikoloji geçti mi bari kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor ?

Geçti canm geçti çok şükür zaten biz şok bi şekilde yaşadığmz için askerlğn a sını bile anmıyoruz. Volkanda toparlnmya başldı iş falan ,söz için bi adım bekliyrum ondan süpriz teklifim ne zmn gelck diye sabırszlanyrum borç vs durumu için bnden biraz süre istemişti o yüzdn hiç sormadn beklyorum ;-) sizde nasl durumlar ?

Ben okul - ev arasında, sevgilim de iş - ev arasında mekik dokuyor işte canım. Bizim aramızda bir problem yok çok şükür de iş yerinde bazı sıkıntılar var şu aralar, onların geçmesini bekliyoruz ne yapalım

Aman çok şükür bi problem olmasn canm ya diğer sıkntılarda hallolur inş. Yaa Çağla izmirdeyiz ikimzde hiç yanyana gelemdik

İyiyim bende canım benim nasıl olayım :) evime geldim bu dönem sınava gideceğim sadece daha mutluyum bu yüzden :)

Bu arada erkut bize geldi tanışma gerçekleştii tek haberim bu

Nasıl gidiyor senin :)

Ooo süper canm yaa çok sevindim valla ee anlat nasıl oldu annen baban nasl karşıladılar )
Benim nolsn bildiğn gibi gidiyor hiç bir değişim yok canm çok şükür iyiyiz )

Ooo süper canm yaa çok sevindim valla ee anlat nasıl oldu annen baban nasl karşıladılar )
Benim nolsn bildiğn gibi gidiyor hiç bir değişim yok canm çok şükür iyiyiz )

Aslında çok plansız oldu mayıs gibi falan düşünüyorduk :) güzel karsıladılar ailede bi çok kişi erkutu biliyordu zaten :)
Biz biraz atışmıştık konuşmak için geliyordu benim yanıma gelmişken tanıstı bizimkilere de biraz emrivaki oldu ama iyi de oldu stresi kalktı en azından sıra bende artık onunkilerle tanısıcam yazın kısmetse :)
Başka da değişik birşey yok zaten he bide artık izmir de düzeni oraya kuruyor inş :)

Size de nazar değmesin aman

Emrivaki aniden olması çok iyi bence canm çok sevindim gerçekten İzmireki düzene de ayrıtten çok sevindim devrem bu demek oluyo ki buraya geliceksiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…