- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #31.081
Bizimde 4 ay olcak hiç bişey anlamdm zatn geldiğinde odamdaki takvimi kaldrdm o psikolojiyi hatrlamym diyeAskerlik bitince gunler ne kadarda hizli geciyomus safak biteli 2 ayi bile geçmiş. ..
Aynen hic hatirlatan seyleri gormek istemiyorum ruya gibiBizimde 4 ay olcak hiç bişey anlamdm zatn geldiğinde odamdaki takvimi kaldrdm o psikolojiyi hatrlamym diye
Aynen hic hatirlatan seyleri gormek istemiyorum ruya gibi
Bizimde 4 ay olcak hiç bişey anlamdm zatn geldiğinde odamdaki takvimi kaldrdm o psikolojiyi hatrlamym diye
Kesinlikle yaaAynen hic hatirlatan seyleri gormek istemiyorum ruya gibi
Psikoloji geçti mi bari kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor ?
Kesinlikle yaa
Geçti canm geçti çok şükür zaten biz şok bi şekilde yaşadığmz için askerlğn a sını bile anmıyoruz. Volkanda toparlnmya başldı iş falan ,söz için bi adım bekliyrum ondan süpriz teklifim ne zmn gelck diye sabırszlanyrum borç vs durumu için bnden biraz süre istemişti o yüzdn hiç sormadn beklyorum ;-) sizde nasl durumlar ?
Aman çok şükür bi problem olmasn canm ya diğer sıkntılarda hallolur inş. Yaa Çağla izmirdeyiz ikimzde hiç yanyana gelemdikBen okul - ev arasında, sevgilim de iş - ev arasında mekik dokuyor işte canım. Bizim aramızda bir problem yok çok şükür de iş yerinde bazı sıkıntılar var şu aralar, onların geçmesini bekliyoruz ne yapalım
Aman çok şükür bi problem olmasn canm ya diğer sıkntılarda hallolur inş. Yaa Çağla izmirdeyiz ikimzde hiç yanyana gelemdik
Ben Balçova'ya baya geliyorum canım ama seni görmediğim için yan yana geçtiysek bile inan hiç haberim yok
Aynen yaa kesin yan yana geçmişizdir o zman
Aaaa neredesin ??Okul orada artık benim haftanın 4 günü oradayım
Aaaa neredesin ??
İzmir Ekonomi'deyim canım, hem bölüm hem de okul değiştirdim ben geçen sene girdiğim üniversite sınavıyla
Hmm iyimiş canm ekonomiye yürüyerek 15 20 dk ya gelebilirim
Selam kızlarrr bende yazamadım bayadır. Nasılsınızz
İyiyiz devrem sağol sen nasılsıın
İyiyim bende canım benim nasıl olayım :) evime geldim bu dönem sınava gideceğim sadece daha mutluyum bu yüzden :)
Bu arada erkut bize geldi tanışma gerçekleştii tek haberim bu
Nasıl gidiyor senin :)
Ooo süper canm yaa çok sevindim valla ee anlat nasıl oldu annen baban nasl karşıladılar)
Benim nolsn bildiğn gibi gidiyor hiç bir değişim yok canm çok şükür iyiyiz)
Selam kızlarrr bende yazamadım bayadır. Nasılsınızz
Aslında çok plansız oldu mayıs gibi falan düşünüyorduk :) güzel karsıladılar ailede bi çok kişi erkutu biliyordu zaten :)
Biz biraz atışmıştık konuşmak için geliyordu benim yanıma gelmişken tanıstı bizimkilere de biraz emrivaki oldu ama iyi de oldu stresi kalktı en azındansıra bende artık onunkilerle tanısıcam yazın kısmetse :)
Başka da değişik birşey yok zaten he bide artık izmir de düzeni oraya kuruyor inş :)
Size de nazar değmesin aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?