• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Selamlar canım, iyiyiz seni sormalı. :KK25:
Gelişmeleri okudum emrivaki her zaman iyidir boş ver bizimki de öyle olmuştu :KK8::KK8:

Bende iyiyim canım sağol :) Gerçekten çok iyi oldu çıktı aradan :) okulun nasıl gidiyor memnunsun değil mi bölümünden :)

Emrivaki aniden olması çok iyi bence canm çok sevindim gerçekten İzmireki düzene de ayrıtten çok sevindim devrem bu demek oluyo ki buraya geliceksiin :KK73:

Aynen öyle olucak canım yani tamamen bir iş düzeni kurulsaydı daha rahatlıcaz hala haber bekliyoruz :KK43:

Bende iyiyim canım sağol :) Gerçekten çok iyi oldu çıktı aradan :) okulun nasıl gidiyor memnunsun değil mi bölümünden :)

Çok iyi gidiyor canım çok memnunum.
Şu muafiyet işleri geçtiğimiz hafta biraz canımı sıktı ama hallettim çok şükür. Ama yine üstten ders alamadım, birinci sınıflara verilmiyormuş. :KK53:
Programım yine baya boş anlayacağın. Ben de part-time iş başvuruları yaptım onları bekliyorum. Olmazsa da hazirana kadar önümüzdeki sene yapılacak olan sınavlar için şimdiden çalışmaya başlayacağım. Okul biter bitmez de stajım var zaten. Benim tatilim bu sene temmuz başı - ağustos başı şeklinde sadece bir ay olacak malum adli tatil de o ara :rolleyes:

Aynen öyle olucak canım yani tamamen bir iş düzeni kurulsaydı daha rahatlıcaz hala haber bekliyoruz :KK43:

İnşallah en yakn zamnda haber gelir canm hayrlısıyla tabi

selamlar :)
herkes bi adımlar atmaya başlamış, hayırlı olsun ;)
bizim iş konusu yakın zamanda çözümleniyor inşallah.......

Maleseef ya suan gecici olarak istanbukda arkadasinin pes cafesinde calisiyo mayista gelicek sakaryaya canim sonra is bakicak insallh is suan cok sıkıntı en buyuk sorunumuz

Sıkıntıların askerlikle bitmediğini hepimiz gördük böylece. Bizim de 2 ay doldu tam oturdu sayılmaz. Baştan çıkmayan problemler sonradan çıkmaya başladı ama bugünlerde her şey daha iyi, umarım daha iyiye de gidecek. Sen de olumlu düşün canım, zamanla her şey oturur. Senin sevdicek bir de aralıkta dönmüştü henüz, biz iş için 5 ay bekledik de ancak adam akıllı bir yere girebildi. Herkes işi hazır olacak kadar şanslı olmuyor maalesef. :KK51:

Sıkıntıların askerlikle bitmediğini hepimiz gördük böylece. Bizim de 2 ay doldu tam oturdu sayılmaz. Baştan çıkmayan problemler sonradan çıkmaya başladı ama bugünlerde her şey daha iyi, umarım daha iyiye de gidecek. Sen de olumlu düşün canım, zamanla her şey oturur. Senin sevdicek bir de aralıkta dönmüştü henüz, biz iş için 5 ay bekledik de ancak adam akıllı bir yere girebildi. Herkes işi hazır olacak kadar şanslı olmuyor maalesef. :KK51:
Aynen canim is olmayincada evlulik adina ciddi bi adimda atilamiyor ama insallh en hayirli zamanda en hayirli is olur

Aynen canim is olmayincada evlulik adina ciddi bi adimda atilamiyor ama insallh en hayirli zamanda en hayirli is olur

Canım vardır herşeyde bi hayır . Herşeyin bi zamanı var naparsak yapalım zamanından ne önce ne sonra hiç birşey olmuyo malesef insan yaşadıkça öğreniyo işte:KK51:

Artık kimse uğramıyor canım, bir selam yazan yok gerçekten :KK53:
İyi diyelim iyi olsun canım, okul falan uğraşıyoruz işte. Sen neler yapıyorsun ?

Napıyım bende canım bu dönem evimdeyim sadece sınava gidiyorum işte ygs ye falan girecektim ama girmedim memlekete gelince bölümü yine bırakamadım yani :KK53:

Bi koşuşturma gidiyor valla öyle işte :KK50:

Back
X