- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #31.061
kızlar benim sevgilim trabzon boztepede askerlik yapıyo pttyle kargo göndericem ama ne zaman çarşı iznine çıkacak belli değil,pazar çıkarsa kargo bana geri döner çünkü pzt göndericem,ne yapıcam bilmiyorum ptt askeriyeye yakın da değil ancak cumartesi günleri çarşı izninde alabilir kargoyu. bir fikriniz var mı ne yapabilirim?
sabit konulara taşımışlar bizi kızlarrrr
vaay şimdi gördüm biz topiği unuttuk sabitlemişler :) :)sabit konulara taşımışlar bizi kızlarrrr
Biz aynıyız canm .Volkan işe girdi toparlnmya çalışyo bi küs bi barışk gidiyoruzSelaaaaaammmmm uzun bi aradan sonra tesadüfen hala burda konuşulanları görünce bir yazaym dedm
Nasılsınz bakalm havadisler neler
Volkan babasının kaybını atlatabildi mi TuğbaBiz aynıyız canm .Volkan işe girdi toparlnmya çalışyo bi küs bi barışk gidiyoruzsizde ne var ne yok Ececim
Volkan babasının kaybını atlatabildi mi Tuğba
Çok zor tabiHande sorma ya Volkanım gelgitler yaşıyo haklı olarak benimde suçum var biraz ama
Bizim aramz açıldığında daha bi kapanıyo herşeye sesi bile değişiyo bana küstüğünde hayata küsüyo
Şuan aramız çok iyi maşallah diyeyimarıyo beni sesi cıvıl cıvıl öyle hoşuma gidiyo ki bu hali
Dua edin bize...
Siz naslsınz iş bulabildi mi eşin ?
Çok sağol Handecim inşallah atlatıcaz .Çok zor tabi
Bence destek olmalısın. Askerdeyken kaybetmesi zaten iki kat üzücü
Elele verip atlatırsınız. Size nazar değmesin
Eşim iş buldu askeriyede sivil personel olarak
Ama güvenlik soruşturması yapıyorlar 1 aydır sürüyor sonuçlandığı zaman işe başlayacak.
2 gün önce sivil polisler eve gelip adres teyidi yaptılar.
Rapor yazdılar. Raporun askeriyeye gönderilmesini bekliyoruz. 3 aydır şu işe başlamasını bekliyoruz resmen.
Eşim kpss puanını kullanarak adalet Bakanlığına da başvurdu gelecek ay mülakatları var. Nisan ayında da kpss merkezi ataması var ona başvuracak.
Bakalım her şeyde şansını deniyor :)
Ne zamandır yazmadığımı fark ettim, Günaydınlaaaar
geç oldu ama günaydınnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?