93/3 asker yolu bekleyenler

Hehe ciddi misin, o zaman hoş geliyorsunuz memleketime

Evett hiçç bu kadar ciddi olmamıştım hoşbuluyoruzz :)

Erkutun abisi zaten oradaydı bizimde bir düşüncemiz İzmir de yaşamaktı bakalım zaman gösterecek artık herşeyi

İzmir, yaşanılası en güzel şehir zaten. Herkese tavsiyemdir
Senin okulun ne zaman bitiyordu canım, ne zaman geliyorsun buralara o vakit

İzmir, yaşanılası en güzel şehir zaten. Herkese tavsiyemdir
Senin okulun ne zaman bitiyordu canım, ne zaman geliyorsun buralara o vakit

Ahh canım sorma okulu lanet şey bitmedi gitti 3. sınıfım şuan ama bu dönem bazı dersleri veremiyorum çok zorluyor hocalar yaa bende bu yaz sivasa merkezi yerleştirme ile geçiş yapmayı düşünüyorum orda zorlamadıklarını duydum hocaların
ama 2 sene sonra gelirim iş bakmaya heralde ama erkut için ara ara kaçamak gelebilirim o tamamen yerleşince

Bana da İzmir en ideal şehir geliyor yaşamak için inş o günleri de görürüm :) sen de bu sene 2. sınıftın değil mi nasıl dersler ?

Geçme şansın varsa direk geç hayatım hiç uğraşma. Ben de bu olayı anlamıyorum bir taraf süründürürken diğer taraflar laylaylom Gel gel bekleriz buralara. Canım aslında benim ikinci sınıf olmam lazımdı evet ama buraya yazmamışım sanırım. Geçen sene üniversite sınavına girdim ben tekrar ve bölümümü değiştirdim şuanda, zaten istemiyordum biliyordunuz. Şuan birinci sınıfım tekrardan fakat bölümüm önlisans olduğundan seneye yaza kısmetse bitiyor okulum Dgs düşüncem var fakat eğer kalkmazsa o sene KPSS yi ve diğer kurum sınavlarını deneyeceğim. Dgs yi açıkçası evlendikten sonra bile düşünebilirim, çünkü tamamlamak istediğim bölümün devlet üniversitelerinde devam zorunluluğu yok. Sınavlara girdim mi tamamdır Hem hayalimden vazgeçmemiş olurum, hem de evlenmiş oluruz diye düşündük işte biz kendimizce

Bende bu sene ygs ye basvuracagım canım yine sivası yazacağım dersleri saydırıp 3ten devam etmeyi düşünüyorum yada merkezi yerleştirmeyi deneyeceğim işte her türlü bu erzurumdan kurtulmak istiyorum

Ayy çok seviindim senin adına canım valla hayırlı olsunn.. ben biraz yeni ortam olacak diye korkuyorum alışabilir miym falan diye
Hangi bölümde okuyorsun canım ? keske bende bu bölümü tamamen bırakabilsem ama ailem izin vermez 3 e kadar gelipte bırakmaya
Biran önce kavuşalım ya dimi tamamennn

Yatay geçişle olmuyor mu canım, gerçi onun prosedürü de zorlayıcı diye duymuştum
Valla hayatım, tüm öğrenim hayatını, buna 2 senelik üniversiteyi de ekleyelim devlette geçirmiş biri olarak ben şuanda özel üniversite ortamına ayak uydurduysam sen de bence gayet rahat ayak uydurabilirsin. Zaten 3 ten devam edeceğim diyorsun, 2 sene kalmış oluyor göz açıp kapayıncaya kadar geçer bak mesela bir dönemi yedim bile ben şuanda. Kaldı 1,5 sene Adalet canım şuanda bölümüm, malum hukuk istiyordum zaten. Hem kendi okulum, hem KPSS derken yeterli çalışamadım LYS'ye. Gerçi ben bir şekilde hukukla ilgili bir işte yer alacağım diyordum, sadece buradan mezun olsam dahi mutlu olacağım ama en azından bir kere deneyeceğim şansımı sanırım. Dediğim gibi devlette devam zorunluluğu da yok zaten.

Adaleti bende çok düşünmüştüm canım gerçekten çok iyi yapmışsın herşey gönlünce olsun inşallah bende cesaret edeceğim bu sene işte.
Dediğin gibi yatay geçişin şartları çok zor diğer 2 yöntemi deneyeceğim bende :)
Bu seneyi bir atlatsaydık yazın herşey belli olacak bende ygs den korkuyorum birde çok körelmişimdir diye ama deneme çözerek az da olsa hızlanabilirim diye düşünüyorum lys önemli benim için zaten
Seni bi kez daha tebrik etmek istiyorum valla cesaretinden dolayı

Soru çözerek üstesinden gelirsin canım, ben de son bir ay kala çalışacak fırsatı bulabilmiştim ki ygs den aldığım puanla da bu bölüme bursla yerleştim. İstersen yaparsın yani Teşekkür ederim, 2 sene önce gösteremediğim cesareti şimdi gösterdim diyelim işte

Benden şuan senden destek almış durumdayım ve düşüncemi gerçekleştirmek için uğraşıcamm

He yanlış anlaşılma

Dönerim ikinci dönem de ne kadar ders alırsam seneye sivasa geçebilirsem orda da işime yarayacak çünkü derslerden muaf olurum

O muafiyet işinin bu sene faydasını çok gördüm canım ben, kesinlikle git o zaman. Koca dönem 4 derse girdim sadece, herkes vize final döneminde çırpınırken de verdiği rahatlık cabası. Ortalama kasıyorum bu şekilde. Bu dönemki ortalamalar belli olsun da önümüzdeki dönem üstten ders alıcam hatta

Üniversite pişmanlıktır diyorum artık sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…