93/3 asker yolu bekleyenler

Buluşma anı isteriiiiiz
kız buluşm anıda bi tuhaf oldu ben hipofiz mr ı cekilicektim o gün oda ogleden sonra evınde olcaktı bırlıkte hastaneye gıdıcektık planlar oyleydi ama sabah alaydan cıkmıs beni hiç aramadı evede gelmesi biraz uzun sürmüş filan bana hiç haber vermedi ben kendım gıttım hastaneye tabi telefonuda yoktu haberlesemedık eve gelıp almış telini ama konturu yok ablasının kontur attırmasını beklemıs bana hiç haber vermedı bu sırada ben hastanede kendı basıma sıra beklıyodum bı baktım geliyo birden süpriz oldu ama hastane süprizi bulusma anımız hastanede oldu yani : ))

Canım ya hiç güleceğim yoktu inan. Neyse buluşmuşsunuz ya önemli olan bu
Gözün aydın tekrardan

Ooo selamlar canım, epeyidir görünmüyordun hoş geldin
İyiyiz canım çok şükür, güzel gidiyor. Sen nasılsın, neler yapıyorsun

Yoktum uzun zamandir tatlim giremedim ama cok ozledim eski sohbetlerimizi çok şükür biz de iyiyiz finaller yaklasti yine haril haril ders çalışıyorum ne olsun siz ne yaptiniz iş sorunu cozuldu mu nasil gidiyor sivil hayat?

Yoktum uzun zamandir tatlim giremedim ama cok ozledim eski sohbetlerimizi çok şükür biz de iyiyiz finaller yaklasti yine haril haril ders çalışıyorum ne olsun siz ne yaptiniz iş sorunu cozuldu mu nasil gidiyor sivil hayat?

Ben de çok özlediiim, kimseler uğramıyor artık. Uğrasalar da askerlik değil de hayatımızın sohbetini yapsak buralarda
Aynen canım benim de finallerim yaklaştı, yılbaşı geçsin ben de asılacağım. Neyse ki önemliler için bir 10 günlük sürecim daha var İş sorunu çözüldü sayılır hayatım. O uzun süredir haber beklediğimiz yerden, haber geldi sonunda. Yılbaşından sonra son görüşmemiz olacak, işe başlayış belgelerimiz de hazır. Büyük bir aksilik çıkmazsa 1-2 haftaya başlıyoruz çok şükür Sivil hayat da güzel gidiyor, bol bol görüşüyoruz, geziyoruz, eğleniyoruz. Ehliyet alma durumum var şimdi benim, bana hocalık yapıyor. Akşamları çıkıp arabayla dolaşıyoruz
Böyle yani bizde durumlar. Sizde nasıl ? İşe başlamıştı diye hatırlıyorum zaten senin sevdiceği

Oh canim cok sevindim sonunda is konusunun cozulmesine hani calisilcak is var bulunuyor bir sekilde zor veya kolay ama insanin icine sinmeyince olmuyor. Icinize sinen bir is olacaksa ne mutlu size. Hangi sektorde calisacak peki. ay ne guzel ehliyeti de aradan cikaracaksin ben daha halledemedim bende seneye insallah hadi hayirlisi olsun :) bizde durumlar idare eder sevdiceğim cok yoruluyor gunluk 12 saat calisiyor haftada 1 gun de iznimiz var ne yapacağımizi sasiriyoruz onda da pek memnun degiliz ama ciksa baska nerde calisabilir diye dusunuyorum cok zorlanıyoruz anlayacağın canim

Doğal gaz hayatım. Teknisyen zaten benim sevdicek. Bu firma olsun diye baya uğraştık. Kpss den sonra sadece bu firmayla uğraştık desem yeridir hatta. Köklü bir firma, iş güvencesi de var çok şükür. Sosyal imkanları da hiç fena değil. Bizim iznimiz de bir gün olacak canım ama çalışma saatleri 8 saat yanlış bilmiyorsam. Daha fazlası mesaiye giriyormuş ve onlar da düzenli olarak yatıyormuş diye biliyorum. 12 saat cidden fazlaymış canım ya haşatı çıkıyordur iş bitene dek. Bir yandan da başka iş baksanız gerçekten. Bunu tek gün izin diye değil de çalışma saatinin fazlalığından söylüyorum açıkçası. Yoksa biz de haftada bir görüşeceğiz büyük ihtimalle.

Hayirli olsun canim benim sizin adiniza cok sevindim. Bize de lazim boyle garanti bir is suan cok yoruluyor gercekten hayat duzeni kalmadi hic 8 saat cok normal ama biz de baska is bulamadik baslarda is buldu diye cok mutluydu bir sey diyemedim ama yasadikca o da sıkıldı bu tempo ikimizi de yoruyor. Hani haftada bir gun gorusecegimiz kesin hangi is olursa olsun ama ben bu kadar yorulmasina dayanamiyorum artik iste baska is de ne olabilir dusunuyoruz garanti olacak bir is de cikmiyor. Is meselesi hallolmamis bizim canimizi cok sıkıyor bakalim hayirlisi.

Ahh hayatım ahh bilmez miyim o süreç ne kadar sıkıntılı. Bak bizim 5 ay doldu ancak girebilecek bir yerlere. Ne kadar sıkıntı çektik sana anlatamam. Askere gitmeden önce ne yapıyordu erkek arkadaşın, ona yönelse tekrar diyeceğim ama ?

O sureci atlattik saniyordum ama maalesef bizim is sıkıntı stresi devam ediyor canim. Sizin aslinda normal bir surec oldu benim sevdicek bekleyemedi bir an once calismak istedi belki biz de arastirip bekleseydik sabretseydik farkli bir is bulabilirdik ama kismetimiz burdayimis dedik. Askere gitmeden once de telefoncu da calisiyordu yani hani uzman oldugu belirli bir sektor yok bu yuzden is sıkıntısı cekiyoruz hayatım. Ne yapacagiz bilmiyorum artık hayırlısı diyip duruyoruz. ne yapabiliriz ki, lise mezunu benim sevdicek bu sene kpss de son diyorlar girmedi de kendine guveni yok ders konusunda, aklimiz cok karışık.

Hiç bilmiyorum ki canım. Keşke bir girip şansını deneseydi ama. Belki yeterli puanı alamadı ama girdi yine de erkek arkadaşım. Denemedim demezdi hiç değilse. İşkura kaydolup sertifika falan alsa diye düşündüm şuanda

O kadar umitsiz ki anlatamam. Onun bu umitsizligi de beni hem cok uzuyor hem de aklimi cok karistiriyor. Ne yapacagiz bilmiyorum ama bu iş ciddi anlamda kötü etkiledi bizi. Sansimiz yok hicbir yerde. Boyle giderse hayallerimizi sürekli erteleyecegiz sanırım.

Kıızlarr selammm sizleri gördüm yazayım dedimm

Biz de iş arıyoruz hala ve çok streslii bize yansıyor bu sıkıntı aramız bozuluyor

Çağlacım işiniz hayırlı olsun inşallah gönlünüze göre çok sevindimm :)

Bizde aynı durumdayız canım hayaller erteleniyor iş yüzünden

Çok teşekkür ederim canım, Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. 5 aydır çektiğimiz stresi bir ben bilirim :/

Hayırlısı olsun canım, umarım hemencecik netleşir. Hangi sektöre atılıyor ?

Çok sağol Çağla gerçekten cok mutluyum zor günler bitecek inşallah :)
Şimdi benim ki gemi güverte mezunu kaptanlığı kesinlikle yapmak istemiyor araştırmış abisiyle falan espektör sertifikası alacak kontrol memurluğu oluyor bu limanlarda yada başka makine ile alakalı yerlere denetmen olarak girecek ama ilk önce sertifikayı alacak sertifika izmir de veriliyor bu ay sonunda izmire yerleşecek ilerde bende inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…