- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #30.341
Şuan İzmir semalarındayım Çağlaa aklima geldinn:)
Kk nın yeni düzeni sebebiyle ben ancak görüyorum bunları canım yaa, bol bol gezin eğlenin hak ettiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan İzmir semalarındayım Çağlaa aklima geldinn:)
kızlarrrr nerdesiniz :44: Çağlacım sen ne yaptin annenin son durumu nedir duzeldi mi iyi mi, sevdicegin döndü nasılsınız? Umarim her sey yolundadir.:26:
Bunu da yeni görüyorum canım
Evet iyi hayatım annem çok şükür ki, yarın pansumanı ve de kontrolü var :)
İyiyiz biz de Sevdicekle sorunu şimdilik hallettik, tekrarı olmasın dedik![]()
kızlaar yusuf bugün çıkıyor Şafak bugün benim için doğdu güya bana sürpriz yapcaktı ben anladım hemen![]()
![]()
![]()
ayy çok teşekkür ederim :) bozdum bozarım walla yaaa çatlarım yoksaAyy hayırlı olsunnnn canım :)
Bozmasaydın sürpriziii kızz bildiğini belli etmeseydin yazık çocuğa![]()
ayy çok teşekkür ederim :) bozdum bozarım walla yaaa çatlarım yoksa![]()
kızlaar yusuf bugün çıkıyor Şafak bugün benim için doğdu güya bana sürpriz yapcaktı ben anladım hemen![]()
![]()
![]()
maalesef ben Karstayım dahaYarın yanında yanii ohh :) Bizede geliyorr sıra artıııkkkk![]()
Hadi bakalım o zaman senden de bir acemilik ustalık yeri alayım ben![]()
maalesef ben Karstayım dahaama üzülmüyorum ya onun ordan kurtulduğunu biliyorum ya yeter o bana :)
tabi ki memnuniyetle :) acemilik: Isparta/ Merkez ustalık: Tunceli/Pertek![]()
darısı tez zamanda size olsun inşallaaaaah :) normalde cumartesi döncektim ama ablamın ev arkadaşı izne gitcek tek kalmasın diye 10 gün falan daha kalcam galibaHe anladım canım tabiki çıkması bile yeter mutlu etmeye =)
Sen ne zaman geçeceksin peki memleketine![]()
ayy eveeet çok mutluyum ama tam olarak da idrak edemedim olayı
Eveeeeet sen de artık Tezkereci Hunililerdesin![]()
darısı tez zamanda size olsun inşallaaaaah :) normalde cumartesi döncektim ama ablamın ev arkadaşı izne gitcek tek kalmasın diye 10 gün falan daha kalcam galiba![]()