- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #30.321
Selammm kızlarrrrrr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yahu fazlasıyla garip olmuş kk, akıl sır erdiremedim ben de ne yapıyorlar![]()
Hoşgeldin devremm :)Selammm kızlarrrrrr :)
Hoşgeldin devremm :)
Napıyosunuzzz :) çok tenha buralar artık yaa bizde kavuşunca biz unutucaz sanırım![]()
Aynen hiiç girmiyolar zaten biz az girerdik girince sayfalar dolusu okurdum şimdi bomboş kaldı![]()
Aynen canım :) hayat telaşı tabi bizimkiler de bir gelselerdi
Ben biran önce evlenmek istiyorum artık ya tamamen kavuşalım![]()
Nedenn pis pis gülüyorsunnnn devrem![]()
![]()
Devrem daha sözlenmedik bile ona gülüyorumAma artık gelsnler değil evlenelim diyoz
![]()
Ahahah fazla havadan uçtum ineyim birazcıkbenimkinin bugun Türkiye'ye dönüş tarihleri kesinleşti 14 eylülde burda olacaklarmış 28 eylülden 14'e düştük en azından Türkiye'deyken rahat konuşabiliriz
![]()
Hedefimizi büyük tutuyruz cnm deme öyle
Oh hadi gözün aydın cnm 1 ay snra dönüyo yani sonrasnda da azcık bişey kalcak oh oh![]()
![]()
Benim şafak 5-6 gün uzayacak ama galibaZorunlu olarak yurt dışından gelince izin kullandıracaklarmış çıkmaya 3 hafta kala izin mi kullanılır yaa
![]()
Yaparlar mı sence zorunlu yaaO ne biçim işmiş yaa yok artık
Bu askeriyenin yaptıklarına akıl sır ermiyo cidden![]()
Yaparlar mı sence zorunlu yaa
Ayy renkleri bulamadım ben nerden yaptın devremmm![]()
Ben çok sevdim bu renkleri![]()
Bencede güzelmişinşallah olmaz bakalımmm
Öptüm canımm iyi gecelerrr :)İnş tatlım..
Hadi ben kaçtım benmki uyudu o yatalmdiynce esnemeye başlyrum yaa daha günlük yazcm 12 yi bulcak uyumam geneHadi iyi gecelr kuzu
![]()