- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #30.361
ayy eveeet çok mutluyum ama tam olarak da idrak edemedim olayı![]()
Geleli 5 gün oluyor onu ben de idrak edemedim canım merak etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy eveeet çok mutluyum ama tam olarak da idrak edemedim olayı![]()
aynen rahat olduğunu bilcem en azından istediğim zaman ulaşabilcem çok şükürNeyse olsun bitmiş sonunda ya oda beklenir azıcık :)
resmen askerlik yapanın da bekleyenin de psikolojisi bozuluyor ya
Geleli 5 gün oluyor onu ben de idrak edemedim canım merak etme![]()
resmen askerlik yapanın da bekleyenin de psikolojisi bozuluyor ya![]()
amaaaaan :) :) bende biraz önce nette konuşurken kaçta dönceksin Tunceli' ye dedim ne dönmesi Allah döndürmesin dedi gülüp duruyo banaBen baya bi uçtum hatta dün sen dönerken yanına bu sefer al şu termos bardaklardan dedim![]()
amaaaaan :) :) bende biraz önce nette konuşurken kaçta dönceksin Tunceli' ye dedim ne dönmesi Allah döndürmesin dedi gülüp duruyo bana![]()
![]()
walla ya ben bi 15 gün alışamam diye düşünüyorumTezkereleri alınca huni bitecek diyorduk da yok yok bitmez bizim tırlatma![]()
kızlaar yusuf bugün çıkıyor Şafak bugün benim için doğdu güya bana sürpriz yapcaktı ben anladım hemen![]()
![]()
![]()
çok çok teşekkür ederim aynen içim rahat olcak en azından :)Gözün aydınnnnn
Göremicekmşsin hemen ama olsn haberleşmeniz rahat olcak tedirgin olmicaksn fln daha ne olsn![]()
Yarından sonra tezkereci adaylar bizler oluyoruz sanırım , sonunda bizim dönem geldi çattı![]()
Yarından sonra tezkereci adaylar bizler oluyoruz sanırım , sonunda bizim dönem geldi çattı![]()
merhaba kızlar
annem ameliyattan çıktı, memlekete getirdik, iyi bir sıkıntısı yok gibi. böyle işte haber vereyim dedim.
eveeeet devrem torunlarımz geliyo harbidenbu plakalar güzel ilerliyo sanki yaa bana henüz bi sıkıştrma durumu olmadı senn nasl gidiyoo ??
merhaba kızlar
annem ameliyattan çıktı, memlekete getirdik, iyi bir sıkıntısı yok gibi. böyle işte haber vereyim dedim.