• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Bna göre cok ilkel olmş bi yazılımcı gözüylede bakıyorum hiç kullanışlı degl :confused:

çok kötü gerçekten ya ben telden giriyodum yenilenmeden önceki konuşmalar çıkıyo iğrenç olmuş resmen :confused:

İyi canım sevindimm iyi olmasına :) Seninkiyle görüşebildiniz mi gerçi telaşın var bu ara ama

Şey biz bi yolunu bulup görüştük her gün :oops::oops:
Hallettik sorunumuzu, hatasını da anladığını ve pişman olduğunu görünce uzatmadım ben de.
Unutmaya çalışıcam bir daha konusu açılmasın, tekrarı da olmasın dedim anlaştık. Şuanlık her şey yolunda yani :):)

Hallettik sorunumuzu, hatasını da anladığını ve pişman olduğunu görünce uzatmadım ben de.
Unutmaya çalışıcam bir daha konusu açılmasın, tekrarı da olmasın dedim anlaştık. Şuanlık her şey yolunda yani :):)

Çok sevindim canım
son anda da stresler yine fazla oluyor anladığım kadarıyla
güzel günler sizinle olsun artık :)

Ttlm çok sevndm barşmanıza bi daha tekrarlanmz inş ;)

Çağlaaa artık şafaklarımızı attrmycakmısınnn ?? Dün baktım yoktunz bn attrym dedm ama sen güzl yapydun bu işi bizi unuttn :( :(

Ttlm çok sevndm barşmanıza bi daha tekrarlanmz inş ;)

Çağlaaa artık şafaklarımızı attrmycakmısınnn ?? Dün baktım yoktunz bn attrym dedm ama sen güzl yapydun bu işi bizi unuttn :( :(

Teşekkür ediyorum canım inşallah :)
Yok hayatım unutmaktan değil de ben kk nın bu düzenine pek alışamadım, bugün eski mesajlarıma bakıp attırmaya çalışıcam şafağı ;);)

Teşekkür ediyorum canım inşallah :)
Yok hayatım unutmaktan değil de ben kk nın bu düzenine pek alışamadım, bugün eski mesajlarıma bakıp attırmaya çalışıcam şafağı ;);)

Tmm ttlm valla alıştım ben girp yazamasm bile bakıyodum umut verici tablomuza :D
Dedim ki acaba Çağla da kavuştu kalan yarenler ne yaparsa yapsın mı dedi acep didim :( :D :D

Back
X