- Konu Sahibi mutluluk_06
- #30.381
Şafak 264 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn =)Günaydınlarrrrr
Nasılsınız bakalm kızlar![]()
Günaydınlarrrrr
Nasılsınız bakalm kızlar![]()
Günaydın canım bizim keyifler yerinde degil askerimle maalesef gunumuzde bi aksilik çıktı canımız çok sıkkın...![]()
Günaydınnn =)
Ben iyiyim hala aynı yanisen nasılsınn nasıl gidiyor askerinlee
![]()
Görüşmeleriniz düzene girdi mi
Bende iyiyim asker beyde iyi burnunun sorunları daha aza indiDün görüştük bi sonraki görüşme Haftasonu
![]()
yok canım hala görüşemiyoruz sıkıntılı , gündüzleri sadece 9 dakika konuşuyoruz
ne güzel şimdi sadece görüşme günlerini sayıyorsunnameliyat sorunu da kalmamışş bir daha yaşamayın bunları inş
valla sorunlu biticek bu gidişleSorunlu sorunlu bitirceksnz valla askerliğiRahatlicağı zaman olcak mıymş peki
Haftaiçi görüştügümüzde bn yorgun oluyorm ztn bide zamanın nasl gectigini anlamıyorz pek iyi olmuyo ondan haftasonlarını sayıcam artık![]()
Ne olduuuu?Günaydın canım bizim keyifler yerinde degil askerimle maalesef gunumuzde bi aksilik çıktı canımız çok sıkkın...![]()
Ne oldu ki ?Günaydın canım bizim keyifler yerinde degil askerimle maalesef gunumuzde bi aksilik çıktı canımız çok sıkkın...![]()
valla sorunlu biticek bu gidişle
14 eylül de Türkiye'ye dönecek gemi o zaman rahat edeceğiz en azından böyle olmayacak![]()
Hayırdır noldu yahu çıkarmıyolar mı yoksa![]()
Ne olduuuu?![]()
Bızım 7 gun cezamız vardı 6 gunde kullanmadıgımız ıznımız bu yuzden 1 gun daha askerlık yapması gerekıyormus yanı cumartesı cıkabılecekmıs.![]()
İyide bunu niye önceden sölememşler bilet fln almş mıydınız![]()
Sabah komutanla konusup carsi isteyecekti bugun icin bilet almaya gidecekti sonra evraklar falan hazirlanirken 1 gunun daha var demisler elim ayağım titredi nasıl olur boyle bir sey anlamış degilim eger ciksaydim geri cagirirlaris 1 gun icin dedi cok sinirliyim butun planimiz çöpe gitti dun gece bir suru plan yapmistik yarin icin.![]()
Geldigi gün yaparsnz artık o planlarıYa sonradan sorun olmamasından iyi boşver kurtulcak bi iki gün snra
![]()
Valla nazar değmesin benim de çok iyi gidiyor devremm
Henüz sıkıştırmadı başlangıçta kötü gibi olmuştum ama ondan sonra hiç birşey olmadı![]()