- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.981
Arkadaslariyla Havalimanina geldimm sayilirr smdi gecsin bakalim 1saat.
Arkadaslariyla Havalimanina geldimm sayilirr smdi gecsin bakalim 1saat.
ayyy bende plakalardayım artıkkk
inşallah ben bu durumdan sıkılmadan geçer biter
Vay vay devreme bak yaaÇok şükür artık bizim devremizden biri de plakalara başladı Ölsemde gam yemem
Gell çabukk seni bekliyorummm devrem
Sizinde mi acemilik Ispartaydı bak yeni gördm ben yada daha önceden konuştuk bn unuttm :44:
İnşallah 7 ağustosta plakalar diycem devrem
evet ıspartadaydı maalesefbende bilmiodum sizin ısparta da olduğunuzu
Napıyorsun askerinle doya doya görüşebiliyo musunn :)
Görevi neydi pekiKoray mayın dedektörcüsü olmştu o aralar bi paniklemştim
Eh işte tam görüşeblmek için bayramı ve sonrasını beklyruz
Zaten ameliyatlı ya oturup kalkamıyo ilk defa bugün çıktı evdenYarn dikişi alınablr 1.5 haftamız kaldı nerdeyse mehtap ne kadar çabuk bitiyo yaa
Bizzat dinlemesem ben de en fazla şehirden şehre göçebe hayatımız olur canım ne olmuş derdim de öyle olmuyormuş işte
Bizim çevremizdeki örnekler de hep iyiydi aslında. Manisa - Ordu - İstanbul gibi yerdelerdi de en sonuncu Ordu'dan Tunceli'ye tayin olup eşini çocuğunu yanında götüremeyince bizim kopuş orada oldu sanırım
Mehtaplar 5 dakikada bitiyor sanki :)
İnş gittikten sonrada çabuk geçer günlerr
mg3 nişancısı mı neydi bende korkmuştum yaa bide duyar duymaz yusuf batı ihtimali hiç yok gibi bişey demişti :18: :18:
Aynen doğu dedik ağladm ben sürekli ama kaydırma birlik çıktı neseki doğuya gitmedi ama Koraya sorsan doguya gitsem daha iyiydi diyo
siz şimdi nerdeydiniz unuttum :26: yusuf da aynı her zaman ben doğuya gitsem derdi öyle de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?