- 2 Ağustos 2013
- 36.450
- 115.597
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.021
Heyyyyttt ben geldimmm:)) nasil anlatsam ki o mutluluguu.sarılınca herseyi unuttum gtti.Ekranda elazig ucagi indi yazisini gordum basladim ellerim agzimda volta atmaya.indi niye gelmedi yksa binemedimi bisimi oldu aksilikmi ckti ama arardi diye zirlamaya basladimm.Kapı acildikca parmak uclarimda bakiyorum ha geldi ha gelecek diye.gordum yurudugunu gulmeye basladi.yasak alana girdim kapinin agzina gttim.gorunce gulerek aglamaya basladim.Sarilip kokladim hersey cok garip geldii yazarken bile gozlerim doluyoo.cikarken surekli yuzume baktii sarildi optu.arabada aptal gbiyiz brbrimize bakiyorz ellerimizi opuyoruz kokluyoruz.
İnanilmaz yorgunumm uzerimden kamyon gecti sankii!
Heyyyyttt ben geldimmm:)) nasil anlatsam ki o mutluluguu.sarılınca herseyi unuttum gtti.Ekranda elazig ucagi indi yazisini gordum basladim ellerim agzimda volta atmaya.indi niye gelmedi yksa binemedimi bisimi oldu aksilikmi ckti ama arardi diye zirlamaya basladimm.Kapı acildikca parmak uclarimda bakiyorum ha geldi ha gelecek diye.gordum yurudugunu gulmeye basladi.yasak alana girdim kapinin agzina gttim.gorunce gulerek aglamaya basladim.Sarilip kokladim hersey cok garip geldii yazarken bile gozlerim doluyoo.cikarken surekli yuzume baktii sarildi optu.arabada aptal gbiyiz brbrimize bakiyorz ellerimizi opuyoruz kokluyoruz.
Süpersiniz yaaa sonunda kavuştunuz walla :)
Ohhhhh beeeeeeee bitti kabus
Okurken bi garip oldm küb kelime yetmez ki o anı anlatmaya
Eeee haftasonu mu görüşüyosnz siz şimdi
Kübbb gözlerim dolu dolu okudum ve kavuşma anınızın fotoğrafına da gözlerim dolu dolu baktım.
İşte bu be dedim
Son ayrılığınız olsun devremm, sonuna kadar hak ettiniz bu mutluluğu
Ya o anı anlatamiyormm ki cok farkliydiii.video ya cekti arkadasi size aticaktmm face ten atamadm msj olarak ya.
Aminnn Cnm bnm darisi basinizaaa smdi sizin mtluluklarinizi bekliyorzzz:)
Kübracımmmm gördüm fotoğrafınızı.
Çok mutluyum senin adına :)
Allah bi daha ayrılık göstermesin...
1 senelik yolculuğun sonunda karaya çıktık ya çok şükür
Biz o videoyu salya sümük izleriz sanırm böle bi aşk sahnesi modunda
offf ne kadar guzel bir duygu ya ne guzel ozetlemissin o anı gozlerim dolu dolu okudum suan
Gözün aydınnnnnn bir daha ayrılık yasamayalim hicbirimiz ins
Sizler kavustukca boyle anlattikca benim heyecan daha bir tavan yapıyor, darısı basimizaaaa
Canim cok tesekkurler.sira sizlerde artik sizinkine sahit olcaz insallah:)
Aminnn Alah ayrilik gostermesin baska.Gordugunde hersey geciyoms gercektenn
Kuzenime yolladimm yengenle beraber agliyorz suan ddi:))
Kuzenime yolladimm yengenle beraber agliyorz suan ddi:))
Kub çok güzel anlatmışsın eminim ki çok duygusal bir andır Allah bir daha yaşatmasın tek ayrılığınız bu olsun
bundan sonra ki sadece düğün şafağınız olsun :)
Yaaaa kıyamam cok güzel bi anı oldu yani güzel mi denir ne denir bilmiyorm ama okdr zamandan snra o kavuşma anı bidaha yaşanmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?