- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.961
Hafta sonu snde evdesin dinlenir bi guzell.
Anlayabiliyorm annem yanmda bayildignda panik olmustm insan napicagini falan sasiriyo.toparlar bikac gune insallah.Nolursa olsun ameliyat oldu sncta
6da cikarmislarr.Yannda arkadasi var geziyolarmis.evet hamama gtcek gtsinde rahatlasin:)
Burasi ck kalabalik diyo.koyden cknca kalabalik oluyo ona:)))
Aman ya çıktı ya şükür
İstanbula gelince fenalık geçirr ozamnBenim kardeşimde istanbula geldiginde abla burda nasıl yaşıyosn cok kalabalık diyodu
Oha bu hayatmiii.bilmiyorm ama nolursa olsun daha iyi maasi var diye bn bnlari yasamak istemem.olmasin oyle maas bu hayat deilki.
Diken üstünde bir hayattan iyidir diye düşünüyorum.
Bu düşüncem şark hizmetini Hakkari - Yüksekova'da tamamlayan bir askerin eşinden bu süreci dinleyince daha da pekişti.
Söylediklerini sıralayacak olursam :
.
- Balkona çamaşır asmak yok ( balkona çıkmak yok )
- Akşam dahil ışık yanar vaziyette oturmak yok ( ihtiyaç halinde mum ışığı )
- Eşinle yan yana yürümek yok ( eşine karşı olabilecek bir suikast sana zarar vermesin diye )
- Çocuğunu belirtilen okullar haricinde bir yere göndermek yok
- Koruma eşliği olmadan dışarı çıkmak yok
.
.
Aklımda kalanlar sadece bunlar
ahh ahh kubi malesef dinlenmek yok cumartesi memlekete bekliyorlar
Bayram tatilini de orada geçireceğiz.
Ohh gözün aydın, hala bu günleri gördüğümüze inanamıyorum!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İstanbul gbi kalabalik diyo bana:))9aydan snra unutmus heralde gelsinde gorsun kalabaligii:))
Valla ya yakinda sigmiycaz istanbula heryer bina.heryer insan araba
Ya adaptasyon süreci olck ztn bi süre hani bardaga bile aa bu ne dediklerinde gülmemek lazm
Ya adaptasyon süreci olck ztn bi süre hani bardaga bile aa bu ne dediklerinde gülmemek lazm
Bgn cok kalabalik istanbul gbi diynce ztn bi gulesim geldii elazig yani sabahin 8inde ne kalabaligi:)
Daha neler duycam bakalim:))
raşit hala sokaklarda yürürken bi yere kitlenip kalıyo, tv izlerken de öyle :)
çok değişik geliyomuş her şey öyle dedi.
nuri alçonun gazozuna ilaç attığı kızların nasıl başı dönerse benim de öyle şu anda diyo :)
her şey çok farklı çok karmaşık geliyormuş
raşit hala sokaklarda yürürken bi yere kitlenip kalıyo, tv izlerken de öyle :)
çok değişik geliyomuş her şey öyle dedi.
nuri alçonun gazozuna ilaç attığı kızların nasıl başı dönerse benim de öyle şu anda diyo :)
her şey çok farklı çok karmaşık geliyormuş
Hehe her lafa hazırlıklı ol
Elazığ aynen çok kalabalık bi şehir degl ama değişik gelmştir çarşısı bile yoktu ki bi kaç insan görse şaşırıyodur
Seni görünce nasıl olck bakalm
Yaa evet bni gorunce halini tepkisini mrk ediyorm.o anı kesn olumsuzlestirmem lazmm bi daha byle bisi yasamycaz cnku.
Ya o kdr heyecanliymki calisamiyorm kalbimm yordu bni surkli saate bakiyorm
Ciddi miiiiben bu kadar tahmin etmiyodum yaaaaa şok oldum resmen.. Bizim yusufla 2 arkadasimiz var onlarda yeni evlendiler falan ama biri edirne de biri tekirdag da dogu olmayinca dusunmustuk biraz.. Biri topcu biri muhabereci mi ne yusuf onlar doguya pek gitmez demisti bende belki onada denk gelir diodum.. Sonra yusuf dedi biz ispartada acemilik yaptigimiz icin kesin doguya atarlar dedi..
Oha bu hayatmiii.bilmiyorm ama nolursa olsun daha iyi maasi var diye bn bnlari yasamak istemem.olmasin oyle maas bu hayat deilki.
Aynen Küb ben de kesinlikle böyle düşünüyorum. Doğuda bunların olma ihtimali duruyorken belki bize çıkmaz demek mantıklı da olmaz yani :26:
Doguya dusme ihtimaliniz varken buyuk risk oluyo bnce.gocebe hayati olck surkli korku,bisi olcakmi nolck insan kafayi yer alisana kdr
Aaa ama herkesin kaldirabilecegi birsey deil bu stres surkli.insanin psikolojisi bile bozulur byle para olmaz olsun derAlışılır mı onu da bilmiyorum ki şu eşini dinlediğim çift yok mu ?
İşte onlar şimdi bir çift değiller, boşanmışlar
Aaa ama herkesin kaldirabilecegi birsey deil bu stres surkli.insanin psikolojisi bile bozulur byle para olmaz olsun der
aayyy hadi iyi şanslar :)Arkadaslariyla Havalimanina geldimm sayilirr smdi gecsin bakalim 1saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?