93/3 asker yolu bekleyenler

Hafta sonu snde evdesin dinlenir bi guzell.
Anlayabiliyorm annem yanmda bayildignda panik olmustm insan napicagini falan sasiriyo.toparlar bikac gune insallah.Nolursa olsun ameliyat oldu sncta

ahh ahh kubi malesef dinlenmek yok cumartesi memlekete bekliyorlar
Bayram tatilini de orada geçireceğiz.

6da cikarmislarr.Yannda arkadasi var geziyolarmis.evet hamama gtcek gtsinde rahatlasin:)
Burasi ck kalabalik diyo.koyden cknca kalabalik oluyo ona:)))

Ohh gözün aydın, hala bu günleri gördüğümüze inanamıyorum!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman ya çıktı ya şükür
İstanbula gelince fenalık geçirr ozamn Benim kardeşimde istanbula geldiginde abla burda nasıl yaşıyosn cok kalabalık diyodu

İstanbul gbi kalabalik diyo bana:))9aydan snra unutmus heralde gelsinde gorsun kalabaligii:))
Valla ya yakinda sigmiycaz istanbula heryer bina.heryer insan araba

Oha bu hayatmiii.bilmiyorm ama nolursa olsun daha iyi maasi var diye bn bnlari yasamak istemem.olmasin oyle maas bu hayat deilki.

Hadi ya bi dinlenemedi.havalar ck sicak bu ara fenalasmamak elde deil yani.bgn yarn dinlendi dinlendi.tatil btiyo yani.
Bn gormeden inanamycam sanirim:)

İstanbul gbi kalabalik diyo bana:))9aydan snra unutmus heralde gelsinde gorsun kalabaligii:))
Valla ya yakinda sigmiycaz istanbula heryer bina.heryer insan araba

Ya adaptasyon süreci olck ztn bi süre hani bardaga bile aa bu ne dediklerinde gülmemek lazm

Ya adaptasyon süreci olck ztn bi süre hani bardaga bile aa bu ne dediklerinde gülmemek lazm

raşit hala sokaklarda yürürken bi yere kitlenip kalıyo, tv izlerken de öyle :)
çok değişik geliyomuş her şey öyle dedi.
nuri alçonun gazozuna ilaç attığı kızların nasıl başı dönerse benim de öyle şu anda diyo :)
her şey çok farklı çok karmaşık geliyormuş

Bgn cok kalabalik istanbul gbi diynce ztn bi gulesim geldii elazig yani sabahin 8inde ne kalabaligi:)
Daha neler duycam bakalim:))

Hehe her lafa hazırlıklı ol
Elazığ aynen çok kalabalık bi şehir degl ama değişik gelmştir çarşısı bile yoktu ki bi kaç insan görse şaşırıyodur
Seni görünce nasıl olck bakalm

Ya bunlar olcak şeyler cok normal 1 yıl hayatlarından çaldılar hapis gibi

Ya haklilar askerden baska bisi gormuyolardi hcbi hayatlari yktu.aylarca bu sekilde yasadilar.emre cay icince insan oldugumu hatirladm demisti.
Ay emre neler yapick bakalimm:)

Hehe her lafa hazırlıklı ol
Elazığ aynen çok kalabalık bi şehir degl ama değişik gelmştir çarşısı bile yoktu ki bi kaç insan görse şaşırıyodur
Seni görünce nasıl olck bakalm

Yaa evet bni gorunce halini tepkisini mrk ediyorm.o anı kesn olumsuzlestirmem lazmm bi daha byle bisi yasamycaz cnku.
Ya o kdr heyecanliymki calisamiyorm kalbimm yordu bni surkli saate bakiyorm

Yaa evet bni gorunce halini tepkisini mrk ediyorm.o anı kesn olumsuzlestirmem lazmm bi daha byle bisi yasamycaz cnku.
Ya o kdr heyecanliymki calisamiyorm kalbimm yordu bni surkli saate bakiyorm

4 saat fln kaldı ama senn gitme telaşın başlayınca hazırlanma fln 2-3 saat diyebilrz

Bizzat dinlemesem ben de en fazla şehirden şehre göçebe hayatımız olur canım ne olmuş derdim de öyle olmuyormuş işte
Bizim çevremizdeki örnekler de hep iyiydi aslında. Manisa - Ordu - İstanbul gibi yerdelerdi de en sonuncu Ordu'dan Tunceli'ye tayin olup eşini çocuğunu yanında götüremeyince bizim kopuş orada oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…