- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #30.001
Kübb naptı acaba yaaa herkes heyecanla onu bekliyo![]()
![]()
Küb şuan havalara uçuyodurr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kübb naptı acaba yaaa herkes heyecanla onu bekliyo![]()
![]()
Bayburtta şuan önceleri iki ay sonra doğuda bi yere kaydırılcak fln filan dendi tedirgindim sürekli ama snra öle bşy cıkmadı ki ztnde biticek artk dahada gitmez doguyaFazla para yatıyo diye istiyodu bizimkide bide rahat ordakiler diyodu da insan yaşamadan bilemez rahatlıgını :18:
benim kuzenim de bayburttaydı.. yusuf ilk gittiği zaman pek rahat değillerdi sürekli dağa çıkıyolardı bide 40 kg sırt çantasıyla falan sürekli arazideyiz diodu,, üs bölgesine falan gidiyolardı,, ama mayıstan beri çok sıkmıolar anladığım kadarıyla telefonu da yakalatmasaydı![]()
onların taburda playstation bile warmış düşün çarşı izni yok ya
![]()
![]()
Küb şuan havalara uçuyodurr![]()
Ceza fln almicak dimi tel yakalattı diye :26:
Ya ztn bi zahmet öle playstation tv tarzı şeyler olsn patlar sıkıntıdan millet çarşı yok bşy yok neseki düşünmşler :18:
ay walla yaaaa darısı size bize olsun inşallahben ablama diyorum Karstan yusufun çıktığı gün çıksam otobüs falan geçmiyo mu Elazığ dan diorum yok dio
![]()
![]()
![]()
yok biz 2 kere yakalattıkkomutan mesela 1 hafta boyunca günlük ara vermeden 6 saat nöbet veriyo öyle bi cezamız var
![]()
Amin amiiinSiz ne zmn görüşceksiniz canm tezkeryi alr almaz göreblcen mi
walla şimdilik bişey yok görebilcem gibi bi sıkıntı çıkmazsa![]()
![]()
Hmmm ozamn pek bi sorunu yok uzamasında :18:
Bzm komutanlar cok fena ya hani iyi olanlarıda var ama kötüsüde tam beter neler çektirdi bize
Adama askerligi uzatmk için bahane arıyo A dese niye A dedin diye mahkemeye vercek yakında![]()
kötüymüş walla öyle askerlikte geçmez :26:
Çook heycanlı![]()
ya 1 aydan düşmek bana hayal gibi geliyo çok uzak :26: :26:
düşününce heyecanlanıyorum ama düşününce de hiç geçmiyohele ramazan da sabah diorum şafak 22,, akşama doğru sanki diğer güne geçmiş gibi şafak 21,, saat 12 yi geçince 20 olcak ooo çok iyi diorum
![]()
sıyırma aşamasına geldim galiba
![]()
hazirana kadar çok iyi geçmişti belki de 20 gün arayla görünce böyle oldum bilmiyorum :26:
Her an bşy olcakta ceza yicek diye tetikteyiz yani bitsede kurtulsak![]()
anladım canım şafaklar güzelleşti çok şükür hayırlısıyla bitirirsiniz inşallah![]()
Hepimiz aynıyz tatlm sıyırdk bn arkdşlarma anltyrum şu gün şafak şu olcak bayramda şu, eylülde şu sıyırdın mı diyolar bana
Ama 12den snra şafağı attırınca sabah uyandığmda yaa gece buydu akşama kadar nasl bitcek diyorum ve moralim bozuluyo![]()
![]()
normal değiliz yusuf benden daha normal ara da ona da geliyolar ama benden hiç gitmiyolar![]()
![]()
İnş tatlım azaldı dediğin gibi artık heycan zamanları başladı![]()
Volkanda bana diyo sen benden daha çok sayıyosun ben okdar bilmyrum diyo![]()
![]()