• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Napıyorsun askerinle doya doya görüşebiliyo musunn :)

Eh işte tam görüşeblmek için bayramı ve sonrasını beklyruz:9:
Zaten ameliyatlı ya oturup kalkamıyo ilk defa bugün çıktı evden :( Yarn dikişi alınablr 1.5 haftamız kaldı nerdeyse mehtap ne kadar çabuk bitiyo yaa :37: :19: :19:

Eh işte tam görüşeblmek için bayramı ve sonrasını beklyruz:9:
Zaten ameliyatlı ya oturup kalkamıyo ilk defa bugün çıktı evden :( Yarn dikişi alınablr 1.5 haftamız kaldı nerdeyse mehtap ne kadar çabuk bitiyo yaa :37: :19: :19:

Mehtaplar 5 dakikada bitiyor sanki :)

İnş gittikten sonrada çabuk geçer günlerr :25:

Bizzat dinlemesem ben de en fazla şehirden şehre göçebe hayatımız olur canım ne olmuş derdim de öyle olmuyormuş işte :27:
Bizim çevremizdeki örnekler de hep iyiydi aslında. Manisa - Ordu - İstanbul gibi yerdelerdi de en sonuncu Ordu'dan Tunceli'ye tayin olup eşini çocuğunu yanında götüremeyince bizim kopuş orada oldu sanırım :31:

haklısın yaa ben o kadar da tahmin edemiyodum iyi ki dedin

mg3 nişancısı mı neydi bende korkmuştum yaa bide duyar duymaz yusuf batı ihtimali hiç yok gibi bişey demişti :18: :18:

Aynen doğu dedik ağladm ben sürekli ama kaydırma birlik çıktı neseki doğuya gitmedi ama Koraya sorsan doguya gitsem daha iyiydi diyo :19:

siz şimdi nerdeydiniz unuttum :26: yusuf da aynı her zaman ben doğuya gitsem derdi öyle de oldu :9:

Bayburtta şuan önceleri iki ay sonra doğuda bi yere kaydırılcak fln filan dendi tedirgindim sürekli ama snra öle bşy cıkmadı ki ztnde biticek artk dahada gitmez doguya :1: Fazla para yatıyo diye istiyodu bizimkide bide rahat ordakiler diyodu da insan yaşamadan bilemez rahatlıgını :18:

Back
X