- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.841
Günaydın kızlarrr
raşitin 3 gün askerliği kaldı ya hava değişiminden sonra yapıcak
sanırım balıkesirde yapıcak ama bunlara belli olmaz belki denizliye geri gönderirler 3 gün için
kavuştuğunuzda ilk saatler yabancılık çekersen panikleme :) düzeliyor 1 günde falan.
ben sanki raşitten başkasına sarılıyo gibi hissettim. ona da söyledim. o da "ben de bi değişik oldum" dedi.
ama geçiyo o garip his.
Günaydınnn Ececimm
Bu hafta bttğinde günlerde olacaksınnn kii
Günlere düşmem lazm artık ya bi umut olur en azından sevincim bi günde bile sürse
Yarın mı geliyo şimdi perşembe mi bnm kafam karıştı :44:
Akışta gördüm ve çok sevindim senin adına zeytinagacı..Kübra Şafak Adanaaaaa
OHHHHHHHHHH BEEEEEEEEEEEEEEE demek istiyorum izninle
Günlere düşünce bir moral oluyo ztnn.Birde ay sonu bunalımı var oda geliyor şimdi hafiften.
perşembe geliyoo
raşit hasta oldu
askerlik şubesine askeri hastaneye sonra bi daha askerlik şubesine gitti dün.
çok sıcaktı, hep güneşin altındaydı. doktor ona 1 hafta güneşe çıkmıycaksın demişti ama mecbur çıktı.
ve şimdi hasta olmuş, istifra ediyomuş. o evde ben işteyimbugün izin imkanım da yok. aklım onda kaldı.
son günlerdede böle mi dicez artk yaaa
Ama daha bi sıkıştırıyodur şafak kesin
Ne zaman oh be geçiyo az kaldı dicez bn anlamadm ztn
kesinlikle böyle diyeceksiniz zaman geçmiyor şafak 1 içimde bi mutluluk var tarifi yok bunun .
Gunaydinnnn:)
Pzt yi hic bu kdr sevmemistmmm hafta sonu hemen gecsn istedmm:)
Akışta gördüm ve çok sevindim senin adına zeytinagacı..
Gözün aydın eşin gelmiş
O işleri hemen halletmesi mi gerekiyodu iki gün snra yapsaymş keşke ama istifra ediyosa kesin midesini üşütmştür muz varsa muz yesin sende eve gidince çorba fln yaparsn
Tünaydınlar herkeseeeee
Ben bu saatte ancak uyanabildiğime göre demek oluyor ki gün -nihayet- çabuk bitecek
evet mecburen dün yapması gerekiyodu. yoksa asker kaçağı sayılırmış
şimdi 8 ağustosta gitmesi lazım tekrar askerlik şubesine.
eğer o gün gitmezse yine asker kaçağı sayılcakdüşünsene inzibatlar gelip alıyomuş bi de
çağla rekorunu kırdın ya maşallah.
gece kuşu gibisin
raşit hasta oldu
askerlik şubesine askeri hastaneye sonra bi daha askerlik şubesine gitti dün.
çok sıcaktı, hep güneşin altındaydı. doktor ona 1 hafta güneşe çıkmıycaksın demişti ama mecbur çıktı.
ve şimdi hasta olmuş, istifra ediyomuş. o evde ben işteyimbugün izin imkanım da yok. aklım onda kaldı.
Bugünü bitti say ztn yarında bi heycanla gecer tabi gece nasıl uyursun bilemicem veee sonra mutlu son
BENDE HİÇ SEVMEZDİM AMA SEVDİM BU PAZARTESİYİ. GEÇSİN ŞU SALI GEÇSİN ŞU ÇARŞAMBA. VE PERŞEMBE SEVDİĞİM YANINDA.
Tünaydınlar herkeseeeee
Ben bu saatte ancak uyanabildiğime göre demek oluyor ki gün -nihayet- çabuk bitecek
Ufff sorma.pzt salı çrş için iftar prgramı yaptıkta nasıl geçtğini anlamam hemde güzel olr diye düşündüm:). Yarın kuzenimde olcam gece döneriz eve.Oyalanmış olcam ama gece uyuyabilcekmiym işte onu bilmiyormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?