• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

kavuştuğunuzda ilk saatler yabancılık çekersen panikleme :) düzeliyor 1 günde falan.
ben sanki raşitten başkasına sarılıyo gibi hissettim. ona da söyledim. o da "ben de bi değişik oldum" dedi.
ama geçiyo o garip his.

ya kuzenimde byle syledi.Emre geldğinde garip davranırsa şaşırma trip atma falan ddi:))
Tabi 9 aydır bnde grömüyorum oda ikimiz içinde garip bir durum olabilir. Emre için 2 katı garip bir durum olacak

Günaydınnn Ececimm:16:
Bu hafta bttğinde günlerde olacaksınnn kii:nazar:

Günlere düşmem lazm artık ya bi umut olur en azından sevincim bi günde bile sürse :52:
Yarın mı geliyo şimdi perşembe mi bnm kafam karıştı :44:

raşit hasta oldu :(
askerlik şubesine askeri hastaneye sonra bi daha askerlik şubesine gitti dün.
çok sıcaktı, hep güneşin altındaydı. doktor ona 1 hafta güneşe çıkmıycaksın demişti ama mecbur çıktı.
ve şimdi hasta olmuş, istifra ediyomuş. o evde ben işteyim :( bugün izin imkanım da yok. aklım onda kaldı.

Günlere düşünce bir moral oluyo ztnn.Birde ay sonu bunalımı var oda geliyor şimdi hafiften.
perşembe geliyoo

Bugünü bitti say ztn yarında bi heycanla gecer tabi gece nasıl uyursun bilemicem veee sonra mutlu son :16::16::52:

çok sıcaktı, hep güneşin altındaydı. doktor ona 1 hafta güneşe çıkmıycaksın demişti ama mecbur çıktı.
ve şimdi hasta olmuş, istifra ediyomuş. o evde ben işteyim :( bugün izin imkanım da yok. aklım onda kaldı.

O işleri hemen halletmesi mi gerekiyodu iki gün snra yapsaymş keşke ama istifra ediyosa kesin midesini üşütmştür muz varsa muz yesin sende eve gidince çorba fln yaparsn :31:

Akışta gördüm ve çok sevindim senin adına zeytinagacı..
Gözün aydın eşin gelmiş:29:

canımm çok teşekkür ederim :16:
darısı herkesin başına inşallah.. bitti o zor günler...

O işleri hemen halletmesi mi gerekiyodu iki gün snra yapsaymş keşke ama istifra ediyosa kesin midesini üşütmştür muz varsa muz yesin sende eve gidince çorba fln yaparsn :31:

evet mecburen dün yapması gerekiyodu. yoksa asker kaçağı sayılırmış :52:
şimdi 8 ağustosta gitmesi lazım tekrar askerlik şubesine.
eğer o gün gitmezse yine asker kaçağı sayılcak :52::52: düşünsene inzibatlar gelip alıyomuş bi de :37:

Tünaydınlar herkeseeeee :37:

Ben bu saatte ancak uyanabildiğime göre demek oluyor ki gün -nihayet- çabuk bitecek :21::21::21:

çağla rekorunu kırdın ya maşallah.
gece kuşu gibisin :33:

evet mecburen dün yapması gerekiyodu. yoksa asker kaçağı sayılırmış :52:
şimdi 8 ağustosta gitmesi lazım tekrar askerlik şubesine.
eğer o gün gitmezse yine asker kaçağı sayılcak :52::52: düşünsene inzibatlar gelip alıyomuş bi de :37:

Hadi bi aksilik olsa gidemese yandı yani allah korusun ya :44:
Bugün haberlerde okudum bi bakanı bakaya diye otelden almşlar ki adam 35 sene önce yapmş askerliğini :1:
Türkiyede yaşıyorz herşey olabilr yani :51:

Aaa çok geçmiş olsun. Aksilikler buluyo bu ara sizi ya

Son düzenleme:
Bugünü bitti say ztn yarında bi heycanla gecer tabi gece nasıl uyursun bilemicem veee sonra mutlu son :16::16::52:

Ufff sorma.pzt salı çrş için iftar prgramı yaptıkta nasıl geçtğini anlamam hemde güzel olr diye düşündüm:). Yarın kuzenimde olcam gece döneriz eve.Oyalanmış olcam ama gece uyuyabilcekmiym işte onu bilmiyormmm :52:

Ufff sorma.pzt salı çrş için iftar prgramı yaptıkta nasıl geçtğini anlamam hemde güzel olr diye düşündüm:). Yarın kuzenimde olcam gece döneriz eve.Oyalanmış olcam ama gece uyuyabilcekmiym işte onu bilmiyormmm :52:

Bence uyuyamicaksn uyusanda sürekli uyancaksn :1: Olsun okdrlık ya ertesi gün uyursun bi güzel :17:

Back
X