93/3 asker yolu bekleyenler

Şafağımın son halini yapmaya karar verdim
Çağla sende bni 7 gün aynı attır cünkü aynı şehirleri bidaha saymk istemiyorm

Şafağımın son halini yapmaya karar verdim
Çağla sende bni 7 gün aynı attır cünkü aynı şehirleri bidaha saymk istemiyorm

Hoşgeldin Hande haftasonu yoktun özledik
30 larında hayırlı olsn hızlı geçsin

ben de sizi özledim yaaaaa
haftasonu sürekli temizlik yaptığım için nasıl geçti zaman anlamadım. yolculuklar yordu beni ama
hiç dinlenemeden işe başladım yine
bence iyi yaptın ece, sonradan sayması daha zor gelirdi bence..
Merak etme biz sonuna kadar yanındayız...

Bugün erkenden yatar dinlenirsin tahmin edebiliyorm şuan ne halde oldugunu
Teşekkr ederm Handecim askerliğin getrdigi en güzel şey sizin dostlugunuz oldu ztn

Normalde hele ki Volkan askere gttiğnden beri öyle dışarı çkmyrum ki çktğmda Volkan izne gelmş oluyo Neyse dayancaz artık ramazn btene kadar bklm bi ne zmn olup gelceği belli olsunda ayarlcaz bişeyler :18: :18:

Selam kızlar nasılsınız
Haziran geçmiyo gibi düşünsem de oda bitmiiş
Ama şu son 2 gün geçmek bilmedi wallaaa

Yaaa evett insallah.10gun snra 13gun kalmis oluyoo oha saka gbi diyorm kendi kendime:)haftaya pzt kac kalcakmis falan diye hesap yapiyorm:))

Yap tabi ya hakkın cidden
Bu ay bitmeden kavuşcaksn böle ben sizi düşününce kendim kavuşmş gibi mutlu oldm şuan

Yaaa cnm bnm çok saol iyiki tanıdım siziii
face ten bağlantıyı koparmayızzz!
haftaya saçlarım için değişikliği yapmayı düşünüyorum:)

Bağdat maceramızı anlatcam daha sana
Aaaa evet ya hatrladm emranin gelmesine yakın yaptırcam diyodun gölge mi yaptrcaktın bn öle hatrlıyorm :44:

Bağdat maceramızı anlatcam daha sana
Aaaa evet ya hatrladm emranin gelmesine yakın yaptırcam diyodun gölge mi yaptrcaktın bn öle hatrlıyorm :44:

Aaa evet nasl geçti ddğim yerleri naptın:)
Aralara ışıltı verdircem diplere dokunmycam. Ombre diye yeni bişi çıkmış onu yaparım dedi kuaför

buraya girince icim bu tuhaf oldu.beklesem,bitmese sadece 28 günümüz kalacaktı.kısmet işte.o kaybetti belki ama ben hala üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…