- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.001
Aynen oyle tecrubeyle sabitledik bu durumu:)
Kendimizi kandıra kandıra yemedik mi zaten şu koca seneyi
of offff tam sametin izin dönüşü birde oruç başlangıcı ikisi bi arada olunca çok zor geliyo şuan Allah yardım ediyo ama uyumak bidaha iftarda uyanmak istiyorum :/Orucla araniz nasil kizlar))
Carsimiz iptal olmus bu hafta yaa ;(((
of offff tam sametin izin dönüşü birde oruç başlangıcı ikisi bi arada olunca çok zor geliyo şuan Allah yardım ediyo ama uyumak bidaha iftarda uyanmak istiyorum :/
Huhuuuu kizlaarr nerelerdesinizzz:)
yok canım dün gitti izni dün bittiYaa bugün mü dönüyo gitçen mi göndermeye canım :26: Ben bugünden şunu hesapladım bayrmda şafağım 88 kalcak ne bileym braz moralmi düzeltmye çalşyrum Acıktım ama Allah sabrını veriyo yaa. Yat biraz canım ama ben bu sıcakta uyuyamyrum
Herkes iftardan sonra bayıldı bence yemekleri fazla kaçırıp
yok canım dün gitti izni dün bittibugünde böyle depresif bi gün geçirdim:/ama çok korktuğum gibi olmadı Allah yardım ediyo gerçekten çok şükür tutabiliyorum zayıfım tansiyonum hep düşüyor bende uyuyarak tutuyorum napıyım hiç tutamamaktan daha iyi Allah kabul eder inşallah
sevin tabikide canım yaa boşver ramazan falan ama olsun 30 gün ya süper 30gün boyunca yanında olcak bu hava değişimi ne güzel bişeymiş böyle :)Volkan yarın revire gtçek amelyt için sonnda sıra geldi komutan 30 gün falan hava değişimi olur demiş şansmza ramazana denk gelmesi çok kötü oldu yaa
Ama diğer yandan iznimizi kullanmcaz eğer bu olursa şafağım artmıcak ne değişik bi durum ya sevineym mi üzüleym mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?