93/3 asker yolu bekleyenler

sevin tabikide canım yaa boşver ramazan falan ama olsun 30 gün ya süper 30gün boyunca yanında olcak bu hava değişimi ne güzel bişeymiş böyle :)

malesef canim ramazn dye babm evde calsmyo suan oruc oldgm icn dsarda pek cikmyrum babm nereye gdyn dcek 1 cikcam 2 cikcam istedgmiz gbi gorusemcz ki .(((

selamlar. :16:
internetim yoktu şehir dışında annemlerin yanındaydım.
özledim sizi.
bi yerlere gidince günler nasıl geçiyor pek anlaşılmıyor :34:

Volkan yarın revire gtçek amelyt için sonnda sıra geldi komutan 30 gün falan hava değişimi olur demiş şansmza ramazana denk gelmesi çok kötü oldu yaa :ssz: :ssz: :ssz:
Ama diğer yandan iznimizi kullanmcaz eğer bu olursa şafağım artmıcak ne değişik bi durum ya sevineym mi üzüleym mi:37: :37:

geçmiş olsun, tuğba ne ameliyatı olacaktı ya ben unuttum :26:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 30.HAZİRAN.2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

... Snt55 ... ->>> BURDUR(MERKEZ) / AĞRI(MERKEZ)

... seymasklgn ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... ARAZIM ... 19 ->>> ÇORUM'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... KUBB88 ... 23 ->>> ELAZIĞ'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... apple2 ... 25 ->>> ERZURUM'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... Kanaryam35 ... 38 ->>> KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM:72:

... zeytinagaci ... 39
->>> KIRKLARELİ'YE SELAM YOLA DEVAM:72:

... meritoo ... 41 ->>> KOCAELİ'YE SELAM YOLA DEVAM:72:

... sweet71 ... 41 ->>> KOCAELİ'YE SELAM YOLA DEVAM :72:

... blss ... 45 ->>> MANİSA'YA SELAM YOLA DEVAM :72:

... KorEc ... 50 ->>> NEVŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

... Barney_Stinson ... 106

...NeLs ... 116

... tuqbaCadi ... 116

... AskerYariyim ... 129

... dilanumut ... 131

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... prety54 ... 170

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... Bella9292... 218

... wishw ... 218

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:

Şafak saysaydım şimdi 131 olacaktı en son 270lerdeydi sanırım.
Buraya girince üzülüyorum herkes sevdiğini bekliyor farkında olmasanızda çok güzel bi şey sonunda sizin yanınıza dönücek.
İnşallah hiçte bilmezsiniz en kötü şey asker beklemek olan bilirsiniz.

malesef canim ramazn dye babm evde calsmyo suan oruc oldgm icn dsarda pek cikmyrum babm nereye gdyn dcek 1 cikcam 2 cikcam istedgmiz gbi gorusemcz ki .(((
yaa o kötü işte canım yaa bende hergün çıkmak için bintürlü bahane aradım sende inşallah rahat çıkabilirsin artık iftara gidiyorum yada iftardan sonra arkadaşımla dondurma yemeğe gidiyorum fln diye bahaneler üretiverirsin :1:

Şafak saysaydım şimdi 131 olacaktı en son 270lerdeydi sanırım.
Buraya girince üzülüyorum herkes sevdiğini bekliyor farkında olmasanızda çok güzel bi şey sonunda sizin yanınıza dönücek.
İnşallah hiçte bilmezsiniz en kötü şey asker beklemek olan bilirsiniz.

ah be tatlım...
değmeyecek birini beklemek çok daha kötü bence..
o kadar beklemek ve sonunda değmediğini görmek daha fena olurdu.
üzme kendini...

ah be tatlım...
değmeyecek birini beklemek çok daha kötü bence..
o kadar beklemek ve sonunda değmediğini görmek daha fena olurdu.
üzme kendini...

Haklısın...Herkes ne dese haklı kimseyede bi şey söylemeye yüzüm yok zaten. Haftaya doğum günüm yanımda olmasını isterdim galiba ondan bu aralar bi tuhaflaştım :ssz:

Haklısın...Herkes ne dese haklı kimseyede bi şey söylemeye yüzüm yok zaten. Haftaya doğum günüm yanımda olmasını isterdim galiba ondan bu aralar bi tuhaflaştım :ssz:

nolursa olsun duygular öyle hemen bitmiyor işte, haklısın canım. Allah senin değerini bilenlerle karşılaştırsın seni :31:

Yaşanmışlıklar kolay unutulmuyor. O kadar haklısın ki ilk mesajını görünce boğazım düğüm düğüm oldu benim, yazamadım ...

nolursa olsun duygular öyle hemen bitmiyor işte, haklısın canım. Allah senin değerini bilenlerle karşılaştırsın seni :31:

Yılların alışkanlığı... Amin amin çok teşekkür ederim iyi dileğin için.

Yaşanmışlıklar kolay unutulmuyor. O kadar haklısın ki ilk mesajını görünce boğazım düğüm düğüm oldu benim, yazamadım ...

Unutulmuyor unutsanda bi an geliyor herşey başa dönüyor. Helallik istemiş etmedim etmicemde döktüğüm her gözyaşının bedelini ödesin .

Yılların alışkanlığı... Amin amin çok teşekkür ederim iyi dileğin için.

Unutulmuyor unutsanda bi an geliyor herşey başa dönüyor. Helallik istemiş etmedim etmicemde döktüğüm her gözyaşının bedelini ödesin .

Hala iletişime geçme çabası içinde demek. Garip bir çocukmuş ya. Kaybetmek için elinden geleni yapmış, kaybedince de utanmadan bir de haram ettiği hayatın helalliğini istemiş. Yazık, çok yazık ...

Hala iletişime geçme çabası içinde demek. Garip bir çocukmuş ya. Kaybetmek için elinden geleni yapmış, kaybedince de utanmadan bir de haram ettiği hayatın helalliğini istemiş. Yazık, çok yazık ...

İzinee gelmişti geçen ay ilk bende 'olmayan' çakmaklarını istedi bende yok diye haber gönderdim aradan zaman geçti gideceği zaman gideceğim yer malum çok hakkı çok hakkını helal etsin etmesede canı sağolsun demiş ayrıyetten bi işletme yeriyle arkadaşının açtığı hesaptan eklendim amacı beni istemiyor ama onu unutmamıda istemiyor rahat olmam ona batıyor. Allahım böyle insanlardan korusun .

İzinee gelmişti geçen ay ilk bende 'olmayan' çakmaklarını istedi bende yok diye haber gönderdim aradan zaman geçti gideceği zaman gideceğim yer malum çok hakkı çok hakkını helal etsin etmesede canı sağolsun demiş ayrıyetten bi işletme yeriyle arkadaşının açtığı hesaptan eklendim amacı beni istemiyor ama onu unutmamıda istemiyor rahat olmam ona batıyor. Allahım böyle insanlardan korusun .

Bir laf vardır her katil mutlaka ama mutlaka olay mahalline geri döner diye. " Eski " sevgililerin en iyi bildikleri iş de o dur zaten bana göre. Bakmaya gelirler, vurdum ama yıkabilmiş miyim öldürebilmiş miyim diye. Yıkılmadığını görünce de yıkıl diye türlü oyunlar. Allah ıslah etsin...

Bir laf vardır her katil mutlaka ama mutlaka olay mahalline geri döner diye. " Eski " sevgililerin en iyi bildikleri iş de o dur zaten bana göre. Bakmaya gelirler, vurdum ama yıkabilmiş miyim öldürebilmiş miyim diye. Yıkılmadığını görünce de yıkıl diye türlü oyunlar. Allah ıslah etsin...

Aynen tamda öyle oluyor cidden. Baktı aylardır ses soluk yok kendimi hatırlatayım kendime yalvartayım dedi ama hiç pes etmedim verdiğim kararımın arkasında durdum aramadım sormadım umurumda değil.

Aynen tamda öyle oluyor cidden. Baktı aylardır ses soluk yok kendimi hatırlatayım kendime yalvartayım dedi ama hiç pes etmedim verdiğim kararımın arkasında durdum aramadım sormadım umurumda değil.

Verebileceğin en doğru kararı verdin sen. Değmeyen birine verdiğin şu değer bile fazlaydı, bu kadarını bile hak etmedi bence. Zamanla daha da iyi hissedeceksin zaten kendini. İnsanoğlu nelere alışmıyor, aşk acısından kimse ölmemiş sen de bu güçlü duruşunla üstesinden geleceksin :34:

Verebileceğin en doğru kararı verdin sen. Değmeyen birine verdiğin şu değer bile fazlaydı, bu kadarını bile hak etmedi bence. Zamanla daha da iyi hissedeceksin zaten kendini. İnsanoğlu nelere alışmıyor, aşk acısından kimse ölmemiş sen de bu güçlü duruşunla üstesinden geleceksin :34:

Öyle bir gün gelecek ki adını duyduğumda sıradanlaşıcak herşey. İlk günlerdede çok yardımcı oldun bana başını şişirdim hep hakkını helal et :17::17:

Öyle bir gün gelecek ki adını duyduğumda sıradanlaşıcak herşey. İlk günlerdede çok yardımcı oldun bana başını şişirdim hep hakkını helal et :17::17:

Aşk olsun olur mu hiç öyle şey, ne zaman anlatırsan ben dinlerim. Sırf ben de değil kimse de demez sana başımı şişirdin diye bundan emin ol.
Ne demek, ufacık bir şey bile geçtiyse helal olsun :54:

Back
X