93/3 asker yolu bekleyenler

Şafağımın son halini yapmaya karar verdim :31:
Çağla sende bni 7 gün aynı attır cünkü aynı şehirleri bidaha saymk istemiyorm :19:

$Goodbye-june-hello-july.webp

Hadi bakalım Haziran artık sana Güle güle :16:

Şafağımın son halini yapmaya karar verdim :31:
Çağla sende bni 7 gün aynı attır cünkü aynı şehirleri bidaha saymk istemiyorm :19:

Hoşgeldin Hande haftasonu yoktun özledik :16:
30 larında hayırlı olsn hızlı geçsin :52:

ben de sizi özledim yaaaaa :31:
haftasonu sürekli temizlik yaptığım için nasıl geçti zaman anlamadım. yolculuklar yordu beni ama :50:
hiç dinlenemeden işe başladım yine :ssz:
bence iyi yaptın ece, sonradan sayması daha zor gelirdi bence..
Merak etme biz sonuna kadar yanındayız...

ben de sizi özledim yaaaaa :31:
haftasonu sürekli temizlik yaptığım için nasıl geçti zaman anlamadım. yolculuklar yordu beni ama :50:
hiç dinlenemeden işe başladım yine :ssz:
bence iyi yaptın ece, sonradan sayması daha zor gelirdi bence..
Merak etme biz sonuna kadar yanındayız...

Bugün erkenden yatar dinlenirsin tahmin edebiliyorm şuan ne halde oldugunu :31:
Teşekkr ederm Handecim askerliğin getrdigi en güzel şey sizin dostlugunuz oldu ztn :16:

yaa o kötü işte canım yaa bende hergün çıkmak için bintürlü bahane aradım sende inşallah rahat çıkabilirsin artık iftara gidiyorum yada iftardan sonra arkadaşımla dondurma yemeğe gidiyorum fln diye bahaneler üretiverirsin :1:

Normalde hele ki Volkan askere gttiğnden beri öyle dışarı çkmyrum ki çktğmda Volkan izne gelmş oluyo :9: :9: Neyse dayancaz artık ramazn btene kadar bklm bi ne zmn olup gelceği belli olsunda ayarlcaz bişeyler :18: :18:

Selam kızlar nasılsınız :3:
Haziran geçmiyo gibi düşünsem de oda bitmiiş :32:
Ama şu son 2 gün geçmek bilmedi wallaaa :50:

Yaaa evett insallah.10gun snra 13gun kalmis oluyoo oha saka gbi diyorm kendi kendime:)haftaya pzt kac kalcakmis falan diye hesap yapiyorm:))

Yap tabi ya hakkın cidden :29:
Bu ay bitmeden kavuşcaksn böle ben sizi düşününce kendim kavuşmş gibi mutlu oldm şuan :52:

Yaaa cnm bnm çok saol iyiki tanıdım siziii:16:
face ten bağlantıyı koparmayızzz!
haftaya saçlarım için değişikliği yapmayı düşünüyorum:)

Bağdat maceramızı anlatcam daha sana :1:
Aaaa evet ya hatrladm emranin gelmesine yakın yaptırcam diyodun gölge mi yaptrcaktın bn öle hatrlıyorm :44:

Bağdat maceramızı anlatcam daha sana :1:
Aaaa evet ya hatrladm emranin gelmesine yakın yaptırcam diyodun gölge mi yaptrcaktın bn öle hatrlıyorm :44:

Aaa evet nasl geçti ddğim yerleri naptın:)
Aralara ışıltı verdircem diplere dokunmycam. Ombre diye yeni bişi çıkmış onu yaparım dedi kuaför

buraya girince icim bu tuhaf oldu.beklesem,bitmese sadece 28 günümüz kalacaktı.kısmet işte.o kaybetti belki ama ben hala üzgünüm.

Back
X