93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

En doğrusu yawrum ... Saygın gelince düzeninizi kurarsınız baştan hayırlısı olsun senin için

İzini çıkardımm nlayım sende öyle yap izin kullandıkça ekle en azından pskoljin düzelir baktıkça morl olur :))

Yok ya ben en kötüsüne hazırlıyom kendimi izinleri kullancak gibi.Zaten bu gidişlede kullancak o yüzden ben 17 eylül 2014 e odaklandım

Canım mantıklı olmuş benim eşimde izin kullanmam demişti ama o düştüğü yer belli olmadandı Şırnak'ta olunca kullanmadan olmuyo ya seninki neredeydi unuttum canım

Ağrı ' da canım.. Kullanmadan olmaz biliyorum ama işte biran önce bitsin diyo bi kış daha geçirmiyim burda doğum gününe bari yetişeyim diyo oranın kışı çok beter biliyosunuzdur.. Neyse yinede kullanırsa ekleriz şafağa böyle baktıkça moral oluyo bana :))

Evet canım haklısın ama işte evli ve belede çocuk varsa dayanamıyo eşim naaappsın mecbuuuur gelecek:))

Off askerlik beni de delirtti sonunda ya ne yapcağımı bilemez halde şafak programlarıyla uğraşıyorum azıcık daha düşsün şöyle böyle. Bakmıcam artık şafağa kalsın öyleeee pis şafak :18:

yok cnm ulaştırmıolar ıste onun hrbı olunca dişari cıkan bırılerı gidio alıp getırıo bılmezse hawaya gider of ne dert yaaa ((

Eklemicez hayatımcım. Son karar bu sanırım bian önce bitsin istiyo. Hiç bişi çıkmazsa izin filan kullanmıcaz..

hadı yaaa ıyı o zaman bebegımmm benımkıde 10u kesın kullancakta dıger 10da kararsızız bakalımmm

bakma cok bakmaaaa bosver bebegım cok ugrasmaaaa safak falannnn sal gıtsınnnn

yok cnm ulaştırmıolar ıste onun hrbı olunca dişari cıkan bırılerı gidio alıp getırıo bılmezse hawaya gider of ne dert yaaa ((

aaa bılmıyodummm oyle oldugunu o zaman bırazcık suprız olmucak ama soyle olabılır senın ıcın bı suprız gonderdım olabılır yapcak bısey yok artık o kdaarcık soyluceksın sende zaten anlar o da soncta suan sartlar bunu gerektırıyo onemlı olan dusunmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…